Леко питане за чип
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
Леко питане за чип
BMW 320i 93г М50Б20 - Един приятел имаше Е34 същия мотор М50Б20 на която беше ходил да му слагат чип, и след известно време се удари, продаде колата обаче си изкара чипа (който е в компютъра на колата), та сега ми казва искаш ли да ти го дам той (чипа) си е настроен само трябва да махнеш твоя оригиналния и да сложиш този който ти дам и ако не ти хареса как върви ще ми го върнеш и ще си върнеш пак стария(оригиналния).
Въпросът ми е Възможно ли е това нещо са стане, тези чипове не се ли настройват съобразено с колата, И ако сложа този неговия, ако не го харесам и си сложа пак стария няма ли да се объркат нещо настройките и да ми направи проблеми и с оригиналния.
Моля ви кажете си мнението дали да правя такива експирименти или да не барам, ако има някаква опастност от повреда.
П.С Ясно ми е че ако махам единия и слагам другия трябва да съм много внимателен да не изкривя или счупя някое краче!

Въпросът ми е Възможно ли е това нещо са стане, тези чипове не се ли настройват съобразено с колата, И ако сложа този неговия, ако не го харесам и си сложа пак стария няма ли да се объркат нещо настройките и да ми направи проблеми и с оригиналния.
Моля ви кажете си мнението дали да правя такива експирименти или да не барам, ако има някаква опастност от повреда.
П.С Ясно ми е че ако махам единия и слагам другия трябва да съм много внимателен да не изкривя или счупя някое краче!

"The Beast" (звяра).
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ами колега на мойта като слагах чипа два пате го връщах за програмиране шото се оказа че колата имала имобилайзер,предполагам трябва да се препрограмира,но нека запознатите да кажат.колега аз моя чип го взех от лъчо,много съм доволен ако искаш свържи се със него 

- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Ако и двата мотора са М50,и са една и съща година мисля,че няма да имаш проблем.Трябва да са еднакви компютрите,за да стане чипа(да са с близки серийни номера).Иначе не се притеснявай да го пробваш нищо не може да ти стане на настройките на оригиналния чип,а тоя дето ше го пробваш ако не става колата просто няма да запали.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Слагай само ако номерата на ЕКУ-то съвпадат с ЕКУ-то на донора. Този съм го ял вече и затова ти казвамDencheSso написа:ПРИМЕР: Слагам новия колата не иска да запали! Махам го слагам си МОЯ СИ и всичко си е както преди!!! ДА или НЕ

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Слагай само ако номерата на ЕКУ-то съвпадат с ЕКУ-то на донора. Този съм го ял вече и затова ти казвамDencheSso написа:ПРИМЕР: Слагам новия колата не иска да запали! Махам го слагам си МОЯ СИ и всичко си е както преди!!! ДА или НЕ
В случая незнам какъв е номера на старата кола защото е на отпадаци от доста време

И искаш да ми кажиш, че ако номерата не съвпадат и аз сложа този чип и после като си върна оригиналния "ЩЕ ИМАМ ПРОБЛЕМИ И С НЕГО" така ли?
"The Beast" (звяра).
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
10 мнения
• Страница 1 от 1