Грешка cc-id 133?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Грешка cc-id 133?
Някой да знае как да отстраня проблема за тази грешка?Мисля че това е грешка за задна дясна светлина,обаче проблема е че всичко отзад си свети и нещо кара да вади грешка на таблото.Някой с правилни идеи?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Грешка cc-id 133?
S7 написа:Някой да знае как да отстраня проблема за тази грешка?Мисля че това е грешка за задна дясна светлина,обаче проблема е че всичко отзад си свети и нещо кара да вади грешка на таблото.Някой с правилни идеи?
някой път така се получава дори и при светеща крушка, просто крушките стареят и се променя съпротивлението на реотана на крушката, а чека който прави FRM-ма за изгорели крушки е именно по съпротивление.
За да си сигурен закачи я с диагностика и дай да видим грешката ама гледай да е някоя по истинска програма за БМВ, защото така по кодове

- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Това е често срещан проблем. Сменяш сокета на крушките (този който ти прави проблем) и си готов. По спомен проблема идваше от некачествения сокет, който корозираше и не дава добър контакт, в един момент крушката свети по-слабо, но свети и оттам дава грешка. Като стане по-студено и проблема зачестява. Н. 5 от схемата примерно, дал съм схема за комби, потърси за твоя модел точния номер, струва към 30-а лв :
Нали си сигурен, че крушките ти не са LED ?
Нали си сигурен, че крушките ти не са LED ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
За сега изчезна грешката,но най вероятно ще проверя този сокет и ще сменя крушките с нови,благодаря ви колеги за отговорите 

4 мнения
• Страница 1 от 1