спирачки за е34 ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: re

Мнение от slavianko » 25 Яну 2009, 23:05

ikonkata написа:
slavianko написа:
ikonkata написа:и сега ако кажеш къде я спираш може със славянко да ти дойдем на гости ИзображениеИзображениеИзображение
Ако знам че са 330мм-трови със сигурност ще ти се обадя да му идем на гостиИзображениеИзображение

какво стана с вашето М5 почнаха ли да разглобяват че да видим може някой оферта изскочи от там Изображение
То те не знаят май все още кво ще правят с негоИзображениеИзображение
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 25 Яну 2009, 23:10

Аз викам да се саберем 3-мата и докато още незнаят какво ще правят да го придарпаме кам некой гараж :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Яну 2009, 13:52

Май дамо си чешете езиците вие, никви спирачки непраите

Потребител
Аватар

Мнение от Oniq_Lud » 26 Яну 2009, 20:40

slavianko написа:
ikonkata написа:
slavianko написа:
ikonkata написа:и сега ако кажеш къде я спираш може със славянко да ти дойдем на гости ИзображениеИзображениеИзображение
Ако знам че са 330мм-трови със сигурност ще ти се обадя да му идем на гостиИзображениеИзображение

какво стана с вашето М5 почнаха ли да разглобяват че да видим може някой оферта изскочи от там Изображение

Ти обаче някъв страшен професор ше излезеш :) всичко знаеш бе,не та ли боли главата от толкоз информазия нз.Колата чака да ми свършат изпитите което е след 2 седмици някъде и ще има доста оферти за е34 маняците .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 26 Яну 2009, 21:19

Oniq_Lud написа:
slavianko написа:
ikonkata написа:
slavianko написа:

Ти обаче някъв страшен професор ше излезеш :) всичко знаеш бе,не та ли боли главата от толкоз информазия нз.Колата чака да ми свършат изпитите което е след 2 седмици някъде и ще има доста оферти за е34 маняците .
Ей нещастник малък насран не ми говори кой професор и кой не че не мен ще ме боли главата. Дръж на тати ръчичката и не я изпускай и не ми лази по нервите и много малко ми трябва да ме накараш да запаля ясно ли ти е.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от gogo_glavata » 26 Яну 2009, 22:00

Сега славиянко сам мноо с теб.Чета всичките ти постове и винаги съм се учудвал как траеш дразнещи коментари,много младежи тук не са срещали тежка ръка,може би затова уважението към по възрастните не е на ниво.
:D :D
аиде сега гледаи мене ко ще ма напраят МУТРИТЕ :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Re: а

Мнение от slavianko » 26 Яну 2009, 22:10

gogo_glavata написа:Сега славиянко сам мноо с теб.Чета всичките ти постове и винаги съм се учудвал как траеш дразнещи коментари,много младежи тук не са срещали тежка ръка,може би затова уважението към по възрастните не е на ниво.
:D :D
аиде сега гледаи мене ко ще ма напраят МУТРИТЕ :lol: :lol:
От сума време пиша тук из тоя форум и всеки по стар потребител може да каже че винаги съм бил сдържан ама такъв келеш който и на всичко отгоре го знам колко е оакан и как още не е пуснал на тати рачичката да ми прави изречения нама да стане. Дори няма и да му пиша повече ами при следващият опит да ми прави фасони тука наистина ще ме вбеси и да не ми е пред очите тогава
Последна промяна slavianko на 27 Яну 2009, 0:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 26 Яну 2009, 22:43

Аре стига сте се карали ;) Вижте какво има тук:
http://cgi.ebay.de/BMW-M5-E34-Bremse-vo ... 240%3A1318
и тук:
http://cgi.ebay.de/BMW-M5-E34-Bremse-hi ... 240%3A1318

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 26 Яну 2009, 22:53

JohnnyBlack написа:Аре стига сте се карали ;) Вижте какво има тук:
http://cgi.ebay.de/BMW-M5-E34-Bremse-vo ... 240%3A1318
и тук:
http://cgi.ebay.de/BMW-M5-E34-Bremse-hi ... 240%3A1318

това си е оферта ама зор с транспорта :|

sonny написа:Май дамо си чешете езиците вие, никви спирачки непраите

ха ха ха тоя път няма да я мръдна от мястото и без корави спирачки и работещо абс а другото което ме спъва е че не се намира шпер стана 3 месеца :(
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Oniq_Lud » 27 Яну 2009, 10:34

Ти мене познаваш ли ме ,аз ли ти казах че нз ко ше я прая за да пишеш такива простотии бе компетентен селянин такъв.Изобщо не ти прави чест да си измисляш глупости за хора дето даже не са чували за теб !Като имаш някъв проблем с мен ше ми го кажеш в очите.И с тия заплахи просто идея си нямаш колко наивно и смешно ми звучиш.

Потребител
Аватар
Кара: по празниците :)

Мнение от SaInZ » 27 Яну 2009, 10:50

опааааааа.... ехххххххххх всеки го тормозят тез "Ръце " бе Радославе дай и на мене ч рачичка щом са толкоз вървежни и сички се тормозят от тях :fart: позеленяват чак :weed:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 27 Яну 2009, 12:26

Oniq_Lud написа:Ти мене познаваш ли ме ,аз ли ти казах че нз ко ше я прая за да пишеш такива простотии бе компетентен селянин такъв.Изобщо не ти прави чест да си измисляш глупости за хора дето даже не са чували за теб !Като имаш някъв проблем с мен ше ми го кажеш в очите.И с тия заплахи просто идея си нямаш колко наивно и смешно ми звучиш.
Ей са вече сгази лука.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 12:51

не знам спирачки дали ще напрайте ама боя го направихте (култова емотикона )Х 3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 28 Яну 2009, 0:03

slavianko написа:
Oniq_Lud написа:Ти мене познаваш ли ме ,аз ли ти казах че нз ко ше я прая за да пишеш такива простотии бе компетентен селянин такъв.Изобщо не ти прави чест да си измисляш глупости за хора дето даже не са чували за теб !Като имаш някъв проблем с мен ше ми го кажеш в очите.И с тия заплахи просто идея си нямаш колко наивно и смешно ми звучиш.
Ей са вече сгази лука.

ееее айде стига сте се дразнили нали спирачки щяхме да правим :roll: утре сони пак ще ни напише че сме семкаджии ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 28 Яну 2009, 1:20

ikonkata написа:спирачки щяхме да правим :roll: утре сони пак ще ни напише че сме семкаджии ИзображениеИзображениеИзображение
Ти остави ама наистина трябва да ги правим че моята взе да не спира.
За мен вариянта е супорти от Е38 с малко пригаждане. Останалото ми идва дебело ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning