Грешка cc-id 133?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Грешка cc-id 133?

Мнение от S7 » 26 Ное 2013, 4:45

Някой да знае как да отстраня проблема за тази грешка?Мисля че това е грешка за задна дясна светлина,обаче проблема е че всичко отзад си свети и нещо кара да вади грешка на таблото.Някой с правилни идеи?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Грешка cc-id 133?

Мнение от oci » 26 Ное 2013, 9:17

S7 написа:Някой да знае как да отстраня проблема за тази грешка?Мисля че това е грешка за задна дясна светлина,обаче проблема е че всичко отзад си свети и нещо кара да вади грешка на таблото.Някой с правилни идеи?

някой път така се получава дори и при светеща крушка, просто крушките стареят и се променя съпротивлението на реотана на крушката, а чека който прави FRM-ма за изгорели крушки е именно по съпротивление.
За да си сигурен закачи я с диагностика и дай да видим грешката ама гледай да е някоя по истинска програма за БМВ, защото така по кодове :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: -ше G20 320d

Мнение от kraska » 26 Ное 2013, 14:57

Това е често срещан проблем. Сменяш сокета на крушките (този който ти прави проблем) и си готов. По спомен проблема идваше от некачествения сокет, който корозираше и не дава добър контакт, в един момент крушката свети по-слабо, но свети и оттам дава грешка. Като стане по-студено и проблема зачестява. Н. 5 от схемата примерно, дал съм схема за комби, потърси за твоя модел точния номер, струва към 30-а лв :
3cep.png

Нали си сигурен, че крушките ти не са LED ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 26 Ное 2013, 19:10

За сега изчезна грешката,но най вероятно ще проверя този сокет и ще сменя крушките с нови,благодаря ви колеги за отговорите :bchug:

Назад към E90/E91/E92/E93