Затъмняващо фолио

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Subsonic
Аватар

Затъмняващо фолио

Мнение от Subsonic » 16 Сеп 2004, 14:44

Искам да си сложа на страничните задни прозорци и ме интересува има ли някой опит с поставянето?

Тъй като при движението им нагоре и надолу се показват различни площи, как точно се процедира при слагането на фолиото там? Примерно в изправено положение ли се слагат или се движи прозореца?

След като се залепи - има ли проблеми като се отваря прозореца - издраскване.. балончета.. запрятане?

И още последно - за предните стъкла - има ли такива които преливат от тъмно към светло отзад напред?

Май много станаха въпросите, но ще се радвам ако някой сподели опит и ме улесни в моя първи опит.
Благодаря!

Потребител
Аватар

Мнение от kikcho » 16 Сеп 2004, 16:40

прозорците се свалят преди да се затъмнят !!! освен ако колата ти не е купе, другия трик е да се изрязва фолиото 5 мм преди края на стъклото за да не се отлепя и застъпва и т.н. използваи пулверизатор със вода с който да напръсквасх прозорците преди самото залепяне за да може да изкараш възхуда които остава. Моите са затъмнени и предните но взе много да ме дразни и мисля да го свалям това фолио, така че като цяло ти препоръчвам да не се занимаваш с простотии :) успех все пак ако си решил твърдо

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Сеп 2004, 18:08

моите ги затъмних без да ги свалям...стана идеално 8) наквасих ги с сапунена вода и лепнах фолиото,изразях го по краищата да се напасне точно,след което свалих леко стъклото да си го направя и горе,като се сваля да не е гадно и сега е супер....от първи път стана :P :D

Назад към Tuning