Тунинг по български

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 28 Мар 2009, 4:11

Според мен трябва да си луд, да не сториш нещо, поради простата причина, че някой като теб или някой който не е чел тази тема ще отиде и ще бере проблеми! Няма смисъл и от селски прояви и боища, но трябва да се направи нещо по въпроса! Според мен не е редно да мислиш за другите около него които ще изядът уя, ами за феновете, които ще напълнят гушите на тия лайна, без да знаят какво им е изсрано по колата и според тия щети, които си описал си правя извода, че се говори за една сериозна сума пари, и много нерви и допълнителни разходи. Аз лично ти се кланя, че си го преживял или се опитваш да го преживееш, за мен това би било невъзможно!
Въпреки това успех в начинанието, ще стане читава, но моля ви недейте така, да оставяте нещата. Аз лично като прочетох историята ти и като си се поставя на твое място, освен, че ми става кофти за прецаканата работа по колата, но и се чувствам кофти, понеже си представям, как някой като мен отива там и пострада от некадърността на тия лайна. Бих чувствал вина :D
Успех!
Take Me to the Hospital...

Потребител
Аватар

Мнение от Денит0о » 28 Мар 2009, 14:15

:shock:,този човек как си ляга спокоен :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 28 Мар 2009, 21:23

Колега,пожелавам ти максмално бързо да върнеш живота в тая красавица!
Иначе това е баси историята :shock:
На това му се вика да ти убият ентусиазма :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Мар 2009, 21:37

Днес вече нервите ми дойдоха повече и най-вероятно скоро колата ще е за продан с нейния си мотор или на части и неща да чувам за бмв-та вече. :confused:
Не е нормално кола в която си вкарал 5 пъти пазарната и цена да ти носи само ядове :(
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Мар 2009, 22:03

bum_bum написа:Временно... не ми е на сърце М52- ката
Треа тия дни да си зема ежедневката вече :mrgreen:
Изображение
Хахахах Иво в буса ли си ги натъпкал "майсторчетата" :D

П.П Не продавай колата това е най хубавото Е36 в България
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 28 Мар 2009, 22:41

bum_bum написа:най-вероятно скоро колата ще е за продан с нейния си мотор или на части и неща да чувам за бмв-та вече. :confused:
Не е нормално кола в която си вкарал 5 пъти пазарната и цена да ти носи само ядове :(
Този от люлин ли е къв е може да те откаже от всяка кола, която му закараш. Марката не е виновна, но пък колкото и некултурно да звучи, един побой би бил градивен :!: На тебе психически ще ти олекне, на 100% ти го обещавам, а на него дори може да му дойде акъла у главата. Последиците пък винаги могат да бъдат ползвани като пример в подобни ситуации :idea:

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 28 Мар 2009, 22:54

bum_bum написа:
Според мен не си ги вкарал в колата, а в джобовете на некадърници и измамници ;)
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Мар 2009, 23:04

Ааааа Иво, нема се разбереме така, ако ше я продаваш, нема я изкарам от гаража :winky:

ПС Без майтап, толкова отчаян не го бях виждал Иво, май нервите са му опънати и има защо, дано нещата се оправят, макар, че и аз да съм на неговото място, по същия начин бих реагирал :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 29 Мар 2009, 0:01

Действайте момчета, не се отказвайте, Сони си е ентусиаст, а колата на @bum_bum найстина е една от най-най-най в БГ.
Успех
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 29 Мар 2009, 13:42

bum_bum написа:Не е нормално кола в която си вкарал 5 пъти пазарната и цена да ти носи само ядове :(

Баси, колко си прав :( и колко малко ми остава и на мен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 29 Мар 2009, 13:46

Е да де, ама като се замислите на единя ядовете му дойдоха от някакви тъпанари дето му откраднаха номера, а другия от най-некадърния майстор който може да съществува а не от самите коли

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 29 Мар 2009, 14:12

стан написа:Е да де, ама като се замислите на единя ядовете му дойдоха от някакви тъпанари дето му откраднаха номера, а другия от най-некадърния майстор който може да съществува а не от самите коли

Няма нищо общо с колите. Проблема е, че някои хора сме "болни" и сами се вкарваме в страшни филми. Източника на тая болест трябва да се премахне. Имал съм много коли, но само БМВ-то съм тунинговал. Баси, половин апартамент има в тая кола, а при Иво е й по-зле.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Мар 2009, 16:37

Проблема е в хората, които като видят човек, който иска да си направи колата неповторима виждат в него един донор. Действат както при другите- тел, свински опашки, телоподаващо и т.н., а взимат пари като за ремонт на М6. Съответно после ремонта се повтаря, потретва, почетвъртва и т.н. Видно е, че тук някой се подигра с мен и с колата ми. Няколко човека са намесени и всеки хвърля вината върху другия, вече не знам какво да мисля и аз..
Адски много ме е яд като се замисля, че за парите за които имам кола без мотор и с няколко детайла за боя можеше да карам чудно поршенце бокстер примерно.
Живот и здраве да я подкараме тая седмица с нейния си мотор и най-вероятно ще я пусна да се продава. Ако я купи някой- купи, ако не в хамбара на село на трупчета да седи за поколенията.
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Мар 2009, 17:17

Погледни на нещата от добрата им страна, поне изкара половината зима, де на паркинг де в гараж, демек табиетлия си и си богат, можеш да си позволиш да не си караш колата зимата, демек, гледаш я повече от жена си, а това означава, че жената пак не ти говори, ти си депресиран, но колата е в гараж :roll:

ПС Стягай се и това ще мине

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 29 Мар 2009, 18:47

е няма такъв кошмар , вместо да се оставаш на депресията , съберете се група приятели и право при тоя некадърник , да поема щетите , да връща пари вместо ти да наливаш , стегнете се малко де :shock:
BMW 318is

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning