Хората с пари какво карат

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Хората с пари какво карат

Мнение от RoadRunner » 29 Яну 2004, 13:03

Човека има няколко BMW (включително Е39 superchargеd) и Ferrari

www.jimmy540i.com

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Яну 2004, 13:40

мда, 540i supercharged автоматик ;)
Негов е сайта BMW Nightmare един от любимите ми сайтове :twisted:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 29 Яну 2004, 13:58

Страничката му не е лоша, но ме дразни как е вкарал 200 снимки на някакви БМВ та които е видял някъде и по някакъф повод и само разправя колко били отвратителни и как били направени без вкус. Затова ме дразни и тои и страницата му и никога повече нама да я посетя. Има се за голям гъзар като си купил 540 и неговата кола е .. супер невероятна. Всеки си има вкус всеки си има право на избор, дори и да е грозна някоя кола, била тя и БМВ невиждам него кво го бърка да коментира. :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Яну 2004, 16:00

гиорце,

напоследък има една култура да се лепят лепенки, слагат огромни спойлъри и крила, гигантски гърнета и накрайници... на запад това е еквивалента на "пернишки тунинг" - кич, направен със малък бюджет които се опитва да представи определена кола за нещо друго (друга класа, изкривяване на оригиналната философия и замисъл и тн.). особено типично е това явление при малките японски коли във стил "бързи и яростни"... този филм направи много лоша услуга на младото поколение защото намекна че всеки които си смени ауспуха и си сложи неонови лампи под купето може да ходи да се гони със вайпъри и корвети...

та идеята на сайта на момчето е да показва лош вкус, позьори, кич и тн за бмв-тата. по принцип такива извращения са тъжна работа, но когато се приложат спрямо бмв това е в разрез със основната причина да притежаваш такава кола- бмв-то е символ на прецизност, клас и скрита агресия. когато такъв автомобил го направиш да прилича на летяща чиния е престъпление... друг проблем е имитацията - особено тъжно е като видиш "м" символ на 318. или на 540. винаги когато се опитваш да представиш нещо за това което не е - това е кич и проява на лош вкус и липса на клас.

не знам как точно да ти го обясня- то не е нещо конкретно- затова най-лесно се демострира със примери. надявам се разбираш...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 29 Яну 2004, 17:13

axaxaxa тука се мярка едно БМВ Е34///М5///М :lol: :roll:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V_G_Z » 30 Яну 2004, 0:27

alx написа:
напоследък има една култура да се лепят лепенки, слагат огромни спойлъри и крила, гигантски гърнета и накрайници... на запад това е еквивалента на "пернишки тунинг" - кич, направен със малък бюджет които се опитва да представи определена кола за нещо друго (друга класа, изкривяване на оригиналната философия и замисъл и тн.). особено типично е това явление при малките японски коли във стил "бързи и яростни"... този филм направи много лоша услуга на младото поколение защото намекна че всеки които си смени ауспуха и си сложи неонови лампи под купето може да ходи да се гони със вайпъри и корвети

ALX няма6 си напредстава колко си прав и колко много съм съгласен с тебе за т нар WINGED,BEWINGED SHITS. :wink: вярно бързи и яростни е балъ6ко филм4е :lol:
" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"

Аватар

Мнение от DA WOLF » 30 Яну 2004, 0:50

какво е тва "Бързи и яростни " ве? някой да ме светне? да не е някоа легенда за самураите? :roll:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V_G_Z » 30 Яну 2004, 2:03

хехе не ве де да бе6е за самураи....
тва е рекламно филм4е за лепенки,NOS ,стикери, пак NOS, лъскави джанти, пласмасови крилца,NOS,2 серия рекламa на MITSU, пак NOS
малко лампи под колите... аа и 6тях да збравя NOS NOS... оба4е достатъ4но за да се надъхат мноо ентусиасти и да пи6ат глупости по форумите... :wink:
" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 30 Яну 2004, 16:36

Кат има пари човек е лесно. Айде едно 540и, Айде един Динан компресор, айде малко тунинг, и ей ти 400 кобили.

Лично бих си сложил 6 скоростна кутия преди да се занимавам с други джаджи, но негова си работа.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Яну 2004, 17:12

повече от 400 кобили са.. момчето къса е39 м5.. което е 400 коня.

а като станат много конете автоматика е по-удобен.. а и по-малко се чупи...
алекс
трабант 601с
разни други возила

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 30 Яну 2004, 17:40

WeiSTD написа:Лично бих си сложил 6 скоростна кутия преди да се занимавам с други джаджи, но негова си работа.

Освен това, което е посочил alx, човека е бил достатъчно критичен към себе си и е постнал собствената си кола барабар с останалите усмяни BMW-та с комента "Ей Jimmy къде ти е шест скоростната ръчна кутия..." :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V_G_Z » 31 Яну 2004, 1:07

мдаа прави си автокритика на последната снимка :D
малеле колко съм се смял не е истина , но любимо ми е" FLY MORON FLY" за тези анти крила дето ги слагат :lol: :lol: не мога да разбера кво толкова не им харесват на задниците на БМВ 4е им слгат всевъзможни боклуци :evil:

BTW БМВ иамат едни от наи хубавите дупета фабри4но :wink:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 31 Яну 2004, 13:13

Аз казах ей така 400. Мисля че на тоя пич колата беше 450 или нещо такова. Сега не ми се занимава да търся точно колко.

А за автоматиците, може да са по здрави, ама аз ако не ръчкам нещо се изнервям. Дори и типтроник не мога много да трая.

Въпреки че трябва да започна да свиквам че на там на където отиват нещата само копчета ще щракаме. :?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 31 Яну 2004, 13:20

WeiSTD написа:Въпреки че трябва да започна да свиквам че на там на където отиват нещата само копчета ще щракаме. :?

ами решението е да караме по старите модели... докато все още има резервни части.... 8)

Потребител
Аватар

Мнение от asencho » 04 Фев 2004, 23:54

абе на привьршване са

Назад към Tuning