Харесвате ли стречнати гуми или напротив?
Модератор: bum_bum
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Харесвате ли стречнати гуми или напротив?
Има къде къде по-брутални гледки и колкото и да ми харесва стреча, на снимките по-долу гледката е отвратителна!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не знам,ама на мен 929ката ми допада.
Но какво е стреч без камбър?

Но какво е стреч без камбър?

- Projektzwo
-
-
DanielzZz написа:Не знам,ама на мен 929ката ми допада.
Но какво е стреч без камбър?![]()
маздата е хубава, но леко прекалено...
иначе това което си показал се нарича "oni camber", естествено жълтурите са създателите...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Знам,аз му викам Oni-kyan,но нали съм си JDM Child и имам изкривявания...
В превод означава демоничен камбър и са го използвали японските дрифтъри в миналото,когато колите са били маломощни.

В превод означава демоничен камбър и са го използвали японските дрифтъри в миналото,когато колите са били маломощни.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Сори ама това вече е мега грозно... 

Si non confectus, non reficiat.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Е,прекалено е,но в мали дози негативния камбър излгежда доста добре. 

- PEEL_OFF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Умрело е36
- Мечтае да кара: кола на газ...
Твърде грозно! тия коли дали като им пуснеш волана вървят направо. а това черното дето имитира някакъв мерцедес все едно е ударено 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Projektzwo
-
-
Oni-тата са брутални, не ми харесват като цяло...
Иначе един такъв семеен ван, няма да откажа...

Иначе един такъв семеен ван, няма да откажа...

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
много ми е интересно по какъв начин си обясняваш "естетическото" в този они-стреч? кое точно ти харесва и как го дефинираш?
в смисъл че за много неща които аз не харесвам, мога да си обясня защо други ги харесват. т.е. разбирам от коя гледна точка е привлекателно, макар и да не съм съгласен с нея. говоря за някви спойлери, тотални затъмнявания, огромни джанти, разни шарении, разбирам кое им е привлекателното дори и на екстремните случаи. докато с они-стреча просто ми е невъзможно. та затова питам?
в смисъл че за много неща които аз не харесвам, мога да си обясня защо други ги харесват. т.е. разбирам от коя гледна точка е привлекателно, макар и да не съм съгласен с нея. говоря за някви спойлери, тотални затъмнявания, огромни джанти, разни шарении, разбирам кое им е привлекателното дори и на екстремните случаи. докато с они-стреча просто ми е невъзможно. та затова питам?
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Projektzwo
-
-
da6ip написа:много ми е интересно по какъв начин си обясняваш "естетическото" в този они-стреч? кое точно ти харесва и как го дефинираш?
Не знам дали въпроса беше към мен, но аз никъде не съм писал че ми допада, като цяло ми е отвратителен, има и малки изключения, но те не спадат към Они-то, по-скоро 5-6 градуса отрицателен камбър...
Иначе и аз съм се замислял, каква ще да е логиката, ма*ната му на износването на гумите и грозната гледка, но от където и да го погледнеш не е практично, предполагам е голям купон с маневрите и спирането. Но определено ако видиш отдолу по окачването за какво става на въпрос ще останеш с отворена уста, защото жълтурите набиват повече пари, в това да направят Они-извращенията, от колкото им струват самите автомобили.

- da6ip
- старши ентусиаст
-
е тва е наистина абсурдно с тая жълта конструкция
аз предполагах че са на въздушно окачване и ги сламват така надолу само когато са на някво шоу..
питах те теб, защото каза че семейния ван горе ти допада, а аз като го гледам и той си е чисто они, макар и не толкова зле като ония мазди по-нагоре.. в смисъл че тоя ван не бих го определил като обикновен стреч + малко камбър.

аз предполагах че са на въздушно окачване и ги сламват така надолу само когато са на някво шоу..

питах те теб, защото каза че семейния ван горе ти допада, а аз като го гледам и той си е чисто они, макар и не толкова зле като ония мазди по-нагоре.. в смисъл че тоя ван не бих го определил като обикновен стреч + малко камбър.
- Projektzwo
-
-
da6ip написа:е тва е наистина абсурдно с тая жълта конструкция![]()
аз предполагах че са на въздушно окачване и ги сламват така надолу само когато са на някво шоу..![]()
Повечето Они-та са си статик, т.е. няма въздушно и въпреки това са евридейки, но явно хората си имат пътища...
Иначе специално тези Хонди (Одисей) и въобще вановете от този клас ми харесват много. Този и въобще повечето пак са си статик, няма възглавници, няма нищо. А в конкретния случай калниците се изрязват, наричат се "radiused", само по този начин слагат 19-20 и т.н.

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Прекръстете темата на колко градуса камбър ви кефи...
един въпрос само... на колко бара трябва да се кара кола с они окачване и стречнати гуми... при положение че вътрешно аз кривя 17ки и 18ки на по 3 бара поне веднъж на месец... не знам какви пътища трябва да имат ама просто ми се вижда невъзможно да се кара кола с такова окачване...

един въпрос само... на колко бара трябва да се кара кола с они окачване и стречнати гуми... при положение че вътрешно аз кривя 17ки и 18ки на по 3 бара поне веднъж на месец... не знам какви пътища трябва да имат ама просто ми се вижда невъзможно да се кара кола с такова окачване...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- da6ip
- старши ентусиаст
-
червения акорд (аеродек ли беше това?) е супер як, едно от най-добрите попадения на хонда!
на тая кола нищо не бих променил, освен тези джанти да са 17-ки, липа наполовина, без стреч и бих я дигнал 10 см, и е готова
на тая кола нищо не бих променил, освен тези джанти да са 17-ки, липа наполовина, без стреч и бих я дигнал 10 см, и е готова

68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5