Помагаите
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помагаите
Здравеите пичове тази тема може и да не е за тук, преместете я ако не е за тук. Та значи сега да си доида на думата решили сме да турбинираме един мерцедес, знам че тоя форум не е за мерцедес обаче знам че вия имате наи голям опит в това. Та значи колата е мерцедес 123 2.4д имаме турбина от бмв 2.4 6так по двигатела няма абсолютно никаква електроника, ния ще си монтираме турбината, обаче нямаме никакъв опит в тунинга, разбираме от двигатели та мисълта ми е ако можете да кажете какви трудности ще имаме и как да ги решиме разбира се
ясно ни е че ще трябва да слагаме някаква горивонагнетателна помпа от ТД за да има турбо режим ...... помагайте моля ви.

Куулчо, проверете степента на компресия в каталожните данни за този Мерцедес. Най-вероятно е или 21, или 22 - турбодизелите имат степен на компресия 16 - така че не можете просто да сложите турбото. ГНП-то трябва да е по-производително само - това мисля в известна степен може и с реглаж да се постигне - но не виждам при дизелака как ще решите проблема със степента на компресия.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
7 мнения
• Страница 1 от 1