един турбалан М42
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Банго
- младши ентусиаст
-
един турбалан М42
ето малко за проекта който е почти готов,след дълго преправяне понеже един колега така я беше направил че ми омръзна да я преправям и направо я направих на ново.
Мотор М42 със сменени бутала и биели (ВЮОСНЕР)електрониката е СМТ 6,два реда дюзи турбина ГАРЕТТ Т3(нова),нови вериги банани и всочко по мотора,понеже имаше такива неща правени вътре че ако ги покажа ще се чудите как изобщо е карала тази кола,като например заварявани основни лагери със телоподаващото
за да им се сложат аксиялни пластини.Но по темата днес сложих мотора във коша и почти го подготвих за първи старт но тои най вероятно ще бъде утре понеже днес се скапах.Ето малко снимки а утре може и някое клипче
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11132447
Мотор М42 със сменени бутала и биели (ВЮОСНЕР)електрониката е СМТ 6,два реда дюзи турбина ГАРЕТТ Т3(нова),нови вериги банани и всочко по мотора,понеже имаше такива неща правени вътре че ако ги покажа ще се чудите как изобщо е карала тази кола,като например заварявани основни лагери със телоподаващото

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11132447
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Браво, давай са клипчетата
"Майсторлъка" на някои препоръчвани майстори не може да ме учуди след като вчера си видях мотора в който съм налял страшно много пари като се светне с лампата в него как свети през всички гарнитури

"Майсторлъка" на някои препоръчвани майстори не може да ме учуди след като вчера си видях мотора в който съм налял страшно много пари като се светне с лампата в него как свети през всички гарнитури

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Банго
- младши ентусиаст
-
днес я запалих работи работи добре утре трябва да се настрои СМТ то ама ще видим че нещо не мога да се свържа със ЛУДИЯГСМ ама ще видим
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
На каква степен е мотора ? На какво налягане мислиш да я караш
Като сте готови пиши, да свериме часовниците 

R.I.P Landikar
- Банго
- младши ентусиаст
-
rtzankov написа:На каква степен е мотора ? На какво налягане мислиш да я карашКато сте готови пиши, да свериме часовниците
мотора днес се донастрои на този етап е на 0.6 а попринцип е миелено за 1-бар.В момента върви превъзходно за тези настроики които има,като се постопли малко ще се донастрои но от утре леко и без геит да се поразработи малко мотора че е пресен още.После може да сверяваме чесовниците
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- KASAPA
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Детайли за колата: M44
8 мнения
• Страница 1 от 1