Най-силния двигател, който влиза в е36?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Re: Най-силния двигател, който влиза в е36?

Мнение от Бумърчето » 29 Окт 2010, 1:41

t060 написа:
michi69 написа:колега сори,че ти се бъркам в темата,но докъто четях темата ти намерих това клипче :
http://www.youtube.com/watch?v=gq6nYM0A1VU
Според заглавието тая кола е 1000кс, незнам дали това е възможно макар и с м мотор :shock:

Ако е възможно какво може да са му сложили на тоя двигател

Колега, от 16 до 40 секунда не гледа ли клипа, там доста добре се вижда какво са сложили.

Ама и никой не пише къв е ресурса на мотора след това......

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 29 Окт 2010, 1:45

Бумърчето написа:
павката написа:
Бумърчето написа:
Zagy написа:Това радиатор на дифа ли е бре :conf: (втората снимка)?

Братче ако знаеш това нещо колко радиаторчета има освен това.....
И ако знаете килеги колко хора разбират от Alpina в наща мила родина , за сега аз не знам, качвал съм се на нещо като 5-ца ама купе с 5L моторче и Bi turbo към 670hp - абе няма кво да обяснявам лично ме изплаши щом ти се звива свят при понички а на километража 340км/ч.Ремонти диагностика в Русия.

разправи повече за тая ракета

Ами братче не знам какво да ти кажа първо е че страшно се интересувам от автомобили и особенно от BMW но такова чудо от 15-на години на сам не съм виждал .По автомобила всичко беше пипано вътре и то като в ROLS всякви екстри, значи спортна лимозина двигателя 12 цил. покрит пък и досега не съм виждал друга петица или седмица щото по това време се различаваха само по оборудването и леко във фейслифта защото това беше COPE. Вътре беше с махагон истински щото на едно място беше отчекнато ,значи под седалките чекмеджета и където се сетиш лавички поставки за чаши и освен запалката контакти.По важното е че имаше страхотни скорости мисля винаги над основна до 5 скорост иначе опасно дълги иначе нали се сещаш първите BMW с 4 скорости и четвърта над основна все едно автоматик изумително е включваш 4 и иригваш до 190-200 и все си на 4500 до 5000 оборота.При тая чудесия се получава същото изумително да се кара.Правиш каквото искаш и в момента като чукнеш педала до дупка побеснява на всяка скорост абе трудно е да го обясня на 4 изпищява гуми и отлиташ а главата е на облегалката това имаше 5 такива.Не пише BMW a само Alpina и бъбреците казват аз съм BMW.Уникално!!!Абе си е поръчка ама не съм питал откъде и как -руска мафия и допълнителни подробности не съм питал по добре да не знам но можеби за последен път се качих на такова нещо BMW dominator..........

:hitit: ..
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Мнение от Бумърчето » 29 Окт 2010, 2:48

bigmurzi написа:
Бумърчето написа:
павката написа:
Бумърчето написа:
Zagy написа:Това радиатор на дифа ли е бре :conf: (втората снимка)?

Братче ако знаеш това нещо колко радиаторчета има освен това.....
И ако знаете килеги колко хора разбират от Alpina в наща мила родина , за сега аз не знам, качвал съм се на нещо като 5-ца ама купе с 5L моторче и Bi turbo към 670hp - абе няма кво да обяснявам лично ме изплаши щом ти се звива свят при понички а на километража 340км/ч.Ремонти диагностика в Русия.

разправи повече за тая ракета

Ами братче не знам какво да ти кажа първо е че страшно се интересувам от автомобили и особенно от BMW но такова чудо от 15-на години на сам не съм виждал .По автомобила всичко беше пипано вътре и то като в ROLS всякви екстри, значи спортна лимозина двигателя 12 цил. покрит пък и досега не съм виждал друга петица или седмица щото по това време се различаваха само по оборудването и леко във фейслифта защото това беше COPE. Вътре беше с махагон истински щото на едно място беше отчекнато ,значи под седалките чекмеджета и където се сетиш лавички поставки за чаши и освен запалката контакти.По важното е че имаше страхотни скорости мисля винаги над основна до 5 скорост иначе опасно дълги иначе нали се сещаш първите BMW с 4 скорости и четвърта над основна все едно автоматик изумително е включваш 4 и иригваш до 190-200 и все си на 4500 до 5000 оборота.При тая чудесия се получава същото изумително да се кара.Правиш каквото искаш и в момента като чукнеш педала до дупка побеснява на всяка скорост абе трудно е да го обясня на 4 изпищява гуми и отлиташ а главата е на облегалката това имаше 5 такива.Не пише BMW a само Alpina и бъбреците казват аз съм BMW.Уникално!!!Абе си е поръчка ама не съм питал откъде и как -руска мафия и допълнителни подробности не съм питал по добре да не знам но можеби за последен път се качих на такова нещо BMW dominator..........

:hitit: ..

Кажи квото имаш да казваш и не казвай като не знаеш....

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 29 Окт 2010, 9:42

срещу руската мафия няма какво да се каже. факт.
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Окт 2010, 10:41

Много се отвлякохте
Изображение

Предишна

Назад към Tuning