Май няма да е тази! В търсене на Е90

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Lci N55 /CBR 1100 XX/S1000RR

Май няма да е тази! В търсене на Е90

Мнение от Mitiracing » 10 Юни 2011, 22:24

Привет на всички, :wave: ,не съм нов във форума просто не пиша често,но затова пък чета редовно.(последните години) :mhihi:.Преди 10 години се каних за Е30,минах през Е36,Е46 и последно се спрях на Е90,но никога не е късно и в този ред на мисли нека пиша конкретно.Преди няколко дена гледах една красавица,ще я пусна на снимка,BMW-Professional,седан ,черна кожа,ръчка,само ксенона и липсваше но все пак не държа на него.Разбрахме се със собственика след кратък оглед да я закачим на компа да видим какво ще покаже.Забравих да кажа,че действията се развиват в Италия.......та.на първо четене имаше забележки по предната броня явно е подпирана отпред,салонът беше меко казано мръсен с изтъркана топка на скоростния лост,явно от халката на собственика,и дребни скъсвания на кожата на шофьорската седалка иначе на 132000км.Дотук добре,викам си ще преглътна тез дреболий,оправят се,все пак ми хареса като стойка цват и опций.Днеска слетобяд я закарахме до БМВ сервиза в региона,но тъй като там имам мой хора,така да се каже(за което собственика не знаеше) бях спокоен.След 30 минути изкараха колата,всичко било наред,гумите били за смяна след няколко хиляди съответно накладки дискове ОК окачване ОК,викам:ми какво стана с диагностиката на мотора.Приемчика ме погледна и каза леко замислен,всичко е наред,а отзад моят човек вика:след малко ще ти звънна,викам аха :) ясно.След няколко минути получих обаждане в което се говореше за грешки в клапана на турбото което означавало ,че тази турбина ако не скоро то поне след 10000 -15000км ще и трябва ревизия илиподмяна с нова,моторният отсег бил удивително чист и измита даже и отдоло,нещо необичайно или се опитват да крият течове на масло.При разговор със собственика се оказа ,че била с един ключ другия не знае къде е,книжката за прегледи е попълвана до 60000км в оторизиран сервиз на БМВ после в БОШ сервиза кварталния ,че по близко.Та общо взето станаха доста нещата и накрая му теглих една наум и му казах ,че май няма да е този автомобил,пък човека се оправдава,че била на 5-6 години вече едва ли не стара.Шляпнал една цена 12500 евра,е свалих ма 11000 ,но със всички забележки и дреболий не мисля ,че си струва разправийте.С две думи продължавам търсенето.ако някой се сеща за читава такава нека пише. :bchug:
DSCF5633.jpg
,Поздрави на всички.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Re: Май няма да е тази! В търсене на Е90

Мнение от Alexch » 11 Юни 2011, 10:41

Mitiracing написа: имаше забележки по предната броня явно е подпирана отпред,салонът беше меко казано мръсен с изтъркана топка на скоростния лост,явно от халката на собственика,и дребни скъсвания на кожата на шофьорската седалка

За кола на 5-6 години само заради тези забележки бих се отказал. А и километрите колко са реални е друг въпрос. Мойта (по-новата :mhihi: ) е на 13 год. и 200000+ километра и няма протрито по салон/волан/топка, а само следи от нормална употреба.
Поне шанса ти да намериш нещо добро в Италия е по-голям отколкото тук. Успех!
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 11 Юни 2011, 22:11

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Lci N55 /CBR 1100 XX/S1000RR

Мнение от Mitiracing » 12 Юни 2011, 21:30

Alexch написа:
Mitiracing написа: имаше забележки по предната броня явно е подпирана отпред,салонът беше меко казано мръсен с изтъркана топка на скоростния лост,явно от халката на собственика,и дребни скъсвания на кожата на шофьорската седалка

За кола на 5-6 години само заради тези забележки бих се отказал. А и километрите колко са реални е друг въпрос. Мойта (по-новата :mhihi: ) е на 13 год. и 200000+ километра и няма протрито по салон/волан/топка, а само следи от нормална употреба.
Поне шанса ти да намериш нещо добро в Италия е по-голям отколкото тук. Успех!

M3 E92 написа:http://www.bmw.it/it/it/usedvehicles/borsa_usato/find_usato.html :?:

Благодаря колеги,определено при по обстоен преглед на "печата" се намират и доста по запазени екземпляри.Живот и здраве ще изскочи и моята от някъде.Като стане факт ще се похваля естествено!До тогава ще споделям впечатления и ползвам вашите съвети!
Поздрави :)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 14 Юли 2011, 11:06

Заключвам тази тема.
Автора ще го помоля за напред да пише в тази : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2&t=259838

... както и всички останали бъдещи собственици на Е90 :yes:

Назад към E90/E91/E92/E93