За ключ.
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
За ключ.
Колеги моля ако някой от София е слагал Ейнджъл айс и има желание да помогне при монтажа да пусне едно ЛС или да ми звънне да се разберем на 0886 73 89 64

Последна промяна D_reamcatche_R на 28 Фев 2009, 0:07, променена общо 2 пъти
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Ей братле аз пък не виждам какво сложно имам да си ги сложиш сам. Смъкваш фаровете отваряш ги внимателно поставяш си ги като ги закрепиш със някакво добро и безцветно лепило или малко силикон. От габарита си вжизмаш точец
свързваш со ги като ги запоиш добре излираш кабелите и затваряш внимателно фара и си го монтираш на колата. Понеже за моите си ги правех сам и беше голяма играчка колко пати ми се прекасваха жичките и колко пати ги махах отварях и слагах чак забравих вече. Но ако си купиш оригинални енджалки там мисля, че с поставянето няма да имаш никакав проблем. Е ако имаш 20 - 30 лв. да дадеш на някоий да се почерпи
може и така да направиш.

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце очичките са супер лесни за слагане! Взимаш си безцветно лепило Поксипол то е в две тубички забаркваш и си ти. Действаш както ти обясни колегата и готово. Цялата процедура е за има няма от 40 мин до един час.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Kregec написа:Баце очичките са супер лесни за слагане! Взимаш си безцветно лепило Поксипол то е в две тубички забаркваш и си ти. Действаш както ти обясни колегата и готово. Цялата процедура е за има няма от 40 мин до един час.
Ше ме извиниш колега ама кво точно ще правиш с тоя Поксипол.....или искаш като изгори някое ейнджъл айсче да го махаш с чук и длето

За колегата по-горе: Колега ако още не си ги сложил вземи две бири една кака да държи и идвай да ги слагаме -

За ринговете на таблото вземи две каки

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
furnata написа:Kregec написа:Баце очичките са супер лесни за слагане! Взимаш си безцветно лепило Поксипол то е в две тубички забаркваш и си ти. Действаш както ти обясни колегата и готово. Цялата процедура е за има няма от 40 мин до един час.
Ше ме извиниш колега ама кво точно ще правиш с тоя Поксипол.....или искаш като изгори някое ейнджъл айсче да го махаш с чук и длетоCCFL -а не се лепи направо слагаш и затваряш фара
![]()
За колегата по-горе: Колега ако още не си ги сложил вземи две бири една кака да държи и идвай да ги слагаме -ЛС
Колега извиняваи ама мисля че ти си в голяма грешка. Много лесно се махат без проблем личен опит. И много ми е интересно как го слагаш и затваряш фара, щото не на всички Е36 са еднакви вътрешните стъкла. Даваm ти пример и приклучвам на компака стъклата са лека елипса и ринга не става трябва да се лепи.
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за мненията и предложената помощ. Знам, че най-вероятно не е голяма философия, но досега никога не съм се занимавал с това и ще стане 3 пъти по трудно ако зацепя някъде и няма кой да попитам. А пък и смятам, че слагането с някой колега на по бира ще е много по приятно 

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
А фаровете са си оригинален Бош... ще трябва ли да се лепи или верно може без лепене?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
пиши просто ЛС на фурната и се разберете какво толкова сложно има... не е никаква философия сам ще се убедиш
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Kregec написа:furnata написа:Kregec написа:Баце очичките са супер лесни за слагане! Взимаш си безцветно лепило Поксипол то е в две тубички забаркваш и си ти. Действаш както ти обясни колегата и готово. Цялата процедура е за има няма от 40 мин до един час.
Ше ме извиниш колега ама кво точно ще правиш с тоя Поксипол.....или искаш като изгори някое ейнджъл айсче да го махаш с чук и длетоCCFL -а не се лепи направо слагаш и затваряш фара
![]()
За колегата по-горе: Колега ако още не си ги сложил вземи две бири една кака да държи и идвай да ги слагаме -ЛС
Колега извиняваи ама мисля че ти си в голяма грешка. Много лесно се махат без проблем личен опит. И много ми е интересно как го слагаш и затваряш фара, щото не на всички Е36 са еднакви вътрешните стъкла. Даваm ти пример и приклучвам на компака стъклата са лека елипса и ринга не става трябва да се лепи.
Пич когато се занимавах със тия "Геле очите" сигурно тъкмо си купувал БМВ -та не ми казвай че съм в грешка -или ще трябва да ти докажа а ти ше черпиш 3 каки

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
Колеги някой да е на линия с желание и свободно време да ми помогне да си сложа Ангелските очички?
12 мнения
• Страница 1 от 1