Преден мост Е90 pre-LCI и LCI - еднакви ли са окачванията
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Преден мост Е90 pre-LCI и LCI - еднакви ли са окачванията
Здравейте колеги,
интересува ме, дали предният мост на Е90 преди и след фейса е еднакъв - окачване, кормилна рейка и т.н.
Идеята е един приятел трябва да сменява доста неща по ходовата част и може да закупи преден мост от LCI 2010 година, а неговата е реално 2005.
Въпроса е дали ще стане от 2010 на 2005. Иначе и двата модела са 320д
Благодаря предварително на всички колеги, които могат да помогнат.
интересува ме, дали предният мост на Е90 преди и след фейса е еднакъв - окачване, кормилна рейка и т.н.
Идеята е един приятел трябва да сменява доста неща по ходовата част и може да закупи преден мост от LCI 2010 година, а неговата е реално 2005.
Въпроса е дали ще стане от 2010 на 2005. Иначе и двата модела са 320д
Благодаря предварително на всички колеги, които могат да помогнат.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Преден мост Е90 pre-LCI и LCI - еднакви ли са окачваният
Най-добре се поровете в някое онлайн ЕТК да проверите съвместимостта на основните (скъпите) части и ще прецените дали има смисъл да се купува. Ето, например кривият носач е еднакъв http://bmwfans.info/parts-catalog/31126769797/. Ето и рейката - пак е съвместима http://bmwfans.info/parts-catalog/32106777463/ Можете да се разровите по този линк и за другите части, по същия начин, не е сложно. Наскоро сменях амртисьори и се оказа, че също са съвместими.
Never mistake motion for action...
Re: Преден мост Е90 pre-LCI и LCI - еднакви ли са окачваният
Благодаря за отговора, колега.
Ние сравнявахме парт номера в realoem.com и някои излизаха различни, за това реших да се допитам.
Ще направя сравнението, както ми препоръча.
Поздрави!
Ние сравнявахме парт номера в realoem.com и някои излизаха различни, за това реших да се допитам.
Ще направя сравнението, както ми препоръча.
Поздрави!
3 мнения
• Страница 1 от 1