E36 325 > 328 coupe turbo
Модератор: bum_bum
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А какво стана с ИС-а и 16-ката. Да не си ги разглобил че гледам тая турбина сме я виждали и преди май 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
стан написа:А какво стана с ИС-а и 16-ката. Да не си ги разглобил че гледам тая турбина сме я виждали и преди май
Аз имам две турбинки от тази серия на турбонетикс едната ми е до леглото

ис-а кисне пред блока от 6 месеца

трябва някой да му сглоби мотора

Последна промяна ludiagsm на 27 Апр 2008, 22:25, променена общо 1 път
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
най-вероятно ще сму4е по-студен въздух и ще има пове4е коне но не ми се реже капака нито пък ми се маха фара няма място за маркучи и колена
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
За да на вземе да глътне филтъра
Луд, все пак не те ли притесняват разни не6та, по-малки от враб4ета, дето може да влязат в мотора или не го мисли6 4ак толкова??

Луд, все пак не те ли притесняват разни не6та, по-малки от враб4ета, дето може да влязат в мотора или не го мисли6 4ак толкова??

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:За да на вземе да глътне филтъра![]()
абе мисля си

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Nightmare написа:Луд ИС-ката ще я доизкусуриш ли за драгаджийка или ще си я караш като стриит кола?
незнам искам да си построя сервиз4е ,та мисля да събера ис-ката и да я карам на някво горе долу нормално налягане за да нямам грижи с нея пък по-нататък ще има извращенийца и тестове

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aз карам от маса време без силтър, и още нищо страшо не е влязло, пък ако мине нещо по голямо през студените перки, ще се спре в питата на кулера

R.I.P Landikar
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
какво каза,че си правил от маса време 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
ludiagsm написа:... аз ще се радвам да видя и 4уя вървящ надут м-ков матор.izzzo написа:gsm, догодина да чакаме ли тема: "S50B30 турбо вече не е мираж "
Между другото попаднах наскоро на това
http://www.youtube.com/watch?v=L3WEgdx5ADM
Звука от надут М-ков мотор вярно е изключителен

ПП Кажи нещо ново на всички ни е интересно предполагам какво се случва с надутия сток мотор
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
стан написа:ludiagsm написа:... аз ще се радвам да видя и 4уя вървящ надут м-ков матор.izzzo написа:gsm, догодина да чакаме ли тема: "S50B30 турбо вече не е мираж "
Между другото попаднах наскоро на това
http://www.youtube.com/watch?v=L3WEgdx5ADM
Звука от надут М-ков мотор вярно е изключителен![]()
ПП Кажи нещо ново на всички ни е интересно предполагам какво се случва с надутия сток мотор
ами все още е на 0,4 бара днес смених оригиналните инжектори с по-богати 270 кубикови но при 0,4 бара и след 5500 оборота като му дам вси4ката газ и пак ми беднее ,мисля си 4е оригиналната бензинова помпа неможе да смогне и си трябва по яка , все пак колата си върви прили4но днес по улиците имаше засе4ка с пор6е каиен турбо и ауди А8

бтв за 316-ката : искам да и взема едни нови амортесьор4ета за отпред и едни нормално високи прожини ако някой търси ниски 4ервени може да направим бартер за неговите нормални 0886 444 448 Иво
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
ludiagsm написа:
бтв за 316-ката : искам да и взема едни нови амортесьор4ета за отпред и едни нормално високи прожини ако някой търси ниски 4ервени може да направим бартер за неговите нормални 0886 444 448 Иво
дали ще станат за 6 цилиндрово