Какво сте променили в колата си
Модератор: bum_bum
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
spacepl написа:ама не моите да пуснете още 2-3 цитата със 900кб-товата снимка
Не могат да остановят кво не и е стоково и тва си е

П.С. Аз кат им викам, че си е сток те не ми вярват

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ре
koyota написа:Така като гледам повечето постове, няма да стане сериозна, а имам доста за показване
Дай да я направим сериозна. Пусни малко снимков материал с ЪпГрейдите на твоята, а аз ще пусна снимки от преобразяването на моята (на 07.01.08 влиза в бокса

///M Club Member
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Re: ре
SkyWalker написа:koyota написа:Така като гледам повечето постове, няма да стане сериозна, а имам доста за показване
Дай да я направим сериозна. Пусни малко снимков материал с ЪпГрейдите на твоята, а аз ще пусна снимки от преобразяването на моята (на 07.01.08 влиза в бокса)
Батка твойте никога не ги виждаме финално готови,така че по-добре я пусни първо па после говори

ТДС - Турбо Див Селянин
Re: ре
Bavarishe написа:SkyWalker написа:koyota написа:Така като гледам повечето постове, няма да стане сериозна, а имам доста за показване
Дай да я направим сериозна. Пусни малко снимков материал с ЪпГрейдите на твоята, а аз ще пусна снимки от преобразяването на моята (на 07.01.08 влиза в бокса)
Батка твойте никога не ги виждаме финално готови,така че по-добре я пусни първо па после говори
Баце, Коледа е, за да те храня! Това, че ти не си виждал нещо не значи, че го няма. Има съфорумци, които не само са виждали, но са си купили, карали и ходили по състезания с моите шедйоври

///M Club Member
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
.... но не можеш да отречеш факта, че ВЪВ ФОРУМА не си показал и една снимка на ГОТОВ автомобил (ама наистина готов, в пълният му и завършен вид).... само части и някви недовършени неща.. така че не говори за "хранене", след като ама изобщо не си прав във случая...
Или след като явно е такъв проблем - ми накарай новите собственици да пуснат снимки, че да не трябва да четеш подобни (според мен правилни) "квалификации" по свой адрес...
Нищо лично, ама като се замислиш и ще разбереш, че е така.... ако ли не - здраве да е.
P.S. шедьовър не се пише с "й"
(сега да не вземеш да се засегнеш).

Или след като явно е такъв проблем - ми накарай новите собственици да пуснат снимки, че да не трябва да четеш подобни (според мен правилни) "квалификации" по свой адрес...
Нищо лично, ама като се замислиш и ще разбереш, че е така.... ако ли не - здраве да е.
P.S. шедьовър не се пише с "й"

re
Mollov написа:.... но не можеш да отречеш факта, че ВЪВ ФОРУМА не си показал и една снимка на ГОТОВ автомобил (ама наистина готов, в пълният му и завършен вид).... само части и някви недовършени неща.. така че не говори за "хранене", след като ама изобщо не си прав във случая...![]()
P.S. шедьовър не се пише с "й"(сега да не вземеш да се засегнеш).
Mollov, аз правописа и спелинга на думата ги знам доста добре

Снимки на последното БМВ има и съм ги пратил на BMWDriver-а, но ако държиш и ти да я разгледаш ето ти линк към поста на колегата, който я купи от мен:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=50526
Според мен и хората от ЕММА се е получило прилично. Снимките на Сивото се изтриха, защото ми изгоря стария лаптоп, а първия ми проект е в галерията ми и за времето си преди 4 години не беше никък зле. Именно него видя Динко от Плевен и ми даде визитка на форума - така разбрах за Вас

По отношение на новата кола, ще пиша, когато има какво да се пише, а сега просто подканик Koyota да пусне неговите снимки, но Bavarishe се хвана за несъщественото (разбира се)!
П.П.: Не пропусна да коментираш моя пост, но неговия си оставил без коментар, а той в същност си за "без коментар"

///M Club Member
- Mollov
- Мародератор
-
Re: re
SkyWalker написа:
Mollov, аз правописа и спелинга на думата ги знам доста добре, Само ако би ми помогнал да намеря "ер малък" на клавиатурата, защото на фонетика са я пропуснали
Апропо се пише "в случая", а не "във случая"
![]()
![]()
Тия снимки съм ги виждал, само че от къде да знам, че са на "твоя" кола?

И аз имам кво да покажа в тая тема, ма... нещо не ме влече... бях се засилил, ма се отказах... прекалено много коментари

P.S. Аз кретенски изказвания в стил горното на "bawarishe" не коментирам... както и сам си отбелязал

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
Аз може да съм кретен,но може да ми обясните кво значи изказването КОЛЕДА Е ДА ТЕ ХРАНЯ от тоя сопол.Некъв мега турбо биг батка е явно?Е такива неща не трябва да се толерират грам.Нещо явно се е засегнал от истината може би?Да такава е.Показал е една кола досега,а другото е 90% говорене 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Mollov написа:SkyWalker написа:
Mollov, аз правописа и спелинга на думата ги знам доста добре, Само ако би ми помогнал да намеря "ер малък" на клавиатурата, защото на фонетика са я пропуснали
Апропо се пише "в случая", а не "във случая"
![]()
![]()
Тия снимки съм ги виждал, само че от къде да знам, че са на "твоя" кола?А и знам кога се пише "в" и кога "във", но това не ми пречи да го пиша както намеря за добре
И аз имам кво да покажа в тая тема, ма... нещо не ме влече... бях се засилил, ма се отказах... прекалено много коментари
P.S. Аз кретенски изказвания в стил горното на "bawarishe" не коментирам... както и сам си отбелязал
Колега, защо да си се отказал, като гледам каква промяна има в колата ти едва ли ще има някакви негативни коментари ако от това се притесняваш.Лично на мене ще ми е много интересно да видя снимки от преобразяването на този ИС, мисля че и на другите потребители ще е интересно.

