Как да си направиме турбо ИС-ка ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 05 Авг 2009, 14:12

bmw 318 is написа:Всички теми във форума съм прочел свързани с турбо.Само общи приказки,отгоре отгоре
Браво бе пич. Аз за какво съм си играл да пиша 20 страници тема тук и после някой който дори не я е забелязъл да се изкаже по този начин. Написал съм всичко подробно със снимки че и цени дори. И после някой спамер като тебе да се изсере с изказвания като това. А я погледни темите на Лудия и там ли всичко е отгоре, отгоре ??? Ама си мисля най добре ще е да ми разцъкаш на телефона и аз да ти се обадя да не се набутваш и да взема да ти обясня всичко от до до най малката подробност. Аааа и ако не разбереш всичко от първият път разцъкай ме втори да ти дообесня. Но не се притеснявай и трети път да цъкнеш нп. Пък ако и тогава не си разбрал направо да дойда на мои разноски със един турбо кит от мен и да ти почвам колата.
Айде накрая аз ще почерпя от мен да мине
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Авг 2009, 14:14

slavianko написа:
bmw 318 is написа:Всички теми във форума съм прочел свързани с турбо.Само общи приказки,отгоре отгоре
Браво бе пич. Аз за какво съм си играл да пиша 20 страници тема тук и после някой който дори не я е забелязъл да се изкаже по този начин. Написал съм всичко подробно със снимки че и цени дори. И после някой спамер като тебе да се изсере с изказвания като това. А я погледни темите на Лудия и там ли всичко е отгоре, отгоре ??? Ама си мисля най добре ще е да ми разцъкаш на телефона и аз да ти се обадя да не се набутваш и да взема да ти обясня всичко от до до най малката подробност. Аааа и ако не разбереш всичко от първият път разцъкай ме втори да ти дообесня. Но не се притеснявай и трети път да цъкнеш нп. Пък ако и тогава не си разбрал направо да дойда на мои разноски със един турбо кит от мен и да ти почвам колата.

:ahah: :ahah:

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 05 Авг 2009, 14:18

или вземате акцизна англичанка е36 и я обръщате за жълти стотинки и не се занимавайте с глупости

+ Некви жълти 14 362,18 лева акциз и си ти човека с повера 8)
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Авг 2009, 14:21

РА8318АХ написа:
или вземате акцизна англичанка е36 и я обръщате за жълти стотинки и не се занимавайте с глупости

Абе не ги разбирам аз работите, мъничък съм още, ама да си питам аз... Защо ти е да плащаш акциз ?! Нали това е целта на Английския внос... Нали, за да не плащаш "14 362,18лв" акциз, ще обръщаш само волана... Регистрираш си там колата на няква адресна регистрация, сменяш волана и си ти :D Па де да знам, не разбирам аз, за туй само си питам :D

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 05 Авг 2009, 14:39

То сме будали, дето караме с чуждите номера, ами не вземем да си платим акциз, данък, еко такса и кво ли още не Изображение

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 05 Авг 2009, 14:49

uCnaHeTcA написа:
РА8318АХ написа:

Абе не ги разбирам аз работите, мъничък съм още, ама да си питам аз... Защо ти е да плащаш акциз ?! Нали това е целта на Английския внос... Нали, за да не плащаш "14 362,18лв" акциз, ще обръщаш само волана... Регистрираш си там колата на няква адресна регистрация, сменяш волана и си ти :D Па де да знам, не разбирам аз, за туй само си питам :D

Е да де това с английските номера ясно ами ако искаш да е с Бг и да е на твое име ама то са доста малко М повер с бг номер без тея имплантираните де Изображение Пък и взеха да намаляват М-ките в Англия защо ли :mhihi:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 05 Авг 2009, 15:17

uCnaHeTcA написа:
slavianko написа:

:ahah: :ahah:
Това към кого беше адресирано че не разбрах ???
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 05 Авг 2009, 15:53

Явно тук няма да се говори нищо смисленно ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Предишна

Назад към Tuning