Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...
Модератор: bum_bum
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ояма, бъди честен! Сега не искам да взимам страна, защото съм я взел предварително
Но не можеш да казваш, че нямаш пари да ходиш по писти, седмица след като постваш снимки от драг състезание в Гърция...
Друга е причината явно!

Друга е причината явно!
Без страх, без спирачка!
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
agent_dust написа:тука нали може да се пише малко по-свободно? искам да надера нисанистите![]()
Махо, значи вие нисанистите сте най-обикновени пикльовци. някакви много надъхани и много наплашени лапетии. в момента има един единствен нисан в БГ, който може с достойнство да се покаже на пистата - и съвсем скоро ще го направи с целият блясък на марката. този на тошко дунев. ваште умрели курници си ги показвайте на бояна.
значи един път си спирам аз на бояна хачирокуто. и към мен в лек страхлив тръс се приближава силова нисанка групировка - максо, оямата и съмишленици. викат искаш ли да се дръпнеш с една ис-ка! викам бегайте оттук бе, тва е дрифтачка, ако ще караме добре - като казах каране те вкупом отстъпиха три метра назад замалко да побегнат!
... после ми предложиха още няколко старта с. беемве - тактично с мек тон отказах, като каране не споменах да не земат да се разбягат панически по нощите...
тия двамцата са истинска трагедия. такива няма, страшен екип.
Максо, нека сега с няколко реда да ти обясня ситуацията. след това я обясни на оямски, направете бърза редакция, после ксерокопия и свободно разпространявайте сред нисанистите - може и брошурки с панделки и малко парфюм, действа успокояващо.
всеки път когато видиш беемве на улицата - да знаеш, че вътре евентуално има беемвист. беемве на пистата няма да видиш - по простата причина че ти по принцип писта няма да видиш както си я подкаралтаванът на възможностите ви с оямата е дългата няколко километра и права като струна боянска отсечка. един завой да има и ще стоплите гащите.
беемвистите са като коне с капаци. вярват в марката. дрифтят по тъмни улички, мъчат се по витоша, беклемето и къде ли не. след това на всеки дрифт дей - на пистата. тормозят горките машини, пръскат маркучи, цепят шперове. ама са там.
с беемвистите в дрифтинга редовно се дерем, изпадат и свестни скандалчета. после на пистата дружно караме. а вечерта в кръчмите дружно се веселим и за две години сме прекарали много безценни уикенди. за дрифт феста на писта дунев мотор спорт бяха поканени най-вече беемвета - ако трябваше да разчитаме на нисани, трагедията е пълна. на беемвистите може да се има доверие, имат бензин в кръвта. на нисанистите е достатъчно да им видиш картата за градският транспорт и става ясно.
групата на дрифтърите в БГ в момента е около 150-200 човека. говоря за тези, които дружно ходят по пистите и правят пълноценни уикенди. тези като теб с оямата дето превъртат гума един път на три месеца се водят като спешъл клиенти на градският транспортвие сте срам за марката нисан, и ми е чудно как изобщо си позволявате да пишете за нисани, като най-умрялото беемве на писта ще ви разкаже играта. пълни цървули. просто поне един път се покажете на писта и ще разберете думата срам.
и като си помисля какви закани отправяше към ангел с клиото! ангел е многократен шампион при любителите. времената му на писта са измерими с тези на добре подготвените състезателни автомобили. а максо тръгнал да му обяснява като се повози на нисана щял да разбере какво значи страх
Агент_гъз ... ти явно си най-големия комплексар ... гледам се пънеш да се докажеш ... щял да ме захранва ... ще се издихнеш в очите на някого ли? хехе. А бе аре да направил следното .... тоя сезон ще дам времена на Калояново ... обаче всички, които са дали над моето време искам да спрат да пишат в дрифтинг форума ... да видим колко ще сте. А тука гледам, че всеки с БМВ ще е по-бърз.

Какво съм писал в дрифтинга ... написах, че се осрахте с организацията ... и за това не може да има спор ... написах, че за вход от 5лв ... и такси от участниците ... срещу тия пари трябваше да седи нещо ... трябваше да има охрана, а не организацията да се прави само през микрофона и да се налага 2 момчета да бъдат командорени като в казарма за да се смили публиката над тях. Направо беше много забавно как им се даваха команди .... от типа: 2мата състезатели да спрат в средата на пистата!!! ... състезателите да излезнат от колите си!!! ... да свалят каските си!!! Така лекинко да ги вее вятъра и да гледат като телета в обор само и само да ги съжали публиката и да отстъпи от входа и изхода на пистата.

Гледам си писал за някво Субару ... еми сигурно доброто време по пистите не се дължи на уникалните ти възможности като карач. Ама, ако имаш желание ще ти дам да караш Нисана и да запишеш време ... после аз ще го карам и така. Много е лесно да караш Импреза и да си дал некво време с което да се биеш в гърдите.

Последна промяна MaXo на 10 Мар 2009, 12:32, променена общо 3 пъти
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:Ояма, бъди честен! Сега не искам да взимам страна, защото съм я взел предварителноНо не можеш да казваш, че нямаш пари да ходиш по писти, седмица след като постваш снимки от драг състезание в Гърция...
![]()
Друга е причината явно!
Оямата има богат баща ... тва ти е ясно нали ... само дето баща му не го глези!!! А това колко е похарчил в Гърция ... еми бяхме поделили 15лв на човек за бензин ... входа ... после кръчма ... еми 45-50лв ... с тия пари не можеш да идеш да караш на Калояново. Но главно не ходи да кара ... както и аз ... поради други причини ... но новия сезон ще идем когато има свободни карания. Пък и един път искаше да ходи, но аз му казах, че вместо да троши пари за хотел там ... за гориво до Калояново и обратно ... и куп други разходи. По-добре да сипе 150лв бензин в Нисана и да се счупи от каране нощно време в София и около София. И в това смятам, че съм прав ... прав съм и в това за застрахователите ... като се бухалясаш на пистата лапаш чура и тва е. А не смятам, че си заслужават нашите писти ... ние истинска писта нямаме ... кара се на картинг писти. Калояново е най-сериозната писта ... и там средната скорост е 90-100км/ч ... еми с коли на предно атмосферки там си цар!!! Ако имах някоя Астричка сега с кеф бих ходил да давам времена ... или някое Саксо ВТС или Хонда ВТИ.
Последна промяна MaXo на 10 Мар 2009, 12:46, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Брех сега разбрах, че това бил Краси ... леле не съм очаквал от него толкова простотия да бълва ... все си мислих, че не е той а някъв друг с АЕ86 и Субару.
Краси от къде тая злоба човек ... аз за брат ти съм плакал ... за баба ми и дядо ми като починаха така съм плакал ... не се разревавам лесно ... а ти ми пишеш за неуважение към брат ти!!! Пак казвам ... това няма нищо общо ... просто организацията куцаше и реших да го напиша ... щото иначе всички си правите мили очички и нещата ще си продължават така!!! Вадил съм шпаги на Ангел хехе ... ама ти беше там ... стори ли ти се сериозно кажи честно? А и казах, че ще го хване страх ... което не значи, по-бързо ... страх ме хвана и ти като ме вози едно време на Божура като имаше писта ... ама не беше бързо. 

Последна промяна MaXo на 10 Мар 2009, 12:28, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- zxsport
-
...
Аз в спора, който е предмет (и заглавие) на темата няма да се включвам, но искам да поздравя всички пичове, въртяли обиколки през въпросния уикенд, проведен в памет на Ландикар.
Всеки, който го е направил е НЕ защото има много пари, а защото е ИСТИНСКИ ФЕН!!!
Доста се коментира кой колко бил изхарчил и кой от какво се бил лишил за да присъства и да покара. Споменават се различни суми, които за някого са много за други не. Лишението според мен няма само и единствено паричен израз - дори и да си доста богат (разбирай финансово), пак се налага да правиш компромиси/лишения, които могат да бъдат от най-различно естество: предната вечер щеш-не щеш забравяш момента да се почерпиш/отпуснеш с някоя мацка в готина дискотечка/бар, т.к. трябва да ставаш в 4-5 сутринта и то да ти е "бистра" главата
не да се "подпираш ходейки" с ореол от винарки
Някой ще каже ами защо трябва да пиеш - хубаво, ама дори и да не си пил, като трябва да ставаш в 4-5, пак си неадекватен ... т.е. лишаваш се от сън и после сял ден ти е терсене! Уикенда вместо да идеш на екскурзия, кино или да релаксираш с някой филм или "дет' се вика" да си помързелуваш в къщи, тряа да ходиш да те брули 2 дни вятъра да ти издуха главата ... мога да дам и други подобни примери, но ако човек не е ИСТИНСКИ ФЕН, и дори и да има много пари пак няма да е на трасето!
Аз не присъствах, т.к. в момента имам друг приоритет, наложи се продажбата на БМВ-то ми, но това е друга тема. Надявам се (ДАЙ БОЖЕ) скоро да съм отново с любимата марка, на пистата. Поздравления за участниците, също и за тези дет' са "къминг суун"
Колега, искрено се възхищавам на карането и автомобила ти!
Всеки, който го е направил е НЕ защото има много пари, а защото е ИСТИНСКИ ФЕН!!!
Доста се коментира кой колко бил изхарчил и кой от какво се бил лишил за да присъства и да покара. Споменават се различни суми, които за някого са много за други не. Лишението според мен няма само и единствено паричен израз - дори и да си доста богат (разбирай финансово), пак се налага да правиш компромиси/лишения, които могат да бъдат от най-различно естество: предната вечер щеш-не щеш забравяш момента да се почерпиш/отпуснеш с някоя мацка в готина дискотечка/бар, т.к. трябва да ставаш в 4-5 сутринта и то да ти е "бистра" главата

Аз не присъствах, т.к. в момента имам друг приоритет, наложи се продажбата на БМВ-то ми, но това е друга тема. Надявам се (ДАЙ БОЖЕ) скоро да съм отново с любимата марка, на пистата. Поздравления за участниците, също и за тези дет' са "къминг суун"

REMUS написа:....
Re: ...
zxsport написа:REMUS написа:....
Благодаря колега ще продължавам да го развивам, до колкото ми стигат силите и ще се постарая тази година да е постоянно по пистите на всяко едно мероприятие от календара на дрифтинг бг

- MaXo
- ентусиаст
-
Ще стане ... сега започва сезона ... тия дни ще слагам шпера и ще почваме да караме. И Краси ще го викна да се возим, че да спре да злобее за тва кой колко карал и прочие. Ще си купя и камера да се снимаме при всяко каране ... че нали е модерно да се доказваме с клипчета от вбокс. 

без реклами в подписа...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
REMUS написа:MaXo написа:А бе аре да направил следното .... тоя сезон ще дам времена на Калояново ... обаче всички, които са дали над моето време искам да спрат да пишат в дрифтинг форума ... да видим колко ще сте.
Аре де, кога ще стане това![]()
в момента плашиш куче със свинска пържола

много са нисанджиите които си мислят че като имат горе долу подготвена кола тя сама ще дрифти и ще кара по пистата но идва един момент в който виждат че не е така и после спират да пишат по форумите или във всяко мнение което напишат я има онаа срамежливата иконка...
П.С. а ще може ли да пишем в други форуми

MaXo написа:Ще стане ... сега започва сезона ... тия дни ще слагам шпера и ще почваме да караме. И Краси ще го викна да се возим, че да спре да злобее за тва кой колко карал и прочие. Ще си купя и камера да се снимаме при всяко каране ... че нали е модерно да се доказваме с клипчета от вбокс.
Обещаваш за този сезон, така ли

- MaXo
- ентусиаст
-
Баце аз на дрифт не съм добър и си го признавам ... аз мога да карам добре кола на предно ... карам на грип добре!!! Кофтито е, че сега на предно разполагам с една А4ка 1.8Т ... ама тя малко като лодка и е тежка щото е за возене ... но и с нея ще ида да видя какво време мога да дам. С Нисана за да карам там трябва да си купя 4 чисто нови сликове щото иначе нищо няма да се случи ... но ще пробвам как е хавата само и само да са доволни некви хора. 

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
REMUS написа: Обещаваш за този сезон, така ли
Ами предишните сезони колата ми не беше в час ... нямаше и шпер ... имаше проблеми със скорости ... със съединител ... тя и с джантите имаше проблеми ... сега вече тия неща са решени. Единствено не трябва да се чупи ... иначе вече разходите ми смятам да са само за бензин и гуми.
без реклами в подписа...

MaXo написа:Баце аз на дрифт не съм добър и си го признавам ... аз мога да карам добре кола на предно ... карам на грип добре!!! Кофтито е, че сега на предно разполагам с една А4ка 1.8Т ... ама тя малко като лодка и е тежка щото е за возене ... но и с нея ще ида да видя какво време мога да дам. С Нисана за да карам там трябва да си купя 4 чисто нови сликове щото иначе нищо няма да се случи ... но ще пробвам как е хавата само и само да са доволни некви хора.
Е ти почна да се оправдаваш. Аз също карам без сликове, при това неправилно БМВ. Всеки кара квото има.
П.П. да де за грип става въпрос. То не само за грип, въпроса е да те видим един път на пистата с Нисана

- MaXo
- ентусиаст
-
Не се оправдавам ... аз мразя да се появявам някъде слабо подготвен ... не ме кефи да ида и да дам некво ебано време заради проблеми ... щото после знам кво ще пишат тия като теб ... турбоделтата ... а вече и Краси.
без реклами в подписа...