Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...
Модератор: bum_bum
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
дам много е хубава темата дори трябва да я направят важна много е интересна отдавна не бях чел нещо толкова поучително в тунинг раздела.
75 turbodelta написа:Oyama написа:...Ако разчитах на баща ми щях да карам Мерцедеси, щях ли да се занимавам с нисани мислиш ?
ако не разчиташе на татя синко до ся да си умрял от глад и да живееш в кашон под някои мост на перловската река![]()
Oyama написа:Всичко по колата ми съм го постигнал с мои усилия и с помощтта на другите нисанисти от отбора (дето нищо не разбирали)
и какво е то....? както ти сам каза 5 кила китаиски кулер гнила турбина секънд хенд... малко боя за три и петдесе.... илиенски шумен ауспух ааа и за малко да пропусна 4 мортесьора естествено наи евтините които си намерил на момента... групова покупка благодарение на доста по умни от тебе люде![]()
Oyama написа:и който си мисли че всичко ми е наготово просто не може да си измисли друго оправдание защо той самия е цървул.
не всичко ти е наготово пъпка ...... знаеш ли защо просто е ...щото не става само с ядене мамин
п.с. благодаря на модераторите позволили тая тема да съществува за да видят повече хора що за хубавци са гореспоменатите бляскави представители на марката нисан
Пак е по хубав от твоя кенеф

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- agent_dust
- Потребител
-
MaXo написа:Брех сега разбрах, че това бил Краси ... леле не съм очаквал от него толкова простотия да бълва ... все си мислих, че не е той а някъв друг с АЕ86 и Субару.Краси от къде тая злоба човек ... аз за брат ти съм плакал ... за баба ми и дядо ми като починаха така съм плакал ... не се разревавам лесно ... а ти ми пишеш за неуважение към брат ти!!! Пак казвам ... това няма нищо общо ... просто организацията куцаше и реших да го напиша ... щото иначе всички си правите мили очички и нещата ще си продължават така!!! Вадил съм шпаги на Ангел хехе ... ама ти беше там ... стори ли ти се сериозно кажи честно? А и казах, че ще го хване страх ... което не значи, по-бързо ... страх ме хвана и ти като ме вози едно време на Божура като имаше писта ... ама не беше бързо.
Махо, двамата с оямата наистина се пропаднали тотално, лазите по нервите на всички, които от няколко години активно карат. Ти специално вбеси не само мен, а много хора. дните на калояново бяха в чест на Лъчо. имаше момчета, които пропътуваха по 400-500 километра, с неподготвени коли, без пари. самият организатор - искрен - се скъса от търчане, като на всичко отгоре даже кара и се класира на първите места. и същият този човек, и останалите от цяла българия - ти си позволяваш да критикуваш и оценяваш. без да си дал нито един път газ по пистата. нито един път не си замръквал прашен, гладен, уморен до смърт и въпреки това доволен. вашият критерий за каране е два дръпки на бояната, после пържолите на мама и голям лаф по форумите. и накрая за капак вместо да си напънеш пилешкият мозък да разбереш колко трудно беше на калояново за организатори и участници, и колко много рискове ии разходи са поели за да са там - пак започна с цървуланският си тон. жалка картинка! аз за да съм там и да карам за два дена два пъти щях да се очистя със субаруто - но пак бях там и карах кола, която се учи за няколко години, а не с две кръгчета. и другата ми кола беше на пистата, и тя беше смазана от каране. това беше посланието на ландикар - каране без страх, и най вече каране - бигачките са за това, а не да си ги държите у хола както вие с оямата сте навикнали. тва нещо той ти го казваше лично докато те е возеше. а ти малоумнико използва събитието от годишнината да осмърдиш където завариш с просташките си коментари. нямам представа кога точно падна толкова ниско - но за мен ти вече си най-обикновен парцал. за парцал те смятат и всички, които дават газ и ходят по състезанията - можеш да питаш който си поискаш.
като сте такива играчи и карачи - елате и го покажете. много от нас, за една година са похарчили по състезанията пари за два от жалките ви нисани. вие малоумници явно никога няма да разберете, че не колата прави карането, а пилота. и човек печели достойнството си на пистата. вие двамцата с оямата с изцепките си изпаднахте в положение, че щом стъпите на писта ще се посерете от страх. затова и не стъпвате - щото сте страхливи зайци. ква писта софия, ква бояна кви пет лева? човек трябва да е луд да се вози при безмозъчни като вас - дето си пестят стотинките да имат за бензин до бояна и обратно. има календар на мероприятията. записваш се, идваш, караш и кометираш.
Махо, изобщо не си мисли да храниш и турбоделта, защото той колата си няколко пъти я счупи на пистата.
благодарности към модовете, че оставиха темата. има важен факт, който не е за пренебрегване - основната тежест на любителските мероприятия през миналата година беше изнесена именно от марката БМВ. непростимо е някакви форумни плъхове да си надигат носовете без да са изпълзяли от детският кът. не знам изобщо как им позволявате да пишат тук - в дрифтинга дружно бяха отсвирени още щом се появиха. има праг на търпение.
- agent_dust
- Потребител
-
първият пост в тази тема е към киро - човек дето без подготвена кола винаги изправя публиката на крака и обира овациите. и е критикуван от някакъв цървул дето знае страшни думички като коиловър и как се сваля времето с половин секунда докато лющи пържоли. разликата е, че дрифтърите ядат пържоли след каране, а не вместо каране 

