М43б18 + турбо
Модератор: bum_bum
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
ще се върти без проблем,500 оборота одгоре не са никакъв проблем
мерси за акала

и тая година живот и здраве пак там се видеме да почерпа

ма дано да съссскам до тогава

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
BMWRACING написа:...
та бате кво викаш М43-ката ще се врътка на 7000 иляди
Тя ще се врътка ама нема да има смисъл освен ако няма някоя друга доработка по колекторите примерно (макар че това е после верижна реакция и води след себе си нужда от промени и по други възли като гориво Еку и т.н. )
Но поне за първа и втора може да върши работа да прави 100 на 2-ра без да се бавиш да сменяш на 3-та може и да даде по добро време за такова засичане..
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
Тя ще се врътка ама нема да има смисъл освен ако няма някоя друга доработка по колекторите примерно (макар че това е после верижна реакция и води след себе си нужда от промени и по други възли като гориво Еку и т.н. )
Но поне за първа и втора може да върши работа да прави 100 на 2-ра без да се бавиш да сменяш на 3-та може и да даде по добро време за такова засичане..
бате Захо ти преди време имаше м43б16,според теб ще деяни ли на 1 бар и 7К оборота
знам от Лудия че тая мойта М40-ката държи спокойно 1бар и 7500 оборота ,ма Компот с м40 няма деевеш

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
Аз си мисля че между двигателя на компака и на седана и купето няма разлики М40 си е М40..
м не колега от 93г започват да слагат м43 Баварците ,купе,седан и кампакт

ти си със м43

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
BMWRACING написа:Тя ще се врътка ама нема да има смисъл освен ако няма някоя друга доработка по колекторите примерно (макар че това е после верижна реакция и води след себе си нужда от промени и по други възли като гориво Еку и т.н. )
бате Захо ти преди време имаше м43б16,според теб ще деяни ли на 1 бар и 7К оборота
знам от Лудия че тая мойта М40-ката държи спокойно 1бар и 7500 оборота ,ма Компот с м40 няма деевеш
Би требвало да държи 1бар бес проблеми с хубав интеркулер и добре направени настроики! Щото от там идват повечето поразии

А и м43-то си е с верига

Най много да се наложи да се разреди леко с подложка примерно..
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
Би требвало да държи 1бар бес проблеми с хубав интеркулер и добре направени настроики! Щото от там идват повечето поразии![]()
А и м43-то си е с верига![]()
Най много да се наложи да се разреди леко с подложка примерно..
ма боя ли е сгъстена м43-ката
пък живот и здраве към края на лятото за настроиките ще потърся един човек,който вече не пише тук (Ludiagsm)

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
BMWRACING написа:Аз си мисля че между двигателя на компака и на седана и купето няма разлики М40 си е М40..
м не колега от 93г започват да слагат м43 Баварците ,купе,седан и кампакт
ти си със м43
Колега аз знам с какъв двигател съм на моята кола! Имам предвид че между трите купета няма разлика в двигателите М40 е еднакъв за всички купета на които е сложен!
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
Колега аз знам с какъв двигател съм на моята кола! Имам предвид че между трите купета няма разлика в двигателите М40 е еднакъв за всички купета на които е сложен!
е да ма купето и компакта се прават от 94 нататак,а по това време м40-то спира да се слага в кошовете им

да не би да имаш предвит,че М40-ката може плъг енд плей в Компотчето

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4