За ключ.

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

За ключ.

Мнение от D_reamcatche_R » 19 Фев 2009, 1:06

Колеги моля ако някой от София е слагал Ейнджъл айс и има желание да помогне при монтажа да пусне едно ЛС или да ми звънне да се разберем на 0886 73 89 64

:help:
Последна промяна D_reamcatche_R на 28 Фев 2009, 0:07, променена общо 2 пъти
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

re

Мнение от St.Dilov » 19 Фев 2009, 5:20

Здравей колега , потърси Burningparis в продава или 0887974895 мисля че ще останеш доволен , колегата е много точен и нее скъпчия! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Детайли за колата: Измамна

Мнение от beco109 » 19 Фев 2009, 10:11

Ей братле аз пък не виждам какво сложно имам да си ги сложиш сам. Смъкваш фаровете отваряш ги внимателно поставяш си ги като ги закрепиш със някакво добро и безцветно лепило или малко силикон. От габарита си вжизмаш точец :idea: свързваш со ги като ги запоиш добре излираш кабелите и затваряш внимателно фара и си го монтираш на колата. Понеже за моите си ги правех сам и беше голяма играчка колко пати ми се прекасваха жичките и колко пати ги махах отварях и слагах чак забравих вече. Но ако си купиш оригинални енджалки там мисля, че с поставянето няма да имаш никакав проблем. Е ако имаш 20 - 30 лв. да дадеш на някоий да се почерпи :drinking: може и така да направиш.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 19 Фев 2009, 11:45

Баце очичките са супер лесни за слагане! Взимаш си безцветно лепило Поксипол то е в две тубички забаркваш и си ти. Действаш както ти обясни колегата и готово. Цялата процедура е за има няма от 40 мин до един час.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 19 Фев 2009, 17:18

Kregec написа:Баце очичките са супер лесни за слагане! Взимаш си безцветно лепило Поксипол то е в две тубички забаркваш и си ти. Действаш както ти обясни колегата и готово. Цялата процедура е за има няма от 40 мин до един час.

Ше ме извиниш колега ама кво точно ще правиш с тоя Поксипол.....или искаш като изгори някое ейнджъл айсче да го махаш с чук и длето :D CCFL -а не се лепи направо слагаш и затваряш фара :idea:
За колегата по-горе: Колега ако още не си ги сложил вземи две бири една кака да държи и идвай да ги слагаме - :arrow: ЛС

За ринговете на таблото вземи две каки :D
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 19 Фев 2009, 18:08

furnata написа:
Kregec написа:Баце очичките са супер лесни за слагане! Взимаш си безцветно лепило Поксипол то е в две тубички забаркваш и си ти. Действаш както ти обясни колегата и готово. Цялата процедура е за има няма от 40 мин до един час.

Ше ме извиниш колега ама кво точно ще правиш с тоя Поксипол.....или искаш като изгори някое ейнджъл айсче да го махаш с чук и длето :D CCFL -а не се лепи направо слагаш и затваряш фара :idea:
За колегата по-горе: Колега ако още не си ги сложил вземи две бири една кака да държи и идвай да ги слагаме - :arrow: ЛС

Колега извиняваи ама мисля че ти си в голяма грешка. Много лесно се махат без проблем личен опит. И много ми е интересно как го слагаш и затваряш фара, щото не на всички Е36 са еднакви вътрешните стъкла. Даваm ти пример и приклучвам на компака стъклата са лека елипса и ринга не става трябва да се лепи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D_reamcatche_R » 19 Фев 2009, 18:57

Благодаря за мненията и предложената помощ. Знам, че най-вероятно не е голяма философия, но досега никога не съм се занимавал с това и ще стане 3 пъти по трудно ако зацепя някъде и няма кой да попитам. А пък и смятам, че слагането с някой колега на по бира ще е много по приятно :have one:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D_reamcatche_R » 19 Фев 2009, 18:58

А фаровете са си оригинален Бош... ще трябва ли да се лепи или верно може без лепене?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 19 Фев 2009, 19:00

пиши просто ЛС на фурната и се разберете какво толкова сложно има... не е никаква философия сам ще се убедиш

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 20 Фев 2009, 14:34

Kregec написа:
furnata написа:

Колега извиняваи ама мисля че ти си в голяма грешка. Много лесно се махат без проблем личен опит. И много ми е интересно как го слагаш и затваряш фара, щото не на всички Е36 са еднакви вътрешните стъкла. Даваm ти пример и приклучвам на компака стъклата са лека елипса и ринга не става трябва да се лепи.

Пич когато се занимавах със тия "Геле очите" сигурно тъкмо си купувал БМВ -та не ми казвай че съм в грешка -или ще трябва да ти докажа а ти ше черпиш 3 каки :D :D ;) Ако си готов да се обзаложиш (каките ги искам да са налице) пиши на ЛС и действаме :winky:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D_reamcatche_R » 27 Фев 2009, 16:19

Колеги някой да е на линия с желание и свободно време да ми помогне да си сложа Ангелските очички?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 27 Фев 2009, 18:39

Колега, на линия съм след 8, пиши на скайпа ;)
Изображение

Назад към Tuning