Малко за всеки - дизайн, моделиране, изделия, калъпи и т.н.
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко за всеки - дизайн, моделиране, изделия, калъпи и т.н.
Здравейте,
Искам да споделя с Вас моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам Ви да влезете направо галерията и да не си губите времето да четете другите глупости, които съм писал, защото има много за гледане и дано имате търпение
- www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти
. Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат, а аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн от време на време, което все пак е основа на професията ми. Скулптурани модели и образи на фантастична, комикс и филмова тематика са ми едно ново занимание, с което мога да покажа способностите си в моделирането и скулптурата. Изработката на детайли и промишлени изделия го правя, първо защото мога и второ, защото падат пари
. Екстравагантни отливки и фигури е много общо казано, но тук може Вие да си развихрите въображението и желанието да Ви направя нещо шантаво ако друг не иска или не може. Аеродинамични части за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства или накратко казано тунинг правя понякога, но разбира се , които плати добре. Седалки, стъкломатови мебели, малки обекти, прототипи, макети, скулптури , калъпи и отливки, и т.н. , а и още много неща в сферата на дизайна, моделирането и продуктите го правя, защото има какво още да се предложи като услуги на пазара. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.
С Уважение:
дизайнер Павел Влахов
уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com
Искам да споделя с Вас моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам Ви да влезете направо галерията и да не си губите времето да четете другите глупости, които съм писал, защото има много за гледане и дано имате търпение

С Уважение:
дизайнер Павел Влахов
уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Много се радвам, че има и хора на изкуството в този форум
Има доста интересни и оригинални идеи, а рисунките са страшно пипнати

Има доста интересни и оригинални идеи, а рисунките са страшно пипнати

Mens sana in corpore sano
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
евала за труда който полагаш,pablo3.аз също се занимавам с изкуство,това уча и знам колко усилия и време изисква този занаят.поздравления за стремежа ти да се развиваш постоянно и за това че не се ограничаваш само с рисунките или скулпторите,а работиш върху всички аспекти на дизайна.надявам се тук да намериш хора които да оценят това което правиш,успех!
- denis.mustafov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318 IS/VOLVO V40
- Мечтае да кара: E30 M3
ЗДР
Здр как е?Наистина нещата са много добри.
Имам един въпрос,просто за мене си,нищо комерсиално.Имам едно бмв Е36 купе,разглобих го от вътре кори табла.Махнах материята от корите на вратите и остана само хартията(пресованата).Сега трябва да ги облека с нещо,и въпроса ми е с какво.Дали незнаеш някоя материал достатачно разтеглив за да може да обхване добре извивките.
Благодаря предварително.
Имам един въпрос,просто за мене си,нищо комерсиално.Имам едно бмв Е36 купе,разглобих го от вътре кори табла.Махнах материята от корите на вратите и остана само хартията(пресованата).Сега трябва да ги облека с нещо,и въпроса ми е с какво.Дали незнаеш някоя материал достатачно разтеглив за да може да обхване добре извивките.
Благодаря предварително.
Re: ЗДР
denis.mustafov написа:Здр как е?Наистина нещата са много добри.
Благодаря предварително.
Ами има един материал, но незнам колка са ти сложни обемите и повърхностите. Става дума за пореста гума, поне тук в Русе се продава за 6лв/м като ширината на топа е 1,40м, дебелината листа май беше някъде 5-6мм, ползвал съм го и не е лош материал. Не казвам, че ще ти свърши работа, но се сетих за това. Прати само да погледна какви повърхности и обеми ще покриваш и може да се сетя и за друг вариант. Поздрави .

- denis.mustafov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318 IS/VOLVO V40
- Мечтае да кара: E30 M3
врата
Ще ти пратя снимки може би в понеделник.Значи като отвориш едната врата на бмв купе ще добиеш представа за какво става вапрос.
7 мнения
• Страница 1 от 1