Пич тва си е моята кола , ако искам ше ора нивата на село с нея и ше возя туршии на тавана. Май не четеш кво съм писал досега, що трябва да съм длъжен да карам на писта за картинги като не ми доставя удоволствие. За да ме уважават семките ли ? Накрая ше отида да врътна няколко обиколки за да сте доволни, така става ли?

- agent_dust
- Потребител
-
тези дето не са си показали дебелите гъзове по пистата - уважават тези, дето редовно търкат гуми и трошат железата. няма никакво значение дали са профи лили просто любители. когато вие с махо се престрашите да се сприятелите с някой на пистата, а не в кафето - тогава ще разберете какво значи да гледаш хората с достойнство - тази дума още не ви е позната. жалки сте.Oyama написа:Хуу , аз не рабирам ква логика имат отношенията между хората и тва дали няква кола е стъпвала на писта.И дали някой е бемвист нисанджия волгаджия и дали е карал на писта , витоша , луната...
- agent_dust
- Потребител
-
ми накрая и това ще стане, колкото и да го отлагаш. първият път е най-страшноOyama написа:Накрая ше отида да врътна няколко обиколки за да сте доволни, така става ли?

- drft
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
- Мечтае да кара: Supra
MaXo написа:За кво да съм дриснал, че не се сещам?Аз написах, че съм отворен да видим, кой колко кара ... и то точно с Краси. Аз преди около 2 години го бях пак предизвикал в тунинг форума ... пак на писта София ... той нещо не я прие идеята много присърце. Какви постове прочете ... все някви общи глупашки постчета ... нищо конкретно!!! Е го и тоя над теб ... миришело му на п**** ... ми айде и с теб да премерим каране? Айде да наемем Калояново само за тайм атак ... никви дрифтове ... никви тунинг шоута ... никви преследвания и прочие. Или пък може да направим тоуге батъли + тайм атак ... е там ще си проличи кой п**** и кой не.
Насрочваме една дата няколко месеца напред за да е всеки подготвен и готово.Ден 1ви тайм атак ... ден 2ри тоуге батъли.
Ле-леее "тайм атак", "тоуге батъли".......каде ги научи тея думички сигурно при участиятата по западни писти и мероприятия пък ние се чудим тука и се маем що ги няма тез двамината най-яки карачи, дрифтъри и т.н. пък те карали единия ден "тайм атак", другия ден "тоуге бътъли" и като се събудите рританките мокрички ли са

Как не те досрамя да се праиш на компетентен с таз терминология /сложните думички дето си ги научил с неимоверни усилия вероятно/ ве клоун

Бравос

БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Перко явно са ти интересни и нови тия думички щом толкова се впечатли.
Никой не ме е виждал от вас ... просто не съм по позирането бе душицо. 

