Биели
Модератор: bum_bum
14 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Биели
Колеги някой може ли да ми даде инфо отностно това колко са дълги биелите от М20 В25
Или линкове където да видя.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Благодаря колега много полезен линкPostman написа:135 мм
http://e30world.com/specifications/BMW-E30-specs-table

Имам кованият ТДС-ов вал и скоро си чакам и кованите бутала от ис. Чудя се ако сложа биели от М20 В25 щото знам че са доста здрави а не ми се нариват пари за ковани

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Благодаря колега много полезен линкPostman написа:135 мм
http://e30world.com/specifications/BMW-E30-specs-table![]()
Имам кованият ТДС-ов вал и скоро си чакам и кованите бутала от ис. Чудя се ако сложа биели от М20 В25 щото знам че са доста здрави а не ми се нариват пари за ковани![]()
не се занимавай с глупости бате.твойте са си достатъчно яки.на моя ис навремето сложих биели 135мм от м50б25 със сток буталата.та незнам точно колко боост държат щот уреда ми само до 30psi(2 и малко бара),а това деление го премета още на 3-та.....

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Не са нови колега. Искаше ми се но просто нямам финансовата възможност.Nightmare написа:Ква марка са буталата за м42 и кви пари ги поръча![]()
Линкче нещо ако дадеш

Принципно аз едва ли ще надувам над 1.бар но просто искам да е надеждно всичко и по тази причина. А отностно биелите на М50-то съм чувал само негативи и затова съм решил да ги сменя и тях.sachs написа:slavianko написа:Благодаря колега много полезен линкPostman написа:135 мм
Имам кованият ТДС-ов вал и скоро си чакам и кованите бутала от ис. Чудя се ако сложа биели от М20 В25 щото знам че са доста здрави а не ми се нариват пари за ковани![]()
не се занимавай с глупости бате.твойте са си достатъчно яки.на моя ис навремето сложих биели 135мм от м50б25 със сток буталата.та незнам точно колко боост държат щот уреда ми само до 30psi(2 и малко бара),а това деление го премета още на 3-та.....и до момента още са си в мотора
![]()
и нямам никви ядове
slavianko написа:Не са нови колега. Искаше ми се но просто нямам финансовата възможност.Nightmare написа:Ква марка са буталата за м42 и кви пари ги поръча![]()
Линкче нещо ако дадеш
Принципно аз едва ли ще надувам над 1.бар но просто искам да е надеждно всичко и по тази причина. А отностно биелите на М50-то съм чувал само негативи и затова съм решил да ги сменя и тях.sachs написа:slavianko написа:Благодаря колега много полезен линкPostman написа:135 мм
не се занимавай с глупости бате.твойте са си достатъчно яки.на моя ис навремето сложих биели 135мм от м50б25 със сток буталата.та незнам точно колко боост държат щот уреда ми само до 30psi(2 и малко бара),а това деление го премета още на 3-та.....и до момента още са си в мотора
![]()
и нямам никви ядове
Скоро четох в един английски форум, че биелите на М52Б28 са много здрави (по-здрави от на М3, но малко по-тежки)
Ето ти евтини и здрави мотовилки, ако все пак настояваш:
http://maxspeedingrods.com/parts/rods%2 ... tslist.htm
В eBay комплект от 6, заедно с ARP2000 болтове се продаваше за няма и 600 лева. В момента не ги намирам в английския eBay, но можеш да им пишеш мейл и да се договаряш с тях за цени, доставки и т.н.
Поправка: 600 евро, не лева.
http://maxspeedingrods.com/parts/rods%2 ... tslist.htm
В eBay комплект от 6, заедно с ARP2000 болтове се продаваше за няма и 600 лева. В момента не ги намирам в английския eBay, но можеш да им пишеш мейл и да се договаряш с тях за цени, доставки и т.н.
Поправка: 600 евро, не лева.
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
От М50Б25 биелите са много по здрави от на М20,ще направиш голяма
грешка ако ги смениш. Иначе са 135мм. и при двата модела,както са
писали по горе колегите
грешка ако ги смениш. Иначе са 135мм. и при двата модела,както са
писали по горе колегите

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Славянко, имам едни кование биели на Eagle за М52Б28 .... до 1500 коня ги дават
... цената е атрактивна ... пиши ми 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Аз все се каня да ти отговоря отностно това твое питане за програмката ама все забравямAlibiTu написа:Славянко, имам едни кование биели на Eagle за М52Б28 .... до 1500 коня ги дават... цената е атрактивна ... пиши ми

Отностно биелките както писах в темата аз вече съм се сдобил със кован вал и бутала и ми останаха само биелите. Въпроса е в това обаче че бизнеса ми е такъв че лятото е много бъгаво и каквото ще пазарувам ще е след септември. Живот и здраве до тогава ако все още имаш нещо ще ти се обадя със сигурност щото 100% ще ми трябват. Все пак ще се радвам ако споделиш някаква ориентировъчна цена за 6бр и малко инфо отностно тях ако не е проблем

Последна промяна slavianko на 07 Юли 2009, 9:36, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Oт Игъла по-тънка цена май няма, сичко друго е по две. А щом ти ги дава и на далавера направо си ги заплювай от сега за на есен 

14 мнения
• Страница 1 от 1