HHO система

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: HHO система

Мнение от Zagy » 28 Авг 2011, 9:01

http://www.youtube.com/watch?v=n5mUr5JI ... re=related

Колега Steve70 - разгледай инфото и линковете в описанието на клипчето...
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83
Мечтае да кара: Каквото и да е с индекс "M"

Мнение от Steve70 » 28 Авг 2011, 12:12

За мен беше чест.
Последна промяна Steve70 на 29 Авг 2011, 21:53, променена общо 1 път
Никога не казвай никога, защото няма начин да няма начин.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 28 Авг 2011, 17:12

Признавам, че клипчетата са интересни. Научното обяснение също е точно и нямам какво да коментирам там. Има обаче един друг момент, който също трябва да се покаже - ти си ми дал клипове, които разбиват HHO-теорията. Обаче ако се разтърсиш из тубето и ще откриеш още толкова клипчета на клетки, които си работят. Пак казвам, че купешките клетки в 95% от случаите са пълни боклуци. Гледал съм доста клипчета на къстъм клетки, които дават достатъчен ефект. Даже има клипове на коли, които работят само на браунов газ. А и все пак съм виждал с очите си кола, която работи с няколко къстъм генератора... и си работи... :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Steve70 » 28 Авг 2011, 17:36

За мен беше чест.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Авг 2011, 20:05

Steve70 написа:Сега ако си на мое място и обобщиш горните 5 точки. Имам два въпроса лично към теб:
1. Как ще го квалифицираш колегата?
2. И дали не прави опит да заблуди потребителите?
Понякога спасението е точно в говоренето и диалога. Нали в спора се ражда истината. Или да си трая, и да ме правят на Балък. Аз затова и действам, питам го защо няма нищо документирано, и никакви сертификати. Проучил съм го колегата, знам че си плаща рекламата и темата, и е познат на много от модераторите и администраторите, и предположих че ще има силна подкрепа, но това не ме спира да си напиша мнението. То и за клавиатурата се иска хора. Благодаря разбрах те, нищо че не съм от Пеуник.

1. Квалификация не мога да правя за нещо, което не ми е познато. Човека твърди, че предлага някаква услуга и/или технология, за която предлага такива и такива условия. Всеки има право да оферира каквото желае и иска да предлага, като това не значи, че трябва да се подлага на съмнение всичко. Може да си чел много, може много да са ти разказвали тоя и ония, но това не значи, че трябва да наричаш някого измамник и лъжец, без директно да си запознат с услугите му. Затова ти и казах - покажи черно на бяло, че това, което Рашо предлага НЕ разботи и аз съм първият, който ще каже - ми значи не работи. До тогава, обаче, можем да си говорим много т.е. да си пишем много.
2. Не знам дали иска да заблуди потребителите, или не, но както при всяка друга реклама на продукт, продавача изтъква някакви предимства, които според него са положителните неща на предлаганата стока. ВСЕКИ може да дойде и да каже - тоя лъже... ето защо... това обаче не значи, че продавачът се опитва да заблуди някого. Отделно стои въпросът, че много често се преувеличава относно положителните елементи на стоката/услугата, но това мисля няма нужда да го коментираме - не е позната маркетингова техника от вчера или ония ден.

Та... в този ред на мисли, дори една некадърно инсталирана газова система може да даде кофти резултати... дали HHO-то работи... не знам... дали Рашо подвежда потребителите - не знам... ти дали знаеш, че Рашо подвежда потребителите - сигурен съм, че не знаеш. Поради това и не мисля, че е удачно да намекваш за това. Щото се получава малко като насочена антиреклама срещу човек, който не само не познаваш, ми и не си сигурен в обвиненията си. Сега остава да ми кажеш, че си абсолютно на 101% наясно със всичко около ННО и ще излъжеш яко... щото сам знаеш, че не е така. Иначе нямаше да си коментираме тука...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Steve70 » 28 Авг 2011, 22:07

За мен беше чест.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М40ки и М50Б...
Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
Детайли за колата: M-50 То Чyk..

Мнение от e90 325i » 28 Авг 2011, 22:33

Steve70 е донякаде прав. Ако наистина тази клетка работи и спестява 40% гориво, защо не се направи един дино тест да се види точно сичко как е. Мисля, че това ако е истина досега щеше да е масово и нямаше да е на такава цена :ok:
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Авг 2011, 0:36

Steve70 написа: За проба ако имаш време виж му обявата, представи си че си контролен орган и почвай с глобите. Направо ще затвори гаража колегата, че може и форума да повлече. Пише там и за едни хартийки дето трябва да има всеки продукт. Ще те помоля да коментираш, с оглед на коментара ти какво е длъжен да пише един търговец в обявата.

