Програмиране модул завиване на фарове
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- peterivanov
- Потребител
-
- Кара: '07 E60 530d
Програмиране модул завиване на фарове
Колеги, има ли някой от форума който може да програмира модула за завиване на фаровете? Сменях левия и сега трябва да се програмира защото е застанал в положение на ляво, но не ми се занимава с Дару и Камор. Колата е Е90 320д 2005г. Мисля, че трябва ДИС ГТ1, но може и да се лъжа!
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Re: Програмиране модул завиване на фарове
здравей,аз имам същия проблем,след смяна въобще не се въртят и ми свети грешка на таблото.пиши как си се оправил и къде
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- e_taka
- Потребител
-
- Кара: `05 E90 320D
hyena написа:здравей,аз имам същия проблем,след смяна въобще не се въртят и ми свети грешка на таблото.пиши как си се оправил и къде
Колеги, същия проблем при един приятел, пишете и на мен, ще съм благодарен, че съм му обещал да проверя как се отстранява.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
hyena написа:здравей,аз имам същия проблем,след смяна въобще не се въртят и ми свети грешка на таблото.пиши как си се оправил и къде
След смяна трябва да се препрограмира, за да се махне грешката и да работи коректно

Търсете тук из темите в раздел Сервизи

В Пловдив има едни момчета, които според мен се справят доста добре с програмиранията. Ако искате пишете ЛС да ви дам координати.
5 мнения
• Страница 1 от 1