Питане
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
Питане
Незнам дали и е тук мястото на тази тема,ама ми трябва малко помощ за едно Ауди С2.Предлагат ми го за 4800€,което като цена ме устроива.Но на тема Ауди сьм мноо бос.Та на това ме притеснява,4е на 800 оборота ми дава 1 атм. налягане на маслото,при положение ,4е скалата е до 8,а и колкото да я форсирам ка4ва максимум до 4-5(на 190-та ми винаги на стои на макс(т.е. 3),а на Е300 не падаше под 2).Собственика ми каза ,4е само когато колата е мноо студена ка4ва на 8.Та има ли някакьв проблем по налягането на маслото или си е нормално за С2-ка.Предварително ви благодаря.
Impossible is nothing !!!
Re: Питане
R9 написа:Незнам дали и е тук мястото на тази тема,ама ми трябва малко помощ за едно Ауди С2.Предлагат ми го за 4800€,което като цена ме устроива.Но на тема Ауди сьм мноо бос.Та на това ме притеснява,4е на 800 оборота ми дава 1 атм. налягане на маслото,при положение ,4е скалата е до 8,а и колкото да я форсирам ка4ва максимум до 4-5(на 190-та ми винаги на стои на макс(т.е. 3),а на Е300 не падаше под 2).Собственика ми каза ,4е само когато колата е мноо студена ка4ва на 8.Та има ли някакьв проблем по налягането на маслото или си е нормално за С2-ка.Предварително ви благодаря.
При 3000 оборота налягането требе да е 4 бара при горещо масло(90-100 градуса). Ако е така да не та тревожи че на празен ход е 1 бар

- Trevor Wilkinson
- Потребител
-
Re: Питане
R9 написа:Та на това ме притеснява,4е на 800 оборота ми дава 1 атм. налягане на маслото,при положение ,4е скалата е до 8,а и колкото да я форсирам ка4ва максимум до 4-5(на 190-та ми винаги на стои на макс(т.е. 3),а на Е300 не падаше под 2).Собственика ми каза ,4е само когато колата е мноо студена ка4ва на 8.
Точно така трябва да е. Поне на мойто беше така.
4 мнения
• Страница 1 от 1