e30 m20b23 turbo
Модератор: bum_bum
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Бат_Колю написа:bmw325ci написа:http://www.youtube.com/watch?v=SZXXvo4d8Jw само че това е на йеската, ама пак важи
напротив.въобще не важи.тука колата не вървеше изобщо,щот беше изплюла маркуча дето излиза от турбото и едвам правеше 1bar boost.после кат спрехме пред нас го стегнах и ходих да я тествам след волуяк на новия път.незнам тогава колко я бех надул щото уредчето е само до 2bar дееба,но на 200км/h кат я смачкам и почваше да буксува...
ем беше на 17-ки джанти и 3.45 диф
Дай цена за турбиниране на йеска

Бат_Колю написа:TOM написа:Ееее, не така по заледеното с 200....Бат_Колю написа:.незнам тогава колко я бех надул щото уредчето е само до 2bar дееба,но на 200км/h кат я смачкам и почваше да буксува...
Питай лудия бате,щом на мен не вярваш
тогава бях с един ред стоковите 200cc дюзи и един ред от ауди ТТ турбо на 4bar налягане на бензина.някой беше писал в пърформанса,че тия от тт-то на 3,5бар са 350cc.начи станаха грубо 550cc на цилиндър.и с тия дюзи след 1,5bar boost сместа отиваше на 14-15 и нагоре

сега купих едни дет се ползват за метанол-0280150842 (1680цц).с тех вече мисля че нема да има бедна смес

bmw325ci написа:та до 2 бара отчита "само" викашевала за зглобката щом не си е изплюла карантиите
дай некое видийце отвътре та и ние да и се порадваме
ето ти отвътре,ма тоя клип е доста стар.още бех със старата турбина и много къс диф 4,45 с е36 кутия.тогава не ставаше за каране http://www.vbox7.com/play:bb2ed5d2
Бат_Колю написа:Бат_Колю написа:TOM написа:Ееее, не така по заледеното с 200....Бат_Колю написа:.незнам тогава колко я бех надул щото уредчето е само до 2bar дееба,но на 200км/h кат я смачкам и почваше да буксува...
Питай лудия бате,щом на мен не вярваш
тогава бях с един ред стоковите 200cc дюзи и един ред от ауди ТТ турбо на 4bar налягане на бензина.някой беше писал в пърформанса,че тия от тт-то на 3,5бар са 350cc.начи станаха грубо 550cc на цилиндър.и с тия дюзи след 1,5bar boost сместа отиваше на 14-15 и нагоре.та 550cc отговарят горе долу на 300коня....
![]()
сега купих едни дет се ползват за метанол-0280150842 (1680цц).с тех вече мисля че нема да има бедна смес![]()
То че бедна смес няма да има няма да има ама ти за крила мисли ли вече от каде да и земеш на е30ката!
Ни най-малко не искам да те упрекна в лъжаsachs написа:Питай лудия бате,щом на мен не вярваш

е21 345 0-402м 12.18