E28 528i turbo ???
Модератор: bum_bum
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ASKman11 написа:Маи ще е от Актроса, ще кача и снимки, никои ли не е правил подобен тунинг ??? кажете нещо бе хора !!!
обърни се към ТОМ той ги може да ти помогне ама тряя си сериозен

Re: 528i turbo
ASKman11 написа:ами. . .тепърва започвам.скоро взех колата.и се чудя дали да се занимавам изобщо че съм доста зает с други неща,а брат ми ме натиска да го напомпаме, освен това има някакъв странен проблем когато реши спира за момент да ускорява и пак залепя.та първо ми се иска да го отстрня и тогава да правя каквото и да е по него.другия възникващ проблем е в избора на турбина, имам от 2.5 боксер. от рено алпин,исузо 1.5тд, голф4 1.9 тди,от актрос,митсубиши 2.0 тди и още умувам коя да му забия та така за сега затива питам ако има някои с повече опит и практика да каже това онова . . . .
Я дай насам тая от ИСУЗОТО.Кач пара

528
След голямо отцъствие, мога да кажа че проблемите по колата са отстранени и вече колата се държи доста по прилично. казано в цифри: от 0 до 100км.ч-7.11сек, 0т 0 до 200км.ч-34сек. мисля 4е е добре. скоро ще има и клипове !!! освен това ще отворя нова тема от 0 до 100 на около 60 коли реално засечени времена, има интересни неща . . . . .
- Alexandar M-POWER
- Потребител
-
- Кара: BMW E28 528i, Toyota Paseo 1.5i
- Мечтае да кара: BMW 507
- Детайли за колата: Nai redkiq cvqt - Bahamabeige metalik
turbo
колега и аз съм притежател на такава баракуда и аз съм намислил напомпване с турбинка ама все още не знам кво то4но треа да се купува ако може споделяйте и с мен
Да живее брилянтния ген на баварските инженери, конструирали тези невероятни машини, които ние днес караме с огромна любов и удоволствие...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: turbo
Alexandar M-POWER написа:колега и аз съм притежател на такава баракуда и аз съм намислил напомпване с турбинка ама все още не знам кво то4но треа да се купува ако може споделяйте и с мен
ако не друго поне на време се включваш в темата

- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS , Nissan primera 4x4
- Мечтае да кара: GTR
- Детайли за колата: комби,М пакет
Re: turbo
Щеше ми се да се вкл. с комп. мнение,ма са набори с Лилито.Иначе съм слагал на две 5ки (1.4gtt)kiko написа:Alexandar M-POWER написа:колега и аз съм притежател на такава баракуда и аз съм намислил напомпване с турбинка ама все още не знам кво то4но треа да се купува ако може споделяйте и с мен
ако не друго поне на време се включваш в темата![]()

- Alexandar M-POWER
- Потребител
-
?
Да живее брилянтния ген на баварските инженери, конструирали тези невероятни машини, които ние днес караме с огромна любов и удоволствие...
- Alexandar M-POWER
- Потребител
-
абе по-горе видях 4е сте засегнали загуба на мощност при определени обороти на двг . от какво може да се дължи това 4е съм забелязал същия проблем при другата ми кола ? мерси предварително
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
трудно следим темата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
528
здравеите имаше проблеми с документите на колата на всичкото отгоре предишния собственик ми я одари когато я прехвьрляхме и правих нова задница на колата, ще кача снимки, дал съм поръчка за детаилите по турбото, то ще е holset hx35 поръчах и едис 6 от щатите че тука няма, скоро трябва да присигне и запретвам ръкавите !!!
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3