XAOC TUNING
Модератор: bum_bum
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
май са си от Русия да ти кажа..Engi написа:хора, не забелязахте ли, че митака спецялно е написъл, че броните не са от чужбина, а от тук
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
От Русия бре...кога съм казал че са от тука........от Москва са, но се обадих на приятел от там.....обеща да ми докара по самолета, доставката няма да много скъпа........а има и вариянт със спедиция да си я докараш....тогава обаче се плаща и мито/акциз няма!/ но и с мито и с акциза и с транспортните разходи и с рушветите и сам да идеш да си я земеш пак малко по-малко от 800 кинта ще ти излезе
тва последното е на майтап, но цената която си представя Хаос е доста висока.......и то не задруго, а защото несъмнено е положил доста труд за да я направи...за което получава едно голямо Бравус

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
xaoc написа::lol:
След дълъг труд на моя милост и брат ми се получи нещо, което ме радва. Радоста ми е още по - голяма, когато го споделям с вас:
Пич не се сърди ама не мога да разбера що си си развалил колата с тия брони и лепенки по фаровете

Било истинко агресивно BMW станало....абе няма да казмам

Дано си си запазил оригиналните брони.

BMW - Усещане за автомобил
DIP написа:Пич не се сърди ама не мога да разбера що си си развалил колата с тия брони и лепенки по фаровете![]()
Било истинко агресивно BMW станало....абе няма да казмам![]()
Дано си си запазил оригиналните брони.
Не се сърдя:) Приемам всякакви изказвания упреци и т.н. Всеки който прави такова нещо, го прави за собствен кеф и да кажем самочуствие. Честно казано, миналият петък когато ходих на ОМВто на Бояна докато спрях и се наредиха 20 човека покрай колата да разглеждат. Не казвам че заводско изглежда лошо, но винаги може и по - добро да бъде, пък да изглежда и по-различно. Ако изкаш всички коли да са еднакви, ти не се обиждай ама все едно да няма цветове, всичко да е еднакво и прочие. Ето за това съм си "Развалил" колата с тия брони и лепенки по фаровете.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
по добре е като искаш да си правиш тунинг на колата да си платиш отколкото да я направиш кофти.
аз така мисля.
но не се обиждаи xaoc.

аз така мисля.
но не се обиждаи xaoc.

bmw maniqk ivo bmw, аз съм от тези дето правят. Не е задължително да съм фирма:) Ако ти се дават пари, направо като се стопли времето идвай да ти направя един.
Между другото, смених и мигачите вече с бели. Изглежда друга кола..
баси кво правят едни мигачи. Като се постопли ще я измия, снимам, и ще постна тук снимки..
А... и маи ще махам "грозните вежди от фаровете...

Между другото, смених и мигачите вече с бели. Изглежда друга кола..

А... и маи ще махам "грозните вежди от фаровете...

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4