За БМВтата и Нисаните ...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

За БМВтата и Нисаните ...

Мнение от kirililiev » 03 Мар 2009, 13:25

MaXo написа:Е къде в тая тема Оямата е хвалил Нисани? Вие го нападнахте за Нисана ... той просто сподели впечатления от неговия заварен диф... а дали е на Нисан или БМВ не е от значение ... писал е по темата.

И да добавя, че с такива хейтърчета дрифтинга нема да мръдне много ... ще си остане една групичка и до там ще си остане развитието ... Турбоделтата дето не съм видял некво кой знае какво каране ... той братче най-устат ... ебах от къде това самочувствие не знам... в неква махала със стари хора и инвалиди ли живее тоя човек? Само жигули и москвичи ли има на улицата там? Това ли искате да е лицето на дрифт клуба ... некво заблудено хейтърче ... гледам и доста хора се водят по акълчето му. На събираният си ще си ходите само вашата група ... и щото само вашите мутри ще си гледате ... ще имате още по-голямо самочувствие, че сте малкото истински дрифтъри хехе ... чак за профита се имате. Хейтърчетата трябва да са някъде назад в цялата работа щото иначе нищо няма да се получи!!! Аз знам, че има няква вражда в дрифтинга ... едни плюят по БМВтата ... други по японките ... а бе смех пълен ... мерене на пишоци нон стоп. И то турбоделтата е човека дето плюнчи по всичко и по всеки ... тоя човек иска да блесне с нещо ама и той още не е на ясно с кво би могло да се случи. Поне като си лайнар и плюеш по някой в няква тема ... па бъди малко поне пич ... и намери начин да пратиш линк към човека, който заплюваш ... добре, че ми се обади един познат да ми каже кви ги пише в дрифтинга ... че аз там не влизам точно заради това лице и малката групичка мажуретки.Влизам аз ... пиша квото си имам да пиша ... и хоп поста ми го няма после ... браво ... те така се прави ... те така ще го развиете и форума и спорта. :D Знаете ли колко хора не искат да ходят да карат на дрифт съборчетата точно заради такива лица ... заради това, че ще коментират после по видео клипчета с гнусен диалект ... заради хейтърските си постчета по форумите ... и прочие.

мисля че леко бъркаш,+ тва делтата кара нисан :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама щом си останал с такива впечатления,ок ;)

Потребител
Аватар
Кара: е30 туринг + Saxo VTS +land Cruiser
Мечтае да кара: м5 + ГТР

Мнение от 75 turbodelta » 03 Мар 2009, 13:58

бря тоя максо много злоба и комплекси е насъбрал зимъска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 03 Мар 2009, 14:16

не е само тои :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 03 Мар 2009, 15:30

kirililiev написа:мисля че леко бъркаш,+ тва делтата кара нисан :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама щом си останал с такива впечатления,ок ;)

Кое леко бъркам?Много добре знам кво кара ... нали ти казвам, че се плюнчи по всичко без значение какво кара ... и колко може да го кара.
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Мар 2009, 15:46

Ха, Кирил Илиев и арабски дрифт, тц тц...
Аз също не го познавам, човека, но съм виждал няколко негови клипчета и смея да кажа, че ми хареса това което видях.
Докато от теб МаХо, нищо не видях. Чел съм твой мнения в тунинг-а преди доста време и честно да ти кажа, не знам ти с кои очи казваш за комплексарите и злобните хейтърчета...
Ояма пък хич го няма :mhihi:
Та, прав ви път към дръпнатите форуми, остави хейтарите и самозабравилите се араби да си драскат тук, "капиш" (чеки и аз да са напраа на батка) ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 03 Мар 2009, 17:39

През кура ми е ти кво си видял от мен ... аз пък нищо не знам за теб ... аре ще си го преместя в другия крачол. ;) Успешно позиране по клипчетата момчета ... :D
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Мар 2009, 18:47

Е нищо не знаеш, но поне не съм седнал да пиша експертните си мнения на места които не разбирам, предлагам и ти да го направиш, щото двамката с оямката си ви спомням какви клоуни бяхте в тунинга :mhihi: кога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 03 Мар 2009, 20:44

MaXo написа:През кура ми е ти кво си видял от мен ... аз пък нищо не знам за теб ... аре ще си го преместя в другия крачол. ;) Успешно позиране по клипчетата момчета ... :D

правилно решение,местиш го в другия и си свиркаш,остави на нас да позираме по клипчетата,ние тва можем,караме и ни снимат :D :D мен лично мноо ме кефи да си лизгам,местя го в другия и пак с вратите напред,ей така за собствено удоволствие,нито мога да карам кой знае колко нито имам кой знае каква кола,важното е едно,чуствам се щаслив и си свиркам,реването и комплексите оставям на вас,трябва да има и хейтари щото няма да е интересно иначе,са и аз спирам да пиша във форума щото не искам да си говоря с хора на които единствения допир с марката бмв е това че я мразят ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 03 Мар 2009, 21:50

///peter написа:Е нищо не знаеш, но поне не съм седнал да пиша експертните си мнения на места които не разбирам, предлагам и ти да го направиш, щото двамката с оямката си ви спомням какви клоуни бяхте в тунинга :mhihi: кога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил :mhihi:

Превъзбудко я дай сега линкове към теми в които съм писал глупости ... чакам да видя. Къде видя да съм го играл голям батка в автомобилните спортове ... аз точно това обяснявам, че групичка хора се взимат за такива батки и почват да дават оценки и да се подиграват и коментират хора и коли, които не познават ... а общо взето не са нищо кой знае какво ... просто фигурират в няколко клипа във вбокс хехе ... нищо де ... и аз ще си купя камерка да съм модерен. :D
без реклами в подписа...
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 03 Мар 2009, 22:05

Абе и Ояма и Махо много говорят...Ма те кучетата дет лаят не хапят.За Кирил смея да кажа,че съм го виждал на живо поне на 4 5 състезания и такова каране от никой друг в неговия клас кола ( 5-цата си е доста голяма и тежка ) не съм виждал..Още при първото ми състезание окгато го видях изкарах отделна тема за него и найстина смея да кажа,че е адски добър...може би от най-добре подготвените 20-тина 30 човека в цяла БГ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Мар 2009, 22:10

MaXo написа:
///peter написа:Е нищо не знаеш, но поне не съм седнал да пиша експертните си мнения на места които не разбирам, предлагам и ти да го направиш, щото двамката с оямката си ви спомням какви клоуни бяхте в тунинга :mhihi: кога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил :mhihi:

Превъзбудко я дай сега линкове към теми в които съм писал глупости ... чакам да видя. Къде видя да съм го играл голям батка в автомобилните спортове ... аз точно това обяснявам, че групичка хора се взимат за такива батки и почват да дават оценки и да се подиграват и коментират хора и коли, които не познават ... а общо взето не са нищо кой знае какво ... просто фигурират в няколко клипа във вбокс хехе ... нищо де ... и аз ще си купя камерка да съм модерен. :D

ориентираш ли се къде е бутона ИЗХОД горе в дясно???
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 03 Мар 2009, 22:14

Бе той се ориентира,но не мога да разбера вие защо не се ориентирате къде е бутона бан...плаща ли си за да го търпим всички бе ма**му стара :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Мар 2009, 22:25

TUZara` написа:Бе той се ориентира,но не мога да разбера вие защо не се ориентирате къде е бутона бан...плаща ли си за да го търпим всички бе ма**му стара :?:

е споко бре,явно до скоро е бил в почивка,я гледаи колко пеня е насъбрал и хвърчи тука :mhihi: някои бъзнал оямата и гаджето скача кат ожилено :mhihi: ама споко с тва темпо скоро пак ще онемее :mhihi: а за колегите по горе няма сми да спорят с махо то по дървен философ от него няма,все едно си спорят с монитора;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 03 Мар 2009, 22:32

Само да вметна да не взимате страна без да сте изчели темата!!!
Не стига че усрахте хубавата тема,а сега и се нахвърлихте срещу максо и оямата без да има защо!
Вижте началото на темата и ще видите,защо темата тръгна в тази насока и кои е виновен ;)
Аз не взимам позиция,а съм обективен.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Мар 2009, 22:35

MaXo написа:

Ха, преъзбудко :mhihi: Ти си превъзбудения джапан фен, дето явно търси признание по другите форуми ;) Мнения в които си изказвал експертните си мнения бол :) Карай си нисанчето, нямаме нищо против, но не идвай да дразниш експертче :roll:

Следваща

Назад към Tuning