Направи си сам HARTGE !!! добре се справя !

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 22 Сеп 2008, 19:11

Абе незнам Дупе ли е покемон ли гледа но знам че пича знае какво можеда да направи за колата си и го прави !
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 23 Сеп 2008, 17:04

Толко знае, че некой неща по неколко пъти ги прави :winky:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БАГЕР
Детайли за колата: 4 ВРАТА

х

Мнение от m3 metanoviq » 13 Мар 2009, 18:47

колата е перфекна само за ценители евала :shock: :shock: :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Мар 2009, 15:28

Четох коментарите из съм без думи направо.
Това българина е странно животно.
Как бил дал пари за нещо, а не да си набие една гаражна турбина например... Бе я се вземете в ръце бе.
Човека си е мераклия и очевидно това не му е евридейката.
Като гледам логиката на повечето коментари, май явно си нямате никаква идея за реалните цени на нещата в тази кола и това, че всичко е поръчково. Мислите ли че ще намерите карбоново огледало оригинално някъде?
Хрома в двигателя му бил повече... кво било, що било. Човека е набутал уникални неща в тази машина и на мен лично ми харесва и му правя невероятно ЕВАЛА за всички положен труд в колата, не само материалите. Защото това е мерак, старание и желание. Не само възможност.

Над 50% от пишещите тук вероятно биха лепнали по едно карбоново фолио навсякъде, при това накривено и щяха да се блъскат в гърдите какви ентусиасти са.

Аз лично бих махнал задния спойлер, бих оставил Е46 волана нормален, бих сложил нормални гуми и джанти и бих махнал половината аудио, но това не омаловажава труда на човека изобщо.

Не бъдете толкова тесногръди и уважавайте хорския труд бре. Изпълнението е невиждано за българската реалност, където повечето хора, които се занимават с чоп-шоп уважават рапидката като крепежен елемент, повече от всички други съществуващи и несъществуващи материали.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 14 Мар 2009, 20:21

Този пич с тази кола вече е публикуван из форума. Това се повтаря. А иначе евала! Не са важни патите а желанието! Ако разполагах с достатъчно и аз бих ги налял с огромно желание в моята, но уви :(
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 14 Мар 2009, 21:19

Аз се чудя, защо не искате да проумеете, че просто човека се опитва да се открои от масата, да бъде уникален(и не само се опитва, ами и се справя много добре).
Вие го и доказвате.Като кара Бмв 3 и трябва да е болен мозък като вас, и в мокрите му сънища да са свързани с Е36/Е46 М3.
Ако сте гледали темата в DTM ще разберете, че това е просто show car.За такава цел, е важно как изглежда, не толкова дали е м3 или 32*
Стреча на гумите...той е в двете крайности - или го харесваш или го мразиш...средно положение няма, а и с тоя камбер, стойката е повече от уникална.И пак някъде по темата, човека си каза, че тези джанти и гуми, са му само за снимки и изложения...Просто целта на колата, не е да върви и да се състезава, а да е уникална на външен вид.

Потребител
Аватар

Мнение от gang_bang » 14 Мар 2009, 22:40

Ами ние обичаме всичко да си е "заводско", за тва си караме с увисналите тавани и скъсаните седалки, и си викаме -абе така го е напраил германеца- значи така требва да е. Все пак ние сме си прости водачи на МПС, а не некви Тунери.......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 323ci M52tuB25
Мечтае да кара: ///M3 e30

Мнение от luizov » 14 Мар 2009, 22:53

Richmond написа:Абе не знам, но май е стъпила на цената на Е46 М3 :mhihi:

Но пък милюсля че е по уникално от Е46 М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 323ci M52tuB25
Мечтае да кара: ///M3 e30

Мнение от luizov » 14 Мар 2009, 22:59

А интериор... ИНТЕРИОРА е УнИКААААлеН!!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 15 Мар 2009, 0:02

много готина е станала
ама много пари са набити в тая кола :shock: егати инвестицията

младши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от cobrata_m3 » 15 Мар 2009, 0:16

slavianko написа:
acho.rs написа:
Nukem написа:Много от нещата ми харесаха ,но е малко прекалено натруфена циганийка за моя вкус конкретно!Иначе евала и повече такива ентусиасти и тук!

Малко ? Със тоя грозен монитор , много бие на Пимп май райд . Е36 е със интериор който не търпи нищо повече от хубаво аудио.Хубаво е почнал ентусиаста (англичанин май) ,но се е олял, и е вложил пари поне колкото за М3 Е46 , ако не и повече - не обичам хора за които външния вид е по-важен от вътрешния (под капака).Ако поне беше сложил някое турбо - да , но за 200 коня кола , да и влагаш толкова пари само за да изглежда като 250 коня кола :help:
Аз ако имах толкова пари - първо щях да избера , кабрио (за англия Е36 е мноого стара кола и ако ще е стара , поне да е кабрио) да му сложа едно турбо и един М-пакет , със нормални (не като тия лайна) 17ки и айдееее на униката ... ех мечти :uups:
Ентусиастът не е само човек който кара М3. Дали ще е М-power или Е30 316 е без значение за истинският фен. Когато имаш желание и любов към марката това значи че си истински ентусиаст. Да се прави сметка колко пари са хвърлени е най просташкото нещо. Някой ги дават за наркотици някой за алкохол. Този човек ги е дал от любов към марката и колата си.
Жалко че виждам само мнения свързани с комерсиялната страна на тази тема. Това говори само че истинските ценители май вече се броят на прърси.
И аз карам Е34. Е не е М5 но какво от това. Никога не съм броил парите които съм наринал. Въпроса е не в това колко съм дал а колко ще ме радва.

що вообще се хабиш да му обясняваш

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Мнение от mr.co0p3r » 27 Мар 2009, 8:40

евала на тоя лудак....200 коня са си добре между другото....само джантите са кофти ,но на фона на машината е мЕга Про Колица :) :yes: :bowdown: :bowdown: :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Мнение от mr.co0p3r » 27 Мар 2009, 8:48

Малко ? Със тоя грозен монитор , много бие на Пимп май райд . Е36 е със интериор който не търпи нищо повече от хубаво аудио.Хубаво е почнал ентусиаста (англичанин май) ,но се е олял, и е вложил пари поне колкото за М3 Е46 , ако не и повече - не обичам хора за които външния вид е по-важен от вътрешния (под капака).Ако поне беше сложил някое турбо - да , но за 200 коня кола , да и влагаш толкова пари само за да изглежда като 250 коня кола помощ!
Аз ако имах толкова пари - първо щях да избера , кабрио (за англия Е36 е мноого стара кола и ако ще е стара , поне да е кабрио) да му сложа едно турбо и един М-пакет , със нормални (не като тия лайна) 17ки и айдееее на униката ... ех мечти Embarassed

защо просто не оцените човека както трябва,потрудил се ,направил перфектната кола и веднага да олюете .че 200 коня са малко и нз си още какво....тцтцтц.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 27 Мар 2009, 14:14

eвала наистина ... колата се е получила много красива ;)

п.п ааа по повод негативните коментари бих казал,че "на лисицата гроздето и е кисело" ако сте я чували тая приказка ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 27 Мар 2009, 14:41

Колата е уникална а на джантите не разбрах какво не им харесвате?Особено първите са убиец.

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning