Адаптер за маслено охлаждане.
Модератор: bum_bum
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Не е така. Утре ще дам задача на бай стругар и като стане готово ще пусна снимкистан написа::shock: Е то не е ли очевидно, единия щуцер