Въпрос за Coming Home Modul BMW Е90?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 2006
Детайли за колата: M

Въпрос за Coming Home Modul BMW Е90?

Мнение от emobs » 25 Дек 2010, 19:23

Здравейте колеги,

някой слагал ли е Coming Home Modul BMW Е90 този модул ли е който контролира след заключване и откл. на колата да светват габаритите като на Мерцедес Е220 2004г. примерно много ме кефи имаго в ebay неструва много пак е много маняшко ако някой има опит нека сподели!
БМВ Е90 320д 163к.! :yes:

Благодаря предварително!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за Coming Home Modul BMW Е90?

Мнение от Kickdown » 25 Дек 2010, 22:02

emobs написа:Здравейте колеги,

някой слагал ли е Coming Home Modul BMW Е90 този модул ли е който контролира след заключване и откл. на колата да светват габаритите като на Мерцедес Е220 2004г. примерно много ме кефи имаго в ebay неструва много пак е много маняшко ако някой има опит нека сподели!

Благодаря предварително!

Колата ти с Xenon ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emobs » 26 Дек 2010, 5:43

Kickdown написа:
emobs написа:Здравейте колеги,

Благодаря предварително!

Колата ти с Xenon ли е?
Има xenon

Здравейте,
да има xenon, но не е оригинален смених фаровете и сложих xenon и Angel.....понеже оригинално небеше с фарове с лупа и т.н.
Желанието ми е когато откл. или закл. да светват само Angelа и халогените или едно от двете не късите!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от jeki_tdi » 26 Дек 2010, 11:42

и аз се чудя как става тва с орги ксенон съм

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 26 Дек 2010, 15:15

Значи за колите с фабричен Xenon, coming home функцията работи, като е загасена колата и е изваден ключът се дръпва лостчето за дългите и ксеноните остават светнати 40/90/120 секунди зависимост как са настроени фабрично.
Функцията Leaving Home, може да се активира, чрез програмиране с NCS Expert, но само при положение, че LCM модула на колата го поддържа. Мисля, че някой версий на LCM II (след 2006-2007 година) и всички версий на LCM III (след 2008-2009) я поддържат функцията, като някой могат и с SSS Progman или Autologic да се препрограмират. Най-добре е някой който разбира и работи с NCS Expert да ги програмира там възможностите са най-големи - може да се програмират вътрешните секций на ксеноновите фарове да се ползват като светкавица за присветване и още много много неща, за които и не подозирате дори. Това за фабричните ксенони.

А за колегата с автърмаркет фаровете и баластите, мисля че трябва да внимава устройството което поръчва и монтира да е съвместимо с CAN-BUS, това са комуникационните шини на новите модели с фиброоптичните кабели и тн.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emobs » 26 Дек 2010, 20:10

Kickdown написа:Значи за колите с фабричен Xenon, coming home функцията работи, като е загасена колата и е изваден ключът се дръпва лостчето за дългите и ксеноните остават светнати 40/90/120 секунди зависимост как са настроени фабрично.
Функцията Leaving Home, може да се активира, чрез програмиране с NCS Expert, но само при положение, че LCM модула на колата го поддържа. Мисля, че някой версий на LCM II (след 2006-2007 година) и всички версий на LCM III (след 2008-2009) я поддържат функцията, като някой могат и с SSS Progman или Autologic да се препрограмират. Най-добре е някой който разбира и работи с NCS Expert да ги програмира там възможностите са най-големи - може да се програмират вътрешните секций на ксеноновите фарове да се ползват като светкавица за присветване и още много много неща, за които и не подозирате дори. Това за фабричните ксенони.

А за колегата с автърмаркет фаровете и баластите, мисля че трябва да внимава устройството което поръчва и монтира да е съвместимо с CAN-BUS, това са комуникационните шини на новите модели с фиброоптичните кабели и тн.

Здравейте,

надявам се да стане някой друг него ли е правил знае ли някой къде в Бургас мога да отида да попитам?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emobs » 27 Дек 2010, 14:24

Здравейте,

товя е линка и превода на страницата!

http://cgi.ebay.de/Coming-Leaving-Home- ... 230cd3843d

Очаквайте и да напускат дома модул

със светлинен сензор

Чрез отключване заключване или превозно средство, с дистанционно управление
код, за да се включи или Очаквайте модул Начало автоматично.
Този избор на белите светлини за паркиране или фарове за мъгла за някои
Секунди (10-30 секунди) и да се изключва автоматично след загуба на време
Времето можете да настроите модула. На откриването или
Включване на светлината е изключване на функцията deaktiviert.Durch
ключа за лампата се превръща в модул автоматично.
Отново можете да настроите времето осветление

Назад към E90/E91/E92/E93