e30 m20b23 turbo
Модератор: bum_bum
e30 m20b23 turbo
мотора беше м20б20 вече е б23 след като смених вала и буталата,отворих горивната камера на главата и така степента ми падна от 9.7:1 на 7,63:1,току що си намерих що годе читава турбина.говорих с един пич от тунинг.бг за ккк27 и мисля да надувам някъде към 1.5bar,airbox-а го има на снимката,само 4е ве4е е полиран,2 реда дюзи общо 315цц на цилиндър,а за електрониката изцяло разчитам на моя приятел иво(ludiagsm).общо взето това е за мотора.
ока4ването е BILSTEIN M-TECHNIC регулируемо на твърдост,шпер 4.45.надявам се скоро да си сложа и некви по сериозни спирачки.
толкова за сега,ако се някой се интересува нещо да пита
ока4ването е BILSTEIN M-TECHNIC регулируемо на твърдост,шпер 4.45.надявам се скоро да си сложа и некви по сериозни спирачки.
толкова за сега,ако се някой се интересува нещо да пита
Последна промяна sachs на 03 Фев 2008, 2:49, променена общо 1 път
Аз веднага ше питам как си сметна степента на сгъстяване и сигурен ли си че само от камера ще е докараш до толкова (въпросно може но има ли вече доракоустоичивост в нея или сичко е проба па ако стане
) По мой наум сметки трябва да си увеличил обема на г.камера с около 22%?????? Така ли? 

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
noty boy написа:Аз веднага ше питам как си сметна степента на сгъстяване и сигурен ли си че само от камера ще е докараш до толкова (въпросно може но има ли вече доракоустоичивост в нея или сичко е проба па ако стане) По мой наум сметки трябва да си увеличил обема на г.камера с около 22%?????? Така ли?
бате има си формули за смятане.чети
sachs написа:noty boy написа:Аз веднага ше питам как си сметна степента на сгъстяване и сигурен ли си че само от камера ще е докараш до толкова (въпросно може но има ли вече доракоустоичивост в нея или сичко е проба па ако стане) По мой наум сметки трябва да си увеличил обема на г.камера с около 22%?????? Така ли?
Не те питам за формулата БАТЕ щот нея я знаем мноо добре Питам те пряко да ти го кажа.
Смяташ ли че е здрав ъбгрейд да разредиш по тоя начин мотора само с дялкане с "флекса" ня тиквата. Щот на мен ми се вижда не читава работка да не кажа скраперия.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
noty boy написа:sachs написа:noty boy написа:Аз веднага ше питам как си сметна степента на сгъстяване и сигурен ли си че само от камера ще е докараш до толкова (въпросно може но има ли вече доракоустоичивост в нея или сичко е проба па ако стане) По мой наум сметки трябва да си увеличил обема на г.камера с около 22%?????? Така ли?
Не те питам за формулата БАТЕ щот нея я знаем мноо добре Питам те пряко да ти го кажа.
Смяташ ли че е здрав ъбгрейд да разредиш по тоя начин мотора само с дялкане с "флекса" ня тиквата. Щот на мен ми се вижда не читава работка да не кажа скраперия.
пробвано е.нема ядове

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ето още малко снимки
енджоййй

енджоййй
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Новини
-
Изчистих 9 страници лайна. Това отнема 40 минути. Сещайте се колко ми е кипнало вече от глупости...
sachs си прави проекта и има мерака да се похвали с това, което е сътворил, без значение дали ще е по вкуса ви или не. Или му кажете едно евала за ентусиазма и му помогнете ако виждате, че греши някъде.
Ако ли не - поне не му осирайте темата щото заради вашите спорове вече не остана къде да се пише и всичко се заключва.

sachs си прави проекта и има мерака да се похвали с това, което е сътворил, без значение дали ще е по вкуса ви или не. Или му кажете едно евала за ентусиазма и му помогнете ако виждате, че греши някъде.
Ако ли не - поне не му осирайте темата щото заради вашите спорове вече не остана къде да се пише и всичко се заключва.
!!Asen_X написа:Изчистих 9 страници лайна. Това отнема 40 минути. Сещайте се колко ми е кипнало вече от глупости...![]()

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
маховика като го надупчи така колко килограма олекна, мерсил ли си го? Дроселите който ползваш от какво са? Тоя кит вярно много лек, целия ли си го поръчал или само някой панели?

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
az да питам като е толко близко филтара до мотора нема ли многоо тоъл вуздух да сму4е и даи ми по подробна картинка на дупката на капака изкам да погледна какво си сатворил там
мерси много сило
мерси много сило

- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
и на мен ми е интересно за маховика с колко олекна? 

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз се очудих като видях кит-а колко са леки детайлите
И на мен ми е интересно всичко,което са покалзали на сайта си ли ще купуваш
Имаш ли идея като извадиш оригиналните врати,калници и пр. колко общо ще падне масата на автомобила и с новите какъв ще бъде баланса преден/заден мост ?
Георги Пенчев

И на мен ми е интересно всичко,което са покалзали на сайта си ли ще купуваш

Георги Пенчев