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
agent_dust написа:Махо, двамата с оямата наистина се пропаднали тотално, лазите по нервите на всички, които от няколко години активно карат. Ти специално вбеси не само мен, а много хора. дните на калояново бяха в чест на Лъчо. имаше момчета, които пропътуваха по 400-500 километра, с неподготвени коли, без пари. самият организатор - искрен - се скъса от търчане, като на всичко отгоре даже кара и се класира на първите места. и същият този човек, и останалите от цяла българия - ти си позволяваш да критикуваш и оценяваш. без да си дал нито един път газ по пистата. нито един път не си замръквал прашен, гладен, уморен до смърт и въпреки това доволен. вашият критерий за каране е два дръпки на бояната, после пържолите на мама и голям лаф по форумите. и накрая за капак вместо да си напънеш пилешкият мозък да разбереш колко трудно беше на калояново за организатори и участници, и колко много рискове ии разходи са поели за да са там - пак започна с цървуланският си тон. жалка картинка! аз за да съм там и да карам за два дена два пъти щях да се очистя със субаруто - но пак бях там и карах кола, която се учи за няколко години, а не с две кръгчета. и другата ми кола беше на пистата, и тя беше смазана от каране. това беше посланието на ландикар - каране без страх, и най вече каране - бигачките са за това, а не да си ги държите у хола както вие с оямата сте навикнали. тва нещо той ти го казваше лично докато те е возеше. а ти малоумнико използва събитието от годишнината да осмърдиш където завариш с просташките си коментари. нямам представа кога точно падна толкова ниско - но за мен ти вече си най-обикновен парцал. за парцал те смятат и всички, които дават газ и ходят по състезанията - можеш да питаш който си поискаш.
като сте такива играчи и карачи - елате и го покажете. много от нас, за една година са похарчили по състезанията пари за два от жалките ви нисани. вие малоумници явно никога няма да разберете, че не колата прави карането, а пилота. и човек печели достойнството си на пистата. вие двамцата с оямата с изцепките си изпаднахте в положение, че щом стъпите на писта ще се посерете от страх. затова и не стъпвате - щото сте страхливи зайци. ква писта софия, ква бояна кви пет лева? човек трябва да е луд да се вози при безмозъчни като вас - дето си пестят стотинките да имат за бензин до бояна и обратно. има календар на мероприятията. записваш се, идваш, караш и кометираш.
Махо, изобщо не си мисли да храниш и турбоделта, защото той колата си няколко пъти я счупи на пистата.
благодарности към модовете, че оставиха темата. има важен факт, който не е за пренебрегване - основната тежест на любителските мероприятия през миналата година беше изнесена именно от марката БМВ. непростимо е някакви форумни плъхове да си надигат носовете без да са изпълзяли от детският кът. не знам изобщо как им позволявате да пишат тук - в дрифтинга дружно бяха отсвирени още щом се появиха. има праг на търпение.
Хич не ме ебе твоето мнение за мен какво е било преди и какво е станало сега. За мен също в миг се превърна в един устатник самохвалко.Па даже и баровец вече ... ние сме бедняците дето нямаме пари за бензин ... той е играча дето похарчип за 2 нисана пари... брех брех. И стига си месил името на Лъчо в споровете си! Изобщо не мисля да се храня с Турбоделтата ... ще чакам момента вие един друг да се самоизядете ... както се е и случвало преди. Просто сте такива хора ... лицемери ... интриганти ... злобари!!! Аз съм извън децкия кът от както съм завършил училище ... то и тогава не са ме глезили много ... колите ми и чарковете по тях за закупени с пари, които съм си спечелил с труд... и без подкрепата на никой! И разбери, че ти не си човека, който ще определя кой къде и как да си кара колата ... вживяваш се в няква роля ... ти и компания. Това, че ти караш на картинг писти не значи, че всички трябва да го правят ... това, че ти си решил да си харчиш всичките пари за колите ... също не значи, че и на другите трябва да се случва. Трябва ли аз да си сменя концепцията за возило ... само и само за да запиша време на картинг пиститие? Да си продам примерно А4ката и да си купя Саксо ВТС? Само и само за да си то доволен и да си ме признал хахаха ... не злобарчо ... аз ще си карам А4 щото ме кефи на доускорение и извънградско да си возя дупарата вътре. А що не Нисана ... щото още преди 2 години ти казах, че Калояново не е писта за силни коли на задно. И това си пролича и от тази неделя ... Калояново е за коли 4х4 или атмосферки на предно! Аз кола за Калояново не съм си правил!!! И не мисля да си правя за да ме признае някой като теб... щото не ми дреме изобщо ти и компания кво мислите! Аз от страх на пистата няма как да се посера ... единствено ще ми е неприятно щото знам, че съм с неподходящата кола за условията ... но страх не изпитвам. Страх ме беше когато ти ме вози на Божура ... щото щяхме да се пребием и то без да правим кой знае какво. Така, че ти да ми обясняваш за това колко е опасно да се возиш на писта София при мен ... или при Оямата ... аре моля ти се. И пак се замисли ... нападаш хора, които не са имали до преди това нищо лошо към теб ... а ще видиш как ще се самоизядете с турбокомплексара.

