спирачки за е34 ?
Модератор: bum_bum
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
То те не знаят май все още кво ще правят с негоikonkata написа:slavianko написа:Ако знам че са 330мм-трови със сигурност ще ти се обадя да му идем на гостиikonkata написа:и сега ако кажеш къде я спираш може със славянко да ти дойдем на гости
какво стана с вашето М5 почнаха ли да разглобяват че да видим може някой оферта изскочи от там

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
slavianko написа:То те не знаят май все още кво ще правят с негоikonkata написа:slavianko написа:Ако знам че са 330мм-трови със сигурност ще ти се обадя да му идем на гостиikonkata написа:и сега ако кажеш къде я спираш може със славянко да ти дойдем на гости
какво стана с вашето М5 почнаха ли да разглобяват че да видим може някой оферта изскочи от там
Ти обаче някъв страшен професор ше излезеш

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ей нещастник малък насран не ми говори кой професор и кой не че не мен ще ме боли главата. Дръж на тати ръчичката и не я изпускай и не ми лази по нервите и много малко ми трябва да ме накараш да запаля ясно ли ти е.Oniq_Lud написа:slavianko написа:То те не знаят май все още кво ще правят с негоikonkata написа:slavianko написа:Ако знам че са 330мм-трови със сигурност ще ти се обадя да му идем на гостиikonkata написа:и сега ако кажеш къде я спираш може със славянко да ти дойдем на гости
Ти обаче някъв страшен професор ше излезешвсичко знаеш бе,не та ли боли главата от толкоз информазия нз.Колата чака да ми свършат изпитите което е след 2 седмици някъде и ще има доста оферти за е34 маняците .
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
-
а
Сега славиянко сам мноо с теб.Чета всичките ти постове и винаги съм се учудвал как траеш дразнещи коментари,много младежи тук не са срещали тежка ръка,може би затова уважението към по възрастните не е на ниво.
аиде сега гледаи мене ко ще ма напраят МУТРИТЕ

аиде сега гледаи мене ко ще ма напраят МУТРИТЕ

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: а
От сума време пиша тук из тоя форум и всеки по стар потребител може да каже че винаги съм бил сдържан ама такъв келеш който и на всичко отгоре го знам колко е оакан и как още не е пуснал на тати рачичката да ми прави изречения нама да стане. Дори няма и да му пиша повече ами при следващият опит да ми прави фасони тука наистина ще ме вбеси и да не ми е пред очите тогаваgogo_glavata написа:Сега славиянко сам мноо с теб.Чета всичките ти постове и винаги съм се учудвал как траеш дразнещи коментари,много младежи тук не са срещали тежка ръка,може би затова уважението към по възрастните не е на ниво.
![]()
![]()
аиде сега гледаи мене ко ще ма напраят МУТРИТЕ![]()
Последна промяна slavianko на 27 Яну 2009, 0:19, променена общо 1 път
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Аре стига сте се карали
Вижте какво има тук:
http://cgi.ebay.de/BMW-M5-E34-Bremse-vo ... 240%3A1318
и тук:
http://cgi.ebay.de/BMW-M5-E34-Bremse-hi ... 240%3A1318

и тук:
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
JohnnyBlack написа:Аре стига сте се каралиВижте какво има тук:
и тук:
това си е оферта ама зор с транспорта

sonny написа:Май дамо си чешете езиците вие, никви спирачки непраите
ха ха ха тоя път няма да я мръдна от мястото и без корави спирачки и работещо абс а другото което ме спъва е че не се намира шпер стана 3 месеца

Ти мене познаваш ли ме ,аз ли ти казах че нз ко ше я прая за да пишеш такива простотии бе компетентен селянин такъв.Изобщо не ти прави чест да си измисляш глупости за хора дето даже не са чували за теб !Като имаш някъв проблем с мен ше ми го кажеш в очите.И с тия заплахи просто идея си нямаш колко наивно и смешно ми звучиш.
- SaInZ
- Потребител
-
- Кара: по празниците :)
опааааааа.... ехххххххххх всеки го тормозят тез "Ръце " бе Радославе дай и на мене ч рачичка щом са толкоз вървежни и сички се тормозят от тях
позеленяват чак 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ей са вече сгази лука.Oniq_Lud написа:Ти мене познаваш ли ме ,аз ли ти казах че нз ко ше я прая за да пишеш такива простотии бе компетентен селянин такъв.Изобщо не ти прави чест да си измисляш глупости за хора дето даже не са чували за теб !Като имаш някъв проблем с мен ше ми го кажеш в очите.И с тия заплахи просто идея си нямаш колко наивно и смешно ми звучиш.
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
slavianko написа:Ей са вече сгази лука.Oniq_Lud написа:Ти мене познаваш ли ме ,аз ли ти казах че нз ко ше я прая за да пишеш такива простотии бе компетентен селянин такъв.Изобщо не ти прави чест да си измисляш глупости за хора дето даже не са чували за теб !Като имаш някъв проблем с мен ше ми го кажеш в очите.И с тия заплахи просто идея си нямаш колко наивно и смешно ми звучиш.
ееее айде стига сте се дразнили нали спирачки щяхме да правим

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Ти остави ама наистина трябва да ги правим че моята взе да не спира.ikonkata написа:спирачки щяхме да правимутре сони пак ще ни напише че сме семкаджии
За мен вариянта е супорти от Е38 с малко пригаждане. Останалото ми идва дебело

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4