re
Bavarishe написа:Аз може да съм кретен,но може да ми обясните кво значи изказването КОЛЕДА Е ДА ТЕ ХРАНЯ от тоя сопол.Некъв мега турбо биг батка е явно?Е такива неща не трябва да се толерират грам.Нещо явно се е засегнал от истината може би?Да такава е.Показал е една кола досега,а другото е 90% говорене
Да трябва да се толерират само твоите цветущи изказвания! Да ти кажа, доколкото си спомням съм имал 2 теми за "преди/след". Кой клас повтаряш, че изчисли 90%

///M Club Member
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
Много си прав не ми върви математика,но в университета ще я науча.Нямам към тебе нищо лично,но изказвания от рода на това с храненето дразнят много не мислиш ли? 

ТДС - Турбо Див Селянин
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мисля,че това,за което спорите,е било тема на разговор десетки пъти.
Наистина,Ачо ми прати снимки,но там,освен музиката,нищо друго не видях
Аз се отказах,защото така или иначе,не виждам смисъл.

- Mollov
- Мародератор
-
BMW_F1Team написа:
Колега, защо да си се отказал, като гледам каква промяна има в колата ти едва ли ще има някакви негативни коментари ако от това се притесняваш.Лично на мене ще ми е много интересно да видя снимки от преобразяването на този ИС, мисля че и на другите потребители ще е интересно.Защото, найстина много добре изглежда на снимката от подписа ти
А, не бре.... мен честно казано не ми дреме (доста така общо казано определение, без да искам да засегна някой лично) какво мислят другите за колата ми, че да имам основа да се притеснявам дали някой ще каже нещо негативно - който я харесва - харесва, който не - да не я гледа...

Иначе, да поддържаме идеята на темата, ето няколко снимки... може би като я донаправя след някой и друг месец ше пусна и по-подробно представяне на "Пълната промяна" на мойто возило

Всичко почна от тук...

Харесах си я от пръв поглед.... нито имаше "яки" джанти, нито някви ///М "екстри", нито пък някви интериорни шукарии като борд компютър или подобни... за сметка на това плюшеният салон беше и продължава да е в много добро състояние, както и всичко около него - табло, кори на вратите, а мотора е направо стрела.... и така.... взех си я.... само че ме човъркаше от вътре да попроменя нещо.... естествено, почваме с бялата оптика.... отпред....

Бели мигачи отпред.... няма как, какво ще се излагам с тия "жълтури"... всъщност с бели мигачи колата изглежда много по-...... истински

След белите мигачи отпред несъмнено трябваше да се сложат и такива отзад:

Така приключих с белият "фейслифт".... в началото не мислех да махам 15-ките джанти.... добре изглеждаха.... докато една сутрин не видях тия да ги продава човек от форума:

.... и както показва снимката - след няколко часа тия джанти с гуми се търкаляха на мойта кола.. яки джанти, много ми харесват (TOP3 на всички джанти на BMW). Са колкото и да се заблуждавах, явно нямаше да мина без смяна и на джантата..... и от там се почна..... следваща стъпка - фаровете....... Angel Eyes..... как иначе... и понеже "самоделките" и CCFL нещо не ми се нравеха, пък и InPro-то ми харесваше..... :

Който квото да ми говори.... InPro-то е най-якият вариант (така мисля аз

Това ми е последната снимка на колата, като след това се появиха и ///М странични лайсни и тези под вратата (когато е затворена, не говоря за праговете). Появи се и големият ///М волан.... и малкият "борд" компютър... и скоро и ///М топка на скоростите..... и вероятно и ///М броня отзад и тънкият lip спойлер на багажника... и кой знае какво още ще измисля..... някой охлюв навярно...
Боята не е от най-перфектните, но пък с 1-2 пастирания, минаване с полир паста и често миене + втриване на вакса е в добро състояние

P.S. Във всичко това изобщо не слагам няколкото неща, които съм сменял по окачване и т.н. - тях ги броя за "консумативи"

ре
bmwdriver написа:Мисля,че това,за което спорите,е било тема на разговор десетки пъти.
Христо, мисля, че не си докрай обективен, защото на снимките много ясно личи колко неща са пипнати по автомобила! За незабелязващите да изредя: ///М предна броня, ///М огледала, новата маска с бъбреците, FK фарове с черна бленда + ксенон, FK кристални мигачи (предни) с черна бленда, странични мигачи Hella, диодни стопове FK, кристални халогени FK, таван и странични колонки в антрацит, оригинален трети стоп + оригинална щора, Хром лайн интериор, ///М хром/кожа скоростен лост, кожен подлакътник, средния борд... И това само по оптиката на колата, а акцента беше върху аудио-видео ЪпГрейда, който е почти 20 000 лв. Не мисля, че някой въобще е правил нещо подобно от всички съфорумци, но вместо адмирации, получих само оплювания

Ти поне си ентосиаст на тема БМВ и на тема "Е36" и много добре знаеш стойността на тези неща, а всички те са оригинални и нови купувани. Не е много коректно оптичен ЪпГрейд за около 4000 лв. да бъде определен като "НИЩО" не мислиш ли

///M Club Member