Въпрос за диодни крушки!
Модератор: bum_bum
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Въпрос за диодни крушки!
Здравейте колеги наскоро си купих от един сайт 12 диодни крушки за стоповете.Колата ми е бмв E39 и съм и купил реотани кристални стопове,поръчах диодните крушките за мигачите (2 червени),още 2 червени за като натиснеш спирачка, 2 бели за задните светлини..общо 6 крушки ето линк от въпросните крушки http://emk-33.com/shop/product_info.php ... s_id=21399 сега искам да си купя и 4 диодни ЧЕРВЕНИ крушки за самите реотани на стоповете,тия крушки са много дебели и невлизат в местата в който влизат крушките за реотаните,крушките за реотаните са с по-малки балончета!
Искам реотаните на стоповете ми да светят тъмно червено,и ще стане номера,но ми трябват диодни червени крушки с по-малко (по-тесни) диоди на самата крушка,да може да влезнат в самите места на стоповете зад реотаните!
Ако някой знае или се сеща какво търся нека ми даде линк или да ми каже от къде мога да си купя такива крушки!
Искам реотаните на стоповете ми да светят тъмно червено,и ще стане номера,но ми трябват диодни червени крушки с по-малко (по-тесни) диоди на самата крушка,да може да влезнат в самите места на стоповете зад реотаните!
Ако някой знае или се сеща какво търся нека ми даде линк или да ми каже от къде мога да си купя такива крушки!

- custom_clutch
- Потребител
-
Re: Въпрос за диодни крушки!
Пробвай с тези http://cgi.ebay.co.uk/2-x-24-LED-CAR-TA ... 20b458172e Аз вече карам с тях доста време и не съм имал проблеми. Стига да ти вършат работа като размер действай. Продавача е коректен.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Въпрос за диодни крушки!
Тия са хубави, ама ако напънеш да я вадиш от фасонката малко по-силно и ти остава главата с диодите в ръката 

3 мнения
• Страница 1 от 1