Как да си направиме турбо ИС-ка ?
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Браво бе пич. Аз за какво съм си играл да пиша 20 страници тема тук и после някой който дори не я е забелязъл да се изкаже по този начин. Написал съм всичко подробно със снимки че и цени дори. И после някой спамер като тебе да се изсере с изказвания като това. А я погледни темите на Лудия и там ли всичко е отгоре, отгоре ??? Ама си мисля най добре ще е да ми разцъкаш на телефона и аз да ти се обадя да не се набутваш и да взема да ти обясня всичко от до до най малката подробност. Аааа и ако не разбереш всичко от първият път разцъкай ме втори да ти дообесня. Но не се притеснявай и трети път да цъкнеш нп. Пък ако и тогава не си разбрал направо да дойда на мои разноски със един турбо кит от мен и да ти почвам колата.bmw 318 is написа:Всички теми във форума съм прочел свързани с турбо.Само общи приказки,отгоре отгоре
Айде накрая аз ще почерпя от мен да мине
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Браво бе пич. Аз за какво съм си играл да пиша 20 страници тема тук и после някой който дори не я е забелязъл да се изкаже по този начин. Написал съм всичко подробно със снимки че и цени дори. И после някой спамер като тебе да се изсере с изказвания като това. А я погледни темите на Лудия и там ли всичко е отгоре, отгоре ??? Ама си мисля най добре ще е да ми разцъкаш на телефона и аз да ти се обадя да не се набутваш и да взема да ти обясня всичко от до до най малката подробност. Аааа и ако не разбереш всичко от първият път разцъкай ме втори да ти дообесня. Но не се притеснявай и трети път да цъкнеш нп. Пък ако и тогава не си разбрал направо да дойда на мои разноски със един турбо кит от мен и да ти почвам колата.bmw 318 is написа:Всички теми във форума съм прочел свързани с турбо.Само общи приказки,отгоре отгоре

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
или вземате акцизна англичанка е36 и я обръщате за жълти стотинки и не се занимавайте с глупости
+ Некви жълти 14 362,18 лева акциз и си ти човека с повера

РА8318АХ написа:или вземате акцизна англичанка е36 и я обръщате за жълти стотинки и не се занимавайте с глупости
Абе не ги разбирам аз работите, мъничък съм още, ама да си питам аз... Защо ти е да плащаш акциз ?! Нали това е целта на Английския внос... Нали, за да не плащаш "14 362,18лв" акциз, ще обръщаш само волана... Регистрираш си там колата на няква адресна регистрация, сменяш волана и си ти

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
То сме будали, дето караме с чуждите номера, ами не вземем да си платим акциз, данък, еко такса и кво ли още не 

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
uCnaHeTcA написа:РА8318АХ написа:или вземате акцизна англичанка е36 и я обръщате за жълти стотинки и не се занимавайте с глупости
Абе не ги разбирам аз работите, мъничък съм още, ама да си питам аз... Защо ти е да плащаш акциз ?! Нали това е целта на Английския внос... Нали, за да не плащаш "14 362,18лв" акциз, ще обръщаш само волана... Регистрираш си там колата на няква адресна регистрация, сменяш волана и си тиПа де да знам, не разбирам аз, за туй само си питам
Е да де това с английските номера ясно ами ако искаш да е с Бг и да е на твое име ама то са доста малко М повер с бг номер без тея имплантираните де

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Това към кого беше адресирано че не разбрах ???uCnaHeTcA написа:slavianko написа:Браво бе пич. Аз за какво съм си играл да пиша 20 страници тема тук и после някой който дори не я е забелязъл да се изкаже по този начин. Написал съм всичко подробно със снимки че и цени дори. И после някой спамер като тебе да се изсере с изказвания като това. А я погледни темите на Лудия и там ли всичко е отгоре, отгоре ??? Ама си мисля най добре ще е да ми разцъкаш на телефона и аз да ти се обадя да не се набутваш и да взема да ти обясня всичко от до до най малката подробност. Аааа и ако не разбереш всичко от първият път разцъкай ме втори да ти дообесня. Но не се притеснявай и трети път да цъкнеш нп. Пък ако и тогава не си разбрал направо да дойда на мои разноски със един турбо кит от мен и да ти почвам колата.bmw 318 is написа:Всички теми във форума съм прочел свързани с турбо.Само общи приказки,отгоре отгоре
![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2