Съвети за тунинг-фирма в София
Модератор: bum_bum
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съвети за тунинг-фирма в София
Здравеите..аз съм от ПЛовдив и тук няма нито 1 свястна тунинг фирма която да направят качествено разкрасяване на някоя кола като хората а си оставят ръцете.
Искам да попитам коя е наи-добрата фирма за тунинг-говорим за предна/задна скара,споилер,прагове,вежди,кристални стопове и т.н...казаха ми че всичко това ще излезе към 1500лв...
Искам да попитам коя е наи-добрата фирма за тунинг-говорим за предна/задна скара,споилер,прагове,вежди,кристални стопове и т.н...казаха ми че всичко това ще излезе към 1500лв...
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Здрасти!Значи наистина тук в Пловдив уж най добрите са Валспорт.Аз съм с Е36 и ходих да питам миналата година лятото-предна,задна броня,прагове,крило на багажника и спойлер горе на задното стъкло-1200лв.-без боядисването!Начи прави си сметка.Определят ти дата,вкарваш колата и за 2-3 дни готово.Ако се интиресуваш пиши на ЛС да ти дам тел.Има едни след моста на Герджика отдолу в ляво(идваш от бул. 6ти септември).На бул. Л.Димитрова след отбивката за Тракия-преди бензиностанцията на Луокоил-магазинчето е на самия бул.-ама са скъпари.Знам и едни на Пещерско шосе-след отбивката за Прослав продължаваш-минаваш автосалон(Астрал май беше) една гробница,още един автосалон-само луксозни коли,и след 200-300м. в дясно-вижда се портал с една изправена оранжева лодка(и тя е правена от тях).Тези поне работят добре(виждал съм какво правят и ми поставиха крилото) и не са скъпари.
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Еми аз ще се тествам при Виолин ( Вили Дизайн ) ще ви кажа като направиме всичко какви са ми впечатленията , все пак ако искаш адрес и тел ще ги постна .
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ха сега кажи в коя фирма работиш, пиши на кирилица, дай някакви цени, сайт ако имате или поне някакви снимки на ваши произведения и т.н "дребни" подробности 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5

--