По голям радиятор
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
По голям радиятор
Колеги понеже си взех един ТДС-ов воден радиятор щото е доста по голям от оригиналнит на М50-то но е без преливно казанче. Гледам казанчетата от Е30 М20 след 88-ма са със отделни преливни казанчета та мисълта ми е дали ще се получи с М20-ково или ... Не съм наясно има ли значение големината на казанчето къде трябва да стои в купето ? В смисъл дали трябва да е по нависоко от радятора и такива работи. Ако някой има опит да споделя
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: По голям радиятор
То че трябва да е по високо от радятора ясно но има ли няква зависимост точно колко по високо или не е чак толкова важно. Радятора е ТДС-ов и днес като го гледах оригиналното казанче е точно под предният прозорец и е доста по нависоко та затова се интересувам дали има някво значене точно колко.ico318 написа:големината ще ти е достатъчна.приливника е по-високо от радиатора.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
аз изобщо не бих се занимавал с преливно казанче... а парите за него бих инвестирал в един хубав малък маслен радиатор...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
маслен радиатор на цената на 5-10 лв (втора употреба чудесно казанче) едва ли ще намери 

6 мнения
• Страница 1 от 1