Не смятам да коментирам каквото и да било... нито имам желание, нито пък реално ме интересува... а това, че неговата "лъжлива" обява ще повлече форума, контролни органи, КЗП... направо летиш в облаците.. или си го приел прекалено лично и си "захапал" нещата здраво, докато не постигнеш своето, или имаш нещо против Рашо или като цяло хората, дето продават ННО и направо ти бъркат в здравето... който и да е случай, контролирай се в изказванията си във форума, защото почват да излизат от добрият тон, а добрият тон във форума ще се спазва. Темата е за това дали стават за нещо ННО или не, а не за личните ти нападки и проблеми с комерсиални обяви тук във форума. Имай го предвид занапред като пишеш нещо по темата. Щото лесно можем да приключим нещата.

Ако имаш проблеми с Рашо - решавай си ги по начин, който не е свързан с форума. Ако искаш да пишеш и коментираш ННО като цяло, дали е ефективна или не, не замесвай конкретни хора и техните обяви тук във форума. Предполагам съм достатъчно ясен какво очаквам от теб. Не мога да те накарам насила да пишеш или не неща във форума, това е свободно място, всеки да си каже мнението. Твоите писания обаче, бягат от добрият тон и "мнение" по темата. А тая работа няма да я бъде.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 29 Авг 2011, 1:33

Mollov написа:
Steve70 написа: За проба ако имаш време виж му обявата, представи си че си контролен орган и почвай с глобите. Направо ще затвори гаража колегата, че може и форума да повлече. Пише там и за едни хартийки дето трябва да има всеки продукт. Ще те помоля да коментираш, с оглед на коментара ти какво е длъжен да пише един търговец в обявата.

Не смятам да коментирам каквото и да било... нито имам желание, нито пък реално ме интересува... а това, че неговата "лъжлива" обява ще повлече форума, контролни органи, КЗП... направо летиш в облаците.. или си го приел прекалено лично и си "захапал" нещата здраво, докато не постигнеш своето, или имаш нещо против Рашо или като цяло хората, дето продават ННО и направо ти бъркат в здравето... който и да е случай, контролирай се в изказванията си във форума, защото почват да излизат от добрият тон, а добрият тон във форума ще се спазва. Темата е за това дали стават за нещо ННО или не, а не за личните ти нападки и проблеми с комерсиални обяви тук във форума. Имай го предвид занапред като пишеш нещо по темата. Щото лесно можем да приключим нещата.

Ако имаш проблеми с Рашо - решавай си ги по начин, който не е свързан с форума. Ако искаш да пишеш и коментираш ННО като цяло, дали е ефективна или не, не замесвай конкретни хора и техните обяви тук във форума. Предполагам съм достатъчно ясен какво очаквам от теб. Не мога да те накарам насила да пишеш или не неща във форума, това е свободно място, всеки да си каже мнението. Твоите писания обаче, бягат от добрият тон и "мнение" по темата. А тая работа няма да я бъде.

чесно да ти кажа мненията на колегата изобщо не бягат от добрия тон,щото в тоя форум има много железни правила,ама явно само за някой.
незнам дали забелязваш,но в цялата тема точно този колега прави еднинствените реални заключения на база проста физика,подкрепени с доста факти и аргументи....и да,измама е,и то лесно доказуема,стига някой да има дупе да се навие на есперимента.аз лично заставам зад него и бих помогнал за експеримента,имаме дино във варна, специално за колегите дето са в района,качваме и тестваме,има и обявена награда доколкото се сещам :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Steve70 » 29 Авг 2011, 8:01

За мен беше чест.
Последна промяна Steve70 на 29 Авг 2011, 21:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Авг 2011, 9:26

Тема за подобни системи имаше и в е36, ето и тази тук. За всеки мислещ човек мисля, че тези две теми достатъчно ясно показват дали има полза от тази система или не. Самата тема тук е също за ползата от нея.
Ако даден потребител рекламира или продава подобно нещо то това не е предмет на дискусия на настоящата тема, нали?
Нека всеки сам за себе си на базата на тези две теми да реши дали въпросния продавач е коректен с произтичащите от това последици. За мен извода от така написаната реклама и показаните тук факти е ясен. Всеки може да го направи за себе си също.
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Авг 2011, 9:47

Steve70 написа:Да ясен си. Като ми пишеш, да не те апострофирам(нищо че пишеш като потребител) HHO работи въпреки нито един документиран случай. Аз не го познавам Рашо, но щом той казва че HHO системата прави икномия от 40% без загуба на мощност, без да предостави никаква документ доказващ това, и като чу за дино тест спря да ми отговаря на лични. Да вярвам му, прав е, и не заблуждава потребителите. Смея да твърдя, че полагам усилия да запазя добрия тон, въпреки неоснователни нападки към мен. Все още чакам коментара по темата :
Има нови линкове от днес ще те помоля да ги коментираш в темата, ако имаш време. Точно над твоето мнение. Не шегаджийския, другия.

:OT: Извинявам се предварително ако нещо съм те засегнал, звучиш ми обиден от нещо. А не виждам никъде да съм те обидил. Ето вече има колега дето ще уреди диното :yes: , остана по трудната част :D . Да закараме кола с набулбатор на теста. Има едни 1000 лева и никой не ги иска, като се стигне до ТЕСТ. На мен ми е страннo, не знам за теб.

