Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...
Модератор: bum_bum
MaXo написа:Не се оправдавам ... аз мразя да се появявам някъде слабо подготвен ... не ме кефи да ида и да дам некво ебано време заради проблеми ... щото после знам кво ще пишат тия като теб ... турбоделтата ... а вече и Краси.
Хехеххе значи няма да те чакаме този сезон

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
А бе ти пиян ли си ... къде видя да съм коментирал кой как кара?Това го правите вие и сега и преди ... нон стоп тва си правите!!!Коментирам организацията и провеждането на тия срещи. Ще карам където и когато си поискам ... а ти хабер си нямаш от моето каране та да коментираш кво знам и кво не!!! Изказвам се критично за аматьорското провеждане на състезанието и тва е!!! Карането се случва и извън картинг пистите ... и много зле за човек, ако целия опит му е само от няколко обиколки веднъж на няколко месеца. Завоите на картинг пистите ги няма като излезеш на улицата ... там не се кара на 2ра. Аз искам да съм бърз на улицата ... а не на картинг писта.Ако имах за цел да съм бърз на Калояново ... щях да си остана с Астрата ... да и купя едни валчета за 1000лв ... едни конита за 700лв ... и аре готово. Няма нужда да се вдигна на 150км от София за да покарам ... не всичко се върти около няколкото картинг писти.
Последна промяна MaXo на 10 Мар 2009, 14:31, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

MaXo написа:А бе ти пиян ли си ... къде видя да съм коментирал кой как кара?Това го правите вие и сега и преди ... нон стоп тва си правите!!!Коментирам организацията и провеждането на тия срещи. Ще карам където и когато си поискам ... а ти хабер си нямаш от моето каране та да коментираш кво знам и кво не!!! Изказвам се критично за аматьорското провеждане на състезанието и тва е!!! Карането се случва и извън пистите ... и много зле за човек, ако целия опит му е само от няколко обиколки веднъж на няколко месеца.
Не съм пиян бе сладък!
Карането не се свежда до това да научиш на изуст времената на 15 коли на 400м. Повярвай ми

- MaXo
- ентусиаст
-
Повярвай ми карането не се свежда до 1.6км трасе със средна скорост 90-100км. Ти какво време имаш на Калояново, ако не е тайна?
без реклами в подписа...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Голямо хейтърство тука голямо нещо.Какво толкова ги нападате нисанаджиите?Ми те никъде не са казали,наистина,че могат да карат...
В крайна сметка важното е на теб да ти прави кеф от карането...ето и мен ме упрекват,че съм си купил тойота и съм продал е46,но на мен ми доставя удоволствие да я карам,дори и моя нисан ми доставя удоволствие.
Бълграска работа...
В крайна сметка важното е на теб да ти прави кеф от карането...ето и мен ме упрекват,че съм си купил тойота и съм продал е46,но на мен ми доставя удоволствие да я карам,дори и моя нисан ми доставя удоволствие.
Бълграска работа...
- drft
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
- Мечтае да кара: Supra
Дриснаха и двамцата тоа път
Евала на тоа колега Краси ли там кой е! Явно имат респект от него и как ги нахрани - еваларка. То досега няма май колега от форума дето не ги е хранил тез юначаги тука ама от Краси най-им хвана дикиш. И Оаяма смени си ника ве мой
Знаиш ли името на какъв човек петниш
А! И що не извадихте тея лагери на Дифа докато го заваряш и пилиш не ти е казал Ангел ли, че се пълни излишно с г..на - те такива каквито бълвате дружно тука в БМВ - Форума ти, Максо, Ангели-мангели там.....Тоя път съм съгласен с модовете, че оставиха темата
Нека да се видят арно по.раните з..ници на тунингистодрифтаджиите и нисанокарачите - те са знаят кои са. Мисля че след толкова и такива постове по Ваш адрес господа е редно да се самоизгоните и от БМВ-форума, както са ви изгонили от ред други форуми които сами споменавате....
Нищо лично - това е моята истина за Вас и я споделям тук. Нелицеприятна е ама гледам съвпада с истините и на други колеги от форума

Нищо лично - това е моята истина за Вас и я споделям тук. Нелицеприятна е ама гледам съвпада с истините и на други колеги от форума

БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
- MaXo
- ентусиаст
-
За кво да съм дриснал, че не се сещам?
Аз написах, че съм отворен да видим, кой колко кара ... и то точно с Краси. Аз преди около 2 години го бях пак предизвикал в тунинг форума ... пак на писта София ... той нещо не я прие идеята много присърце. Какви постове прочете ... все някви общи глупашки постчета ... нищо конкретно!!! Е го и тоя над теб ... миришело му на п**** ... ми айде и с теб да премерим каране? Айде да наемем Калояново само за тайм атак ... никви дрифтове ... никви тунинг шоута ... никви преследвания и прочие. Или пък може да направим тоуге батъли + тайм атак ... е там ще си проличи кой п**** и кой не.
Насрочваме една дата няколко месеца напред за да е всеки подготвен и готово.Ден 1ви тайм атак ... ден 2ри тоуге батъли.

без реклами в подписа...

Краси мълчи след моите въпроси и след като максо писа. Аз не се чувствам нахранен , даже ще си отстоявам позицията до последно. Тва че неква групичка лицемери си се събира да си кара некъде си, гони публиката и прави неблагоприятно участието на други хора , не ги прави мъже. Прави сте че засмърде на пички.

- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
-
а
какво ги направихте нашите момчета бе
че серат доста по форумите ясно ама ни е хубаво понякога да ги четем апък и има и пламък у тях.
и двамата са ме захранвали заради невежеството ми и с радост бих им изсукал по един шамар, но не мисля че са чак толкова лоши
Един кресна и после всички наизус след него да плюят.
А кои каква марка кара и на какво кара нема значение важно е да има надпревара.

че серат доста по форумите ясно ама ни е хубаво понякога да ги четем апък и има и пламък у тях.
и двамата са ме захранвали заради невежеството ми и с радост бих им изсукал по един шамар, но не мисля че са чак толкова лоши
Един кресна и после всички наизус след него да плюят.
А кои каква марка кара и на какво кара нема значение важно е да има надпревара.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Oyama написа:Как да се чувствам добре дошъл на писта при наличието на такива хейтъри като тебе, явно българия е с най развития дрифтинг в света та да гоните новите хора![]()
![]()
![]()
Не забравяйте следващия път да заредите пръскалките на задните гуми до горе с веро и грес профи мастъри.
Иначе когато ти предлагахме старт с ис-ката беше само за фън, даже ти предложихме да се возиме с нисана по завоите на детелината и ти пак отказа така че реших че просто не си на кеф. А с ангел изобщо не знам кво недоразумение е станало, към него имам единствено респект, даже е работил по повечето ни коли докато работеше при владо.
Добре де ти кога стана толко голем тарикатес като преди 2-3 години питаше в тунинг.бг кво гърне да си купиш от илиенските ? И висеше нон стоп да не казвам къде и си късаше джобовете понеже ръцете ти бяха все там и молеше хората да ти направят това и онова ,а когато баща ти дръпна с парите нагъзаре ? Евала бате ! Много ме радват такива като тебе защото живота толко ги удря че стават слуги на клошарите един ден ! Приятна вечер не се мъчи да отговаряш защото от моя страна няма да получиш отговор.
I'm slowly drifting

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
не мъл4и,просто не е влизал,а щом не си нахранен ще ти се даде вазможност.Що не покажеш на нас лицемерите как се прават нещата и как не се гони публиката,некой да те е върнал да карашOyama написа:Краси мълчи след моите въпроси и след като максо писа. Аз не се чувствам нахранен , даже ще си отстоявам позицията до последно. Тва че неква групичка лицемери си се събира да си кара некъде си, гони публиката и прави неблагоприятно участието на други хора , не ги прави мъже. Прави сте че засмърде на пички.

DirtySouth написа:Oyama написа:Как да се чувствам добре дошъл на писта при наличието на такива хейтъри като тебе, явно българия е с най развития дрифтинг в света та да гоните новите хора![]()
![]()
![]()
Не забравяйте следващия път да заредите пръскалките на задните гуми до горе с веро и грес профи мастъри.
Иначе когато ти предлагахме старт с ис-ката беше само за фън, даже ти предложихме да се возиме с нисана по завоите на детелината и ти пак отказа така че реших че просто не си на кеф. А с ангел изобщо не знам кво недоразумение е станало, към него имам единствено респект, даже е работил по повечето ни коли докато работеше при владо.
Добре де ти кога стана толко голем тарикатес като преди 2-3 години питаше в тунинг.бг кво гърне да си купиш от илиенските ? И висеше нон стоп да не казвам къде и си късаше джобовете понеже ръцете ти бяха все там и молеше хората да ти направят това и онова ,а когато баща ти дръпна с парите нагъзаре ? Евала бате ! Много ме радват такива като тебе защото живота толко ги удря че стават слуги на клошарите един ден ! Приятна вечер не се мъчи да отговаряш защото от моя страна няма да получиш отговор.
Ако разчитах на баща ми щях да карам Мерцедеси, щях ли да се занимавам с нисани мислиш ? Всичко по колата ми съм го постигнал с мои усилия и с помощтта на другите нисанисти от отбора (дето нищо не разбирали) и който си мисли че всичко ми е наготово просто не може да си измисли друго оправдание защо той самия е цървул.

- 75 turbodelta
- Потребител
-
- Кара: е30 туринг + Saxo VTS +land Cruiser
- Мечтае да кара: м5 + ГТР
Oyama написа:...Ако разчитах на баща ми щях да карам Мерцедеси, щях ли да се занимавам с нисани мислиш ?
ако не разчиташе на татя синко до ся да си умрял от глад и да живееш в кашон под някои мост на перловската река

Oyama написа:Всичко по колата ми съм го постигнал с мои усилия и с помощтта на другите нисанисти от отбора (дето нищо не разбирали)
и какво е то....? както ти сам каза 5 кила китаиски кулер гнила турбина секънд хенд... малко боя за три и петдесе.... илиенски шумен ауспух ааа и за малко да пропусна 4 мортесьора естествено наи евтините които си намерил на момента... групова покупка благодарение на доста по умни от тебе люде

Oyama написа:и който си мисли че всичко ми е наготово просто не може да си измисли друго оправдание защо той самия е цървул.
не всичко ти е наготово пъпка ...... знаеш ли защо просто е ...щото не става само с ядене мамин

п.с. благодаря на модераторите позволили тая тема да съществува за да видят повече хора що за хубавци са гореспоменатите бляскави представители на марката нисан