помогнете за е30 323турбо
Модератор: bum_bum
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
помогнете за е30 323турбо
взех си е30 2.3и. досега се занимавах с по прост тунинг- лади. с турбо без.....с ланчов мотор ......с мицобиши 2.0турбо мотор......но тези автомобили са диста по прости. тука няма място за грешки..смятам че лесно ще постигна това но имам проблем и донякъде за мен голяма пречка - колектори за това турбо. ако някой може и има желание а помогне нека пише ще се радвам.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
TOM написа: +интеркулер, + маслен радиатор, ако не искаш да ти се опече мотора
e това не го пиша щото е задължително към турбото

Последна промяна M20B23 на 05 Мар 2005, 9:47, променена общо 1 път
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
M20B23 написа:ludiagsm написа:взимаш най големия възможен![]()
![]()
абе и аз така си мислех ама гледам да не говоря като не съм сигурен че да не изляза малоумен зарибител- щот това действително ще го направя но искам да съм 100% сигурен че нещо няма да се обърка (по лошо).затова е важно и мнението на другите........
е така де

пп: на първо време ако не намериш голям слагаш къвто има пак ще помага, пък после с по-големия ще усетиш разликата
Последна промяна ludiagsm на 05 Мар 2005, 10:13, променена общо 1 път
аз нямам маслен радиатор и не мисля че ми трябва... турбото ми е с водно охлаждане и маслото не се нагрева чак толко...
при тва гледам да се придържам възможно най-много към оригиналния концепт на колата ми защото веднъж съм зел маслена магистрала за турбото и налягането вече не същото,ако зема такава и за маслен радиатор нещо не ми харесва идеята...
при тва гледам да се придържам възможно най-много към оригиналния концепт на колата ми защото веднъж съм зел маслена магистрала за турбото и налягането вече не същото,ако зема такава и за маслен радиатор нещо не ми харесва идеята...
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

DA WOLF написа:аз нямам маслен радиатор и не мисля че ми трябва... турбото ми е с водно охлаждане и маслото не се нагрева чак толко...
напълно съм съгласен с теб....но моето няма водно охлаждане и да ти кажа много рядко съм виждал такова (с водно охлаждане).

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2