Най-яките BMW-та в България
Модератор: bum_bum
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Crossblade написа:...
...
Последна промяна vicho на 28 Яну 2007, 2:34, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
vicho ти явно си и медиум? Как ми определи умствените способности така бързо. Може би по културата на постовете ми ... евала много се радвам на твоите. Радвам се че и не всички във форума са като теб
та има смисъл да се влиза тук

- vicho
- старши ентусиаст
-
baro написа:Извинявам се за offtopic-a, но само БМВ-та след 2005 година ли са най-яките?
според мен си точно в топика ...
Темата нали е Яки бмв-та в България, за тези се сетих на първо четене и на тези има снимки.
Последна промяна vicho на 28 Яну 2007, 2:33, променена общо 1 път
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Crossblade, тикво заспала като не знаеш кво говориш що не вземеш да блеснеш със скромност а?! Ако въобще имаше представа за кво говориш най-малкото щеше да видиш карбоновия покрив на М6-ицата и нямаше да се обесняваш като ощипана монахиня за М-Line оптики и т.н.! vicho е културен младеж и реши да не ти показва колко си ограничен ама аз не се сдържах 

- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
Темата ще трябва да я чистят от ТЕБ
Остани си със здраве. Нямам лоши мисли към теб. Пък ти се прави на велик и обиждай без причина щом ти е кеф

Остани си със здраве. Нямам лоши мисли към теб. Пък ти се прави на велик и обиждай без причина щом ти е кеф

- vicho
- старши ентусиаст
-
Crossblade написа:Темата ще трябва да я чистят от ТЕБ![]()
Без причина никога не съм казал на никой нищо лошо, просто адски ме дразни, когато някой се прави на по-остроумен от колкото е.

Понеже ДжониБлек спомена, че съм културен (благодаря за което), реших да си поразчистя постовете от глупостите.
AlexBMW - тая май я няма в БГ

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Хаха, това ако не лицемерие, не знам кое е?
Във сумати други теми пишете, че новия дизайн на БМВ е ужас просто, че трябва да се убие Бенгъл, че били грозни японки и т.н.
Но какво става сега, излиза че за вас нах-хубавите БМВ-та са големите нови модели. Точно тези модели, които са проектирани от чичо Крис.
Не е проблема в моделите, просто си признайте, че ако имате пари ще карате точно тези коли, а не че Е30ките са най-велики на света и всичко след тях е боклук.
АКо мислихте така в тази тема щяха да присъстват турбинираните Е28-ци, Е21-ци, Е30-ки, а не модели на по-малко от 2 години.
И да няма смисъл да ме питате, на мен ми харесват най-много БМВ-тата след 2002 година. А Е30ката бих я карал само по принуда от финансова гледна точка.
Във сумати други теми пишете, че новия дизайн на БМВ е ужас просто, че трябва да се убие Бенгъл, че били грозни японки и т.н.
Но какво става сега, излиза че за вас нах-хубавите БМВ-та са големите нови модели. Точно тези модели, които са проектирани от чичо Крис.
Не е проблема в моделите, просто си признайте, че ако имате пари ще карате точно тези коли, а не че Е30ките са най-велики на света и всичко след тях е боклук.
АКо мислихте така в тази тема щяха да присъстват турбинираните Е28-ци, Е21-ци, Е30-ки, а не модели на по-малко от 2 години.
И да няма смисъл да ме питате, на мен ми харесват най-много БМВ-тата след 2002 година. А Е30ката бих я карал само по принуда от финансова гледна точка.
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Аз пък ще ти кажа,че един път качиш ли се в е30,няма да искаш да слезеш
И на мен много ми харесват новите модели,но в е30 явно има няква магия
ПС:и аз почнах да говоря като сектант

И на мен много ми харесват новите модели,но в е30 явно има няква магия

ПС:и аз почнах да говоря като сектант

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Май темата не е зададена правилно. Човека, който я пусна имаше в предвид, че тази тука трябва да е обратната на Селските БМВ-та. Обаче тогава май по-добре да се промени от Най-яките, към Най яко тунингованите ... така няма да се постват картинки само на нови автомобили
Capo di tutti .... май сме от една порода

Capo di tutti .... май сме от една порода