Смяна на геометрията на клапаните за + 15-20 коня???????????
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на геометрията на клапаните за + 15-20 коня???????????
има ли такова не6то променям геометрията на клапаните правя ги по полегати явно за минимално сапротивление мога ли да изкарам от турбо мотор +15-20 магаренца имам и о6те един вьпрос карам автомобил 1,8 моноинжекциика 90 кон4ета мога ли по някакьв на4ин на изльжа така наре4еният компютьр да ми даде о6те сили4ка на 4е не ми стига и тая ама пове4е е по добре
МЕРСИ НА ВСИ4КИ, КОИТО 6ТЕ ВЗЕМАТ ОТНО6ЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС 

моно инжекцията е по зле и от карбуратор..... а с клапани с друга геометрия да изкара6 20 коня си е направо нау4на фантастика
по хубавите клапани са с форма на лалета от към гърба.... ама само с тях ни6то не става

по хубавите клапани са с форма на лалета от към гърба.... ама само с тях ни6то не става

" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Аз постнах миналата седмица една тема за лъжене на компа, но идеята е да се накара да гори по-малко. Ако искаш повече коне би трябвало да го накараш да лапа повече, защото "те конете си искат зоб". Та в тази връзка може да опиташ това, което е описано тук, но с обратен знак, т.е. като го накараш да си мисли, че двигателя е студен и така ще пуска повече гориво. Но дали ще вдигне мощността или само разхода не мога да ти кажа. Аз лично не съм експериментирал
Успех в трошенето.

7 мнения
• Страница 1 от 1