Първият ми пост беше като потребител, последните определено са като модератор. Предполагам можеш да различиш посоката на писанията ми... пак ти казвам - не съм аз този, дето ще коментира дали това или онова (което не ми е в компетенцията) е правилно или не. В този форум модераторският и администраторски екип се стремят да ръководят нещата максимално обективно (въпреки нелепите и понякога чисто бездарни "подмятания", че за едни има правила, а за други - не), но не и да бъдат съдници по тематики, които не са им познати. Ако бяхме субективни, досега да сме ти сложили BAN, изтрили всичко, което си написал и какво ли още не. Както сам виждаш - това не е така.Както bum_bum каза, информацията е налице, всеки сам може да си направи изводите. Много малко са хората, които са ама наистина и реално наясно с ННО и какви са ползите и за кои двигатели и автомобили, че И ние да влизаме в спора и да се правим на много знаещи. Проблема в случая е, че ти целенасочено говориш срещу системата, която Рашо продава без ама абсолютно никаква информация относно какво точно предлага той - компоненти, сглобка и т.н. и т.н. В никакъв случай не го защитавам до толкова, до колкото е един от нашите комерс потребители и е най-малкото нелепо да се насочват обвинения към него, без да имаш реална подкрепа от факти, свързани с НЕГОВАТА система... а не с това кой и какво е постигнал. От една страна имаме ННО като цяло, а от другата страна имаме теб, който почти през цялото време пише за обявата на Рашо, за системата на Рашо и всякакви неща, свързани с него... Първо писа в темата му, после като видя, че там не може - дойде тук и продължи... за мен, ако ти беше достатъчно обективен и с идеята да развенчаеш идеята за ННО, щеше да го направиш и без да споменаваш "нелоялни търговски практики", "КЗП", "контролиращи органи" и всичко това да е свързано с Рашо... ето такова впечатление ми правиш на мене, и затова и се включих тук.

Като имаш 1000лв, ходи да ти инсталират системата, карай с нея, покажи че не върши работа и ела го напиши... тогава ще имаш пълното право да кажеш - това не работи, системата продавана от Рашо не работи, ето и доказателствата... и тогава никой няма да ти каже нищо. Ама чак тогава...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Steve70 » 29 Авг 2011, 21:59

Преди 6 години жена ми смени 20 евра в бургаско чеинч бюро. Едни тарикати Като "колегата" Рашо и сложиха трънски курс. Каза ми че се е чувствала като изнасилена, щото никой не можел да и помогне . Заклел съм се да не прощавам на измамници. Благодаря на подкрепилите ме . Това не е моя форум . И да спомена на 40 съм и живота ме е научил, че които подкрепя измамата рано или късно става жертва на нея. Извинявам се, принципи. И една последна молба, изтрийте всички мои мнения от тази тема :
viewtopic.php?f=8&t=141029
Защото не мога. И колегата Рашо е "ИЗМАМНИК" вие си го наричайте както искате.

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 30 Авг 2011, 23:23

kirililiev написа: в цялата тема точно този колега прави еднинствените реални заключения на база проста физика,подкрепени с доста факти и аргументи....и да,измама е,и то лесно доказуема,стига някой да има дупе да се навие на есперимента.аз лично заставам зад него и бих помогнал за експеримента,имаме дино във варна, специално за колегите дето са в района,качваме и тестваме,има и обявена награда доколкото се сещам :mhihi:

:bchug:
аз ще добавя
не е луд който яде баницата , а който я дава
блаженни са верущите
докато има будали ще има терикати

:OT:
какво ще кажете за енергийните гривни
Енергийните лечебни гривни Power Вalance са разработени в НАСА-САЩ и са тествани от астронавти. Те помагат за здравето и енергийното равновесие на човешкия организъм и служат като бариера за лошите негативни енергии. Подходящи са при всякакви физически натоварвания. При това не само при професионални спортисти, но и ако през свободното време обичате по-динамичните спортове, като: плуване, тенис, футбол и др.Гривните Power Вalance са резултат на дългогодишни научни изследвания в областта на холограмните технологии. Изделието има голяма трайност. Фолиото от майлар, вложено в него, е изключително здраво. Диаметърът му е 1,5 см. Може да се мие. Не е известно да въздейства негативно на други източници на лъчение или техники. Power Balance е технология за значителни постижения, използвайки холограми, в които са вградени енергийни честоти, които реагират положително с енергийното поле на човешкото тяло. Холограмата влизайки в контакт с енергийното поле на човешкото тяло, му позволява да взаимодейства с естествени и полезни честоти, съхранявани в нея и отблъсква негативните. Това води до подобряване на енергийния поток, който преминава през човешкия организъм.

или за йонизатори на горивото ? тип магнитче на горивопровода за 40 лв :kuku:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 31 Авг 2011, 14:15

Не отклонявайте темата с други глупости...

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning