Амортисьори
Модератор: bum_bum
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
gotcha написа:Wolf4 написа:( 4 амортицьори и пружини)
+ доставка до вратата
Това е страхотно, наистина, но ето какво ми предлага същия сайт на мен:
E36 Sedan 320i,323i,325i,328i,325td/s incl. M-Technik, Coupé 06.92-04.98 - 259.89 GBR, Това е за следното:
Koni STR.T Suspension Kits BMW
The all new Koni STR.T (Street Kit) is a fixed rate suspension kit is one of the hottest new products on the market. The outstanding Koni quality is now available in a budget kit! The dampers are developed to the same exacting standards as other Koni products and have the same damping rate as the Koni Sport on their minimum setting to ensure a perfect partnership with the Koni sport springs. Lowering height for this application is 40mm front / 20-25mm rear.
Are you M enough...?!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
gotcha написа:Wolf4 написа:( 4 амортицьори и пружини)
+ доставка до вратата
ти кажи колко време ги чака

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Ето какво пише в сайта по въпроса с доставката:
Europe:
Deliveries to the EU are generally taken care of by the DPD Network via Parceline (Geopost) or TNT. Delivery times range from 2-5 working days from date of dispatch and usually go by a Road Service
Europe:
Deliveries to the EU are generally taken care of by the DPD Network via Parceline (Geopost) or TNT. Delivery times range from 2-5 working days from date of dispatch and usually go by a Road Service
Are you M enough...?!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
До Бг ДПД доставя за седмица някъде, но в случая с Иван беше, че чака няколко месеца, щото ония прибраха парата и после казаха, че няма наличност, та чака да получат и тогава му ги пратиха
Как да е, ако не са ти спешни си струва да ги вземеш от там.

Как да е, ако не са ти спешни си струва да ги вземеш от там.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Ами там има тел за контакти и аз ще взема да им звънна утре , за да ги попитам, плюс че и като си ги поръчам ще си платя и за проследяване на пратката и така няма да има проблем със сроковете.
Are you M enough...?!
- civic
- младши ентусиаст
-
отиваш на страницата на кони, там ги има цените
на мен ми излезе конито със пружините около 1300лв, с доставката до бг.
при тебе щом си извън БГ ще ти е по ефтино:)
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
civic написа:отиваш на страницата на кони, там ги има цените
Значи цената с доставката и застраховката ми излезна 320 паунда. Това е малко повече от 335 евро, така, че си заслужава напълно. Току що им попълних формата за банков трансфер, защото не приема данните на моята банкова карта Маестро (кой знае защо!?) и чакам отговор. Ако не ми звъннат до час ще им се обадя аз за да ги питам какво правим оттук нататък. Ще ви информирам как се развива поръчката докато ги получа. За тези, които се интересуват и също искат да си поръчат, адреса и телефоните на компанията в УК са:
Rallynuts
3A United Downs Ind Park
St Day, Redruth
Cornwall
TR16 5HY
United Kingdom
Telephone: +44 (0)1209 822 351
Fax: +44 (0)870 750 6320
Are you M enough...?!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Wolf4 написа:civic написа:отиваш на страницата на кони, там ги има цените
Значи цената с доставката и застраховката ми излезна 320 паунда. Това е малко повече от 335 евро, така, че си заслужава напълно. Току що им попълних формата за банков трансфер, защото не приема данните на моята банкова карта Маестро (кой знае защо!?) и чакам отговор. Ако не ми звъннат до час ще им се обадя аз за да ги питам какво правим оттук нататък. Ще ви информирам как се развива поръчката докато ги получа. За тези, които се интересуват и също искат да си поръчат, адреса и телефоните на компанията в УК са:
Rallynuts
3A United Downs Ind Park
St Day, Redruth
Cornwall
TR16 5HY
United Kingdom
Telephone: +44 (0)1209 822 351
Fax: +44 (0)870 750 6320
Здрасти, кажи по точно какво си поръча в крайна сметка

Не мога да разбера защо не намирам нищо за Е34, колеги помагай те..
Благодаря
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Peter Angelov написа:Здрасти, кажи по точно какво си поръча в крайна сметкаТази цена е може би само за аморт. или...
Не мога да разбера защо не намирам нищо за Е34, колеги помагай те..
Благодаря
Значи карам подред:
След като попълних запитване онлайн в сайта им, защо не ми приема маестрото, им се обадих по тел, но се оказа, че е автоматичен и им оставих съобщение. Двадесет минути по-късно получих мейл от някой си Джейсън, който ми подсказа, че всъщност са помислили за това и когато натиснете бутона за разплащане с Пей Пал, ви се предлага и създаване на сметка в Пей Пал. Сега точно ме хвщаш да го чета и веднага след като имам резултат ще пиша.
Are you M enough...?!
- gotcha
- младши ентусиаст
-
Значи да кажа как беше при мен
Първо от Руди ми обявиха 3 месеца! Защото Кони не работели и не можели да им изпратят амортисьорите... И им теглих една
После намерих този сайт и видях, че излиза по-евтино и реших да рискувам. Платих си с виза електрон (която е дебитна) мисля, че с маестро не става. И почнах да чакаааммм...
Мина известно време и им писах какво става и те ми отговориха, че Кони са във ваканция
(оказа се, че от Руди не са лъгали нещо) и трябва да изчакат за да приемат Кони поръчката от тях. Нормално е точно за този модел кола да нямат на склад тези амортисьори, които бтв май не са особено популярни.
И така в крайна сметка Кони им прати амортисьорите ми. После пък тия нещо не бяха сигурни за картата, че е моя абе некви глупости пращах им скрийншот от сметката ми и ми ги пратиха! Разгеле
И за 1 седмица или 10 дни дойдоха с ТНТ направо пред вратата ми.
Хубавото от тоя сайт е че продават без ВАТ (ДДС) мен ме беше страх да не би на нашата митница да ме резнат, но то направо ми ги докараха пред нас и така бях на далавера със 100лв.
Чаках ги 2-3 месеца не помня, но срока от Руди беше същия, така че май не се прецаках

Първо от Руди ми обявиха 3 месеца! Защото Кони не работели и не можели да им изпратят амортисьорите... И им теглих една

После намерих този сайт и видях, че излиза по-евтино и реших да рискувам. Платих си с виза електрон (която е дебитна) мисля, че с маестро не става. И почнах да чакаааммм...
Мина известно време и им писах какво става и те ми отговориха, че Кони са във ваканция

И така в крайна сметка Кони им прати амортисьорите ми. После пък тия нещо не бяха сигурни за картата, че е моя абе некви глупости пращах им скрийншот от сметката ми и ми ги пратиха! Разгеле

И за 1 седмица или 10 дни дойдоха с ТНТ направо пред вратата ми.
Хубавото от тоя сайт е че продават без ВАТ (ДДС) мен ме беше страх да не би на нашата митница да ме резнат, но то направо ми ги докараха пред нас и така бях на далавера със 100лв.
Чаках ги 2-3 месеца не помня, но срока от Руди беше същия, така че май не се прецаках

Mens sana in corpore sano
- gotcha
- младши ентусиаст
-
Петър Ангелов, този кит Стрийт го няма за Е34
За Е34 кони предлагат само жълтия модел, демек спорт. Който е по-добър, но и доста по-скъп.
Иначе тези, които взех аз са 4 амортисьора + 4 пружини.
Возят може би с една идея по-твърдо или същото като оригиналния М-техник за Е36. Свалят отпред с 40мм и отзад с 25мм. Оказва се, че по този начин сега разстоянито м/у гумата и калника отпред и отзад е еднакво и седи доста добре по този начин и стойката е добра
За човек, който няма да се прави на състезател и да кара на писти и т.н. според мен са идеални.

За Е34 кони предлагат само жълтия модел, демек спорт. Който е по-добър, но и доста по-скъп.
Возят може би с една идея по-твърдо или същото като оригиналния М-техник за Е36. Свалят отпред с 40мм и отзад с 25мм. Оказва се, че по този начин сега разстоянито м/у гумата и калника отпред и отзад е еднакво и седи доста добре по този начин и стойката е добра

За човек, който няма да се прави на състезател и да кара на писти и т.н. според мен са идеални.
Mens sana in corpore sano
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Не, създаването на пейпал акаунт с маестро не става! Току що пробвах. Точно преди 10 минути, половинката получи уведомление от нейната банка, че и дават виза кредит кард
. На тва му се вика късмет! И сега след като вземе картата, веднага ще поръчам. Ще пиша редовно какво е станало.

Are you M enough...?!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
gotcha написа:Петър Ангелов, този кит Стрийт го няма за Е34
Здрасти, благодаря ти много за отговора и аз така си помислих

При мен има и проблем с това че ако смъкна колата няма влизане в гаража и ще трябва да преправям целия подход на блока

Момчета дайте нещо хубаво което може да се монтира на нормалните пружини

Благодаря Ви
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5