Панти за странично отваряне
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- WucciaN
- Потребител
-
- Кара: 318 TDS
- Мечтае да кара: Plovdivskoto E36 deto ne preli4a na E36
Панти за странично отваряне
Здравеите колеги . Замислям се да си смяна пантите на GOLFA и се чудя ако ги сменя може ли да има някакви отрицателни ефекти ? Ако може някои да ме посаветва
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Не разбирам как така искаш да ги смениш? Искаш да се отварят нагоре като на ламбо, да се отварят назад като на ролс ройс или надолу, че като се отвори да стъпиш върху вратата?
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- WucciaN
- Потребител
-
Воденичаров написа:Не разбирам как така искаш да ги смениш? Искаш да се отварят нагоре като на ламбо, да се отварят назад като на ролс ройс или надолу, че като се отвори да стъпиш върху вратата?
Искам да го направа НАГОРЕ като на ламбо-то
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Аз бих предпочел да се отварят надолу. Така като е кално може да си бършеш краката в вратата преди да се качиш. Ся говорих с моя майстор да правим така бмв-то но каза че много трудно ще стане.
Воденичаров написа:Аз бих предпочел да се отварят надолу. Така като е кално може да си бършеш краката в вратата преди да се качиш. Ся говорих с моя майстор да правим така бмв-то но каза че много трудно ще стане.
Как ще си бършеш краката бе човек нали ще си омажеш корите ... да не говорим,че като се отвори и падне вратата боята ще стане на гЪЗ...
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Добре бе що се базикате с човека! Защо не му кажете за какво става въпрос, намен лично ми е интерсно да видя такъв проект даже съм навит на моита да се направят така вратите само да знам как става и какво трябва. До колко знам трябват някакви амортисьори но как се монтират не знам, мисля и някакви панти се правеха. Виждал съм компаки така да се отварят вратите и е много яко!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
TUZara` написа:Воденичаров написа:Аз бих предпочел да се отварят надолу. Така като е кално може да си бършеш краката в вратата преди да се качиш. Ся говорих с моя майстор да правим така бмв-то но каза че много трудно ще стане.
Как ще си бършеш краката бе човек нали ще си омажеш корите ... да не говорим,че като се отвори и падне вратата боята ще стане на гЪЗ...
Мойта идея беше да купя малко алкантара да облепя корите. Алкантарата е леко грапава, става за изтривалка, а и лесно се чисти

А колкото до боята... от външната страна на вратата ще има летвичка с цвета на колата, която ще се подпира в тротоара. Това ще е много удобно ако между колата и тротоара има локва.
ПП: няма да се налага употребата на скъпи амортисьори и ще е много по ефектно според мен.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Kregec написа:Добре бе що се базикате с човека! Защо не му кажете за какво става въпрос, намен лично ми е интерсно да видя такъв проект даже съм навит на моита да се направят така вратите...
И аз това казвам.
Воденичаров написа:Аз бих предпочел да се отварят надолу. Така като е кално може да си бършеш краката в вратата преди да се качиш. Ся говорих с моя майстор да правим така бмв-то но каза че много трудно ще стане.
колега вземи си ситроен ц4 бе не си ли гледал как става на робот направо ще те взима на ръце ще те пренесе където трябва
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Kregec написа:Добре бе що се базикате с човека! Защо не му кажете за какво става въпрос, намен лично ми е интерсно да видя такъв проект даже съм навит на моита да се направят така вратите само да знам как става и какво трябва. До колко знам трябват някакви амортисьори но как се монтират не знам, мисля и някакви панти се правеха. Виждал съм компаки така да се отварят вратите и е много яко!
Моя проект не ти ли е по-интересен? Врати като на Ламбо има навсякъде.
- WucciaN
- Потребител
-
и в краина сметка някои ще ми отг. ли на ваптоса? дали да ги сменям и каде мога да го направя това и срешу какви пари приблизително ? 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2