Изкарване на коне от М40
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
как става номера с механичните повдигачи. може ли малко разяснение че не можах да схвана.може и на лично
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега защо не опиташ с глава от ИС,генерация филтър и едно чипче
Мисля че това е най-удачния и ефтин варянт в твоя случай

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Колега защо не опиташ с глава от ИС,генерация филтър и едно чипче
Е то направо М42 да земе, че тфа да преправя ремъка на верига, май никой го е не правил още.
Иначе по темата:
Вал, ЕКУ, генерация и после остаа да свалиш ненужните платмаси от купето, ма къде, къде е по-добре да смениш мотора.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
аз колеги да спомена ,че искарах от моя мотор м40 който беше 99 коня го направих на 150 не вярвате ли??????????????????
ами стана да като сложих двигателче м50 б20 на мястото на този кошник:) та до колегата заеби го не заслужава набутване пари в него а взимай едно м50 б20/25 и се кефи :winky
ами стана да като сложих двигателче м50 б20 на мястото на този кошник:) та до колегата заеби го не заслужава набутване пари в него а взимай едно м50 б20/25 и се кефи :winky
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
То лесно ще взема ама ми беше мерак да направя нещо от тоя
видяло се е че ще изчакам да се махне акциза и да си взема нещо голямо

видяло се е че ще изчакам да се махне акциза и да си взема нещо голямо

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
откажи се от сега
и аз като тебе преди 1 година пуснах същата тема 1 към 1...
момчетата ми викаха "смени двигатела" аз не ги слушах... вкарах 700-800 лв. в мъртво родения двигател, вярно засили се но идва един момент в който осъзнаваш че това което си изкарал е прекалено малко, сега се чудя от къде да извада 700-800 лв. за да ида да монтирам едно М50
а и самия двигател 1.6 няма много потенцял за развитие... виж да е йеска или двайска да изкараш 30-40 коня, но от М40 повече от 15-20 коня наистина неможеш да изстискаш
иначе най-евтиния вариянт с най осезаем ефект е да забиеш един къс диф

и аз като тебе преди 1 година пуснах същата тема 1 към 1...
момчетата ми викаха "смени двигатела" аз не ги слушах... вкарах 700-800 лв. в мъртво родения двигател, вярно засили се но идва един момент в който осъзнаваш че това което си изкарал е прекалено малко, сега се чудя от къде да извада 700-800 лв. за да ида да монтирам едно М50
а и самия двигател 1.6 няма много потенцял за развитие... виж да е йеска или двайска да изкараш 30-40 коня, но от М40 повече от 15-20 коня наистина неможеш да изстискаш

иначе най-евтиния вариянт с най осезаем ефект е да забиеш един къс диф

- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
То аз отдавна съм намислил да го сменям но 1во мислех малко да си поиграя с тоя ама щом няма смисъл направо ще се почва с другите работи докато купя нещо по голямо
Мерси все пак темата може да се заключва

Мерси все пак темата може да се заключва

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2