e30 m20b23 turbo
Модератор: bum_bum
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
тия от рали форума ли ги купи? не мога да си представя как ще седят на 30-ката, пусни една снимка като ги туриш 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Браво за проекта................бих искал да се видим ако искаш още преди да го завършиш. А за колегата които се интересуваше колко олеква колата аз съм Е30 купе 84 г което олекна 250 кг това включва врати капаци брони кош за резервната гума и нея всички мокети кори и седалки.
Има мегдан и за още като прозорци табло. Хубавото от страна на баланса е че само 50 -60 кг са от зад Главно олеква предницата .Естествено акумолатора отива от зад резервоара се сменя....те такива работи

LeX написа:тия от рали форума ли ги купи? не мога да си представя как ще седят на 30-ката, пусни една снимка като ги туриш
знаеш ли как ше седят на е30-ката бате??? ше ти кажа незнам и няма и да разбера.тоя дет уж щеше да ми ги продава се оказа най-големия лепилар на света.....даже се съмнявам дали въоще тея джанти съществуват...кът доиде време да ги плащам къ зе да ги увърта едни
вика ми-"ма той брат ми ги продал без аз да знам,много съжалявам"- и некви такива глупости.бахти тъпака.олигофрен комплексиран дет няма кво да праи и си праи ташак с хората дееба и калъфа....а така се бех навил на тия джани че сека вечер ги сънувах...

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
anastas83 написа:виж какаво творя в мойто гаражче едва ле ти харесва след ония баници дето те прее....ха
тва москви4ова джанта ли е