Турбо Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Турбо Е90
SoulFly881 написа:И ти вземи да четеш внимателно..
Аз не говоря за икономичност и бързина!
Е за какво тогава?Мойта е на 200к и няма никакъв проблем.Ако си слагаш хубаво масло и си подържаш редовно колата няма проблеми.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
SoulFly881 написа:Еми баща ми имаше 530д е60 и имаше много ядове с двигателя.
Казах, че работя в автокъща, където вече от доста време не докарват дизелови БМВ-та, а всичко е бензинка.
Може би аз малко прекалявам, но още съм ядосан на колата, която ни създаде толкова проблеми..
Е то е така нали знаеш, че всичко е до късмет и нова да е не се знае.

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
SoulFly881 написа:
Прав си!
Ако искаш да караш БМВ си купи с бензинов двигател!
На колегата galant ще кажа, че работя в автокъща само за луксозни коли и съм карал дизелови БМВ-та колкото твойте години..
Карал си ги на плаца да ги паркираш и да им бършеш праха колега,защото тук-
viewtopic.php?f=34&t=173184 и тук- viewtopic.php?f=112&t=182183&p=2005960#p2005960 питаш интересни неща за човек с "толкова много опит,професионализъм и дългогодишно каране на дизелови и всекви луксозни БМВ-та"

Годините ми едва ли ги знаеш и не са и важни,явно гледаш подписа ми а там е стажа ми,ама ти си помислил че това са годините ми.Kато и да е ще се ориентираш

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
SoulFly881 написа:Еми баща ми имаше 530д е60 и имаше много ядове с двигателя.
Казах, че работя в автокъща, където вече от доста време не докарват дизелови БМВ-та, а всичко е бензинка.
Може би аз малко прекалявам, но още съм ядосан на колата, която ни създаде толкова проблеми..
Брато виж кво и аз бях така като теб,само че с френските дизели. Да обаче хората масово ги карат и казват че са върха, аз на лагуна смених всичко от турбо и турбо пътища до генерация и окачване и пак фърлих колата.... псувах ги ама се оказа че просто не съм уцелил кола.
А това дето си го изцепил
е върха на простотията!SoulFly881 написа:BMW бензин, Мерцедес дизел !

absix написа:S_GonzaLes написа:Потърси отговорност от сервиза... защото 94к са малко за да замине турбо при нормално каране.... но все пак за кой мотор става дума за 163 или за 177 к.с. също така имаш ли сервизна история на колата, коя година е, и сигурно ли е че е на 94к... да не е на 294...
С БГ аграрното гориво си е съвсем нормално.
Ето това е истината!!!! Оня ден си направих експеримент какве ще мие разликата между обикновен 95 и в повер рейсинг! Еми динамиката на колата чувствително се пвиши,това което преди постигах като мощност на 3000 с в повер го постигах на 2400 оборота!!!! Горивото е истината,боклук ли е нищо не става.
Авторе в Д§Н не си карай никога колата, големи мърлячи са!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2