без реклами в подписа...

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
MaXo написа: И предпочитам писта София за доказване ... а ти не знам какъв проблем имаш с нея ... аз мисля, че да си бърз на писта София е много по-важно от това да си бърз на Калояново. Да си бърз София-Пловдив ... да си бърз София- Кулата ... София-Варна ... е това ми се иска на мен ... а не да съм бърз на картинг писта.Дам некъв тъпак съм дето се кефи от единия до другия светофар да препарирам някой кисел играч с лъскава и набедена за бърза кола.
Ето заради такива изказвания и великани като тебе се избиваме по пътищата... Щели да му платят застрахователите... А ще платят ли нечии живот дето ще отнемеш,а? Пътищата са за придвижване а не за доказване и мерене на пишки... Истинските състезания и истинските пилоти се раждат и доказват на пистата... Докато не го осъзнаете ще сте си стриит рацерчета и ще въздишате по истинските състезатели...
А всички до сега се опитват да ти обяснят че докато си от другата страна зад загражденията нямаш право да коментираш нечия организация или нечие представяне на пистата... Щото въобще не знаеш как е там и как се прави организация...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- MaXo
- ентусиаст
-
Аре и тоя заблуден ... въздишам по вас ли ... истинските състезатели дето покарват на писта веднъж в месеца? Нещо си се объркал, че не знам как се организират такива неща ... организирал съм и то с по 10хил човека зрители.И сме правили договори с охранителни фирми за 30-40 човека охрана и прочие ... ама ми писна да пиша едно и също. По улиците и вие се превъзбуждате ... малко ли са темите с ударени БМВта? На Витоша като карате е 100 пъти по-опасно за хората от колкото на писта София по малките часове ... или на други запустяли пътища с поляни около тях. И пак казвам ... и да съм зад загражденията ... и да нямам книжка дори ... имам право да коментирам организацията ... да не говорим, ако съм си платил вход и са ме излъгали, че всичко е свършило. Все едно да идеш на концерт и да те излъжат, че е свършил щото не са предвидили достатъчно охрана и са почнали проблеми с повечето публика, която се е събрала.
Или да прекъсне концерта изпълнителя да вика по микрофона на барабаниста и китариста да излезнат на сцената ... да се съблечат голи на студа ... и да седят така до момента в който публиката ги съжали и изпълни командите на изпълнителя да отстъпят от сцената... щото се е спестявало от охрана ... и тряя да сме падари и да протича организацията по микрофона.
И пак ти казвам не е до 5те лева ... просто казах, че при вход 5лв е имало достатъчно пари и за охрана ... и то не малко охрана.

Последна промяна MaXo на 11 Мар 2009, 12:51, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- KASAPA
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Детайли за колата: M44
Гледам много лично нападате Максо и Оямата били смешници и незнам си какви .
А защо ? Правят се изказвания който с нищо не засягат събитието .Тяхните изказвания бяха за организацията на мероприятието и самото провеждане !!
А от там се почна НЕ показали уважение към паметта на Лъчо , били смешници ,лайнари ,не можели да карат и т.н .
Много на широко се изказвате
За мен състезанието беше доста лошо проведено !
1.Много ранен час на събитието -Клалификаций-измори допълнително състезателите който трябваше да пътуват по нощите.
2.Бавно провеждане на тех. преглед
3.Бавно дразнещо проточване на излизане на отделните групи и класове автомобили .
4.Спиране на състезанието зароди хора близо до пистата
5.Липса на повече контролни лица -стюарди
6.Водещи се явяваха като стюарди и викат по микрофоните -получава се доста селско
Това Аз видях ! Вие ни поканихте да гледаме и караме ,Аз си казвам отзивите че едва изтърпях 13 .00 в Събота да си тръгна по-бързо .
Стига сте се правили на голямите пилоти и карачи ! Ние караме по-писти а вие лайнярите и скъсаняци без пари и нямате пари за бензин се качиме един път на Бояна
.
Ми да ходиме по-писти където има хем трибуни ,хем приятни емоций и добро отношение и никъде не са не питали дали имаме 2 лв в джоба .
Да отиваме прекарваме си приятно ,гледаме коли пилоти, а не надувки ,после спираме в ресторанта хапване пийване и се прибираме. Прави се един уйкенд в който доброто настроение остнава цялата седмица .
Чак пък почвате да казвате как карате айде малко по -скромно не съм на вашто ниво .Се пак да удариш Субаро 4 по 4 подготвено
в бетонатта стена преди което да се плъзнеш и да не го овладееш с тази скорост си е доста голямо майсторство и с право трябва да коментираш как хората карат
Браво Браво другия път вземи коло 8 по 8 карай с 15-16 км и като поднесе си затвори очите
А защо ? Правят се изказвания който с нищо не засягат събитието .Тяхните изказвания бяха за организацията на мероприятието и самото провеждане !!
А от там се почна НЕ показали уважение към паметта на Лъчо , били смешници ,лайнари ,не можели да карат и т.н .
Много на широко се изказвате

За мен състезанието беше доста лошо проведено !
1.Много ранен час на събитието -Клалификаций-измори допълнително състезателите който трябваше да пътуват по нощите.
2.Бавно провеждане на тех. преглед
3.Бавно дразнещо проточване на излизане на отделните групи и класове автомобили .
4.Спиране на състезанието зароди хора близо до пистата
5.Липса на повече контролни лица -стюарди
6.Водещи се явяваха като стюарди и викат по микрофоните -получава се доста селско
Това Аз видях ! Вие ни поканихте да гледаме и караме ,Аз си казвам отзивите че едва изтърпях 13 .00 в Събота да си тръгна по-бързо .
Стига сте се правили на голямите пилоти и карачи ! Ние караме по-писти а вие лайнярите и скъсаняци без пари и нямате пари за бензин се качиме един път на Бояна

Ми да ходиме по-писти където има хем трибуни ,хем приятни емоций и добро отношение и никъде не са не питали дали имаме 2 лв в джоба .
Да отиваме прекарваме си приятно ,гледаме коли пилоти, а не надувки ,после спираме в ресторанта хапване пийване и се прибираме. Прави се един уйкенд в който доброто настроение остнава цялата седмица .
Чак пък почвате да казвате как карате айде малко по -скромно не съм на вашто ниво .Се пак да удариш Субаро 4 по 4 подготвено
в бетонатта стена преди което да се плъзнеш и да не го овладееш с тази скорост си е доста голямо майсторство и с право трябва да коментираш как хората карат

Браво Браво другия път вземи коло 8 по 8 карай с 15-16 км и като поднесе си затвори очите

kasapa