6СМГ vs 5МТ какво да избера ?
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
6СМГ vs 5МТ какво да избера ?
Колеги , нужно ми е малко инфо . Имам дилема с коя скоросттна кутия да оборудвам двигател S50B32 , оргинално колата си е с СМГ. , но има опция и за 5 степенна ръчка от първите Е36 М3 и в едни тестове гледах как като се ложила на 320 коня мотора ръчката се представяла по добре от смг то . Затова пиша тука , някой който евентуално е пробвал да даде съвет .
Като цяло аз изцяло клоня към смг то , но ако някой знае нещо да не се срамува нека казва
Като цяло аз изцяло клоня към смг то , но ако някой знае нещо да не се срамува нека казва

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Чел съм, че СМГ-то на е36 е зле, дава проблеми и като ускорение не може да се мери с 5 степенната ръчка, като в последствие за икономии малко скопяват откъм ускорение 321 коньовата м3 с 6 степенната ръчка. Така че за спорт най-добре точно старата ръчна уж най-добре 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
1-то смг не е добро ... по-добре ръчка
Както всичко което е за 1-ви път правено има дефекти доста също липсва drivelogic-а, който прави смг-то добро
Както всичко което е за 1-ви път правено има дефекти доста също липсва drivelogic-а, който прави смг-то добро
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Sharo написа:1-то смг не е добро ... по-добре ръчка
напълно подкрепям мнението ти!Освен това и лично на мен и новото СМГ не ме кефи поне на първи усет.
А за кола за изпълнения само РЪЧКА!
5 мнения
• Страница 1 от 1