Няма такъв филм като моя :((
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Няма такъв филм като моя :((
Колеги пускам темата и тук и във Е34 раздела моля модовете да не я махат ако може. Ако пък не да я оставят където преценят.
Колеги пиша и тук защото просто вече съм в шах и мат. Предполагам някой от вас знаят че от доста време търся кутия из нета. Преди да купя колата е била автомат и са и сменяли кутията с ръчка и са сложили кутия от М50 В20 и от там се почва моят филм. Понеже кутията от 20-ката не пасва към кардана на 25-тица са го рязали и заваряли и така и не е направен като хората и аз решавам да сложо всичко както си му е реда. Купих кутия от Е34 М50 В25 кардан пак от Е34 М50 В25 сега обаче се оказва че задната част където е карето не пасва на дифа. Имам два дифа и двата са от Е34 М50 В25 и двата са еднакви и не пасват. Моля ви някой да ми каже колко различни дифа и кардани имат тези В25-тици Защо ет едно и също купе и мотор са различни. И кардана и дифа захващането им е с 6 болта но на кардана който имам аз те са 10мм-трови и малко по раздалечени а дифа също е за захващане с 6 болта но е за 8мм и за малко по малко каре на кардана. Явно има няколко модели кардани или няколко модела дифове ??? Просто вече не знам какво да търся и вече не издържам. Бях решил тайно да се появя днес и утре в Калояново но отново някакъв страшен филм и уви колата е отново в бокса и аз съм в шах и мат Confused Sad Sad
Колеги пиша и тук защото просто вече съм в шах и мат. Предполагам някой от вас знаят че от доста време търся кутия из нета. Преди да купя колата е била автомат и са и сменяли кутията с ръчка и са сложили кутия от М50 В20 и от там се почва моят филм. Понеже кутията от 20-ката не пасва към кардана на 25-тица са го рязали и заваряли и така и не е направен като хората и аз решавам да сложо всичко както си му е реда. Купих кутия от Е34 М50 В25 кардан пак от Е34 М50 В25 сега обаче се оказва че задната част където е карето не пасва на дифа. Имам два дифа и двата са от Е34 М50 В25 и двата са еднакви и не пасват. Моля ви някой да ми каже колко различни дифа и кардани имат тези В25-тици Защо ет едно и също купе и мотор са различни. И кардана и дифа захващането им е с 6 болта но на кардана който имам аз те са 10мм-трови и малко по раздалечени а дифа също е за захващане с 6 болта но е за 8мм и за малко по малко каре на кардана. Явно има няколко модели кардани или няколко модела дифове ??? Просто вече не знам какво да търся и вече не издържам. Бях решил тайно да се появя днес и утре в Калояново но отново някакъв страшен филм и уви колата е отново в бокса и аз съм в шах и мат Confused Sad Sad
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Чакам довечера Бисер бмвфена понеже вторият диф го купих от него и днес говорихме по тел и се оказа че кардана също е при него и със сигурност ще пасне към дифа отзад та ако и отпред е за голямата опашка на кутията както би трвало да е защото е от 2.5л ще го отнеса веднага. Но все още не искам да се надявам докато видя наистина че е същият че като знам къв съм карък .....rtzankov написа:Решихте ли проблема ?

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Аз от опит знам че на доста дифове шличите на опашките към карадана
съвпадат и можеш да извадиш пасващата опашка и да я сложиш на
правипния диф, развива се като махнеш една шайба която е
приплесната и развиеш една голяма гайка 32 май беше

R.I.P Landikar
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Става и тоя вариянт да. Ама не ми идва наум първо от къде да намеря такава опашка отделно не знам дали ще пасне ако я намеря щото тя и опашката към двулитровата кутия уж се сменяла без проблеми и пасвала ама изобщо не стана номера като пробвахrtzankov написа:Аз от опит знам че на доста дифове шличите на опашките към карадана

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: ре
slavianko написа:Става и тоя вариянт да. Ама не ми идва наум първо от къде да намеря такава опашка отделно не знам дали ще пасне ако я намеря щото тя и опашката към двулитровата кутия уж се сменяла без проблеми и пасвала ама изобщо не стана номера като пробвахrtzankov написа:Аз от опит знам че на доста дифове шличите на опашките към карадана
приплесната и развиеш една голяма гайка 32 май беше![]()
Ако имах 200 бмв-та за части като Явор бих пробвал. А аз купувам и пробвам, купувам и пробвам и вече отънях направо
![]()
Което не става, продавай да не станеш вейка

7 мнения
• Страница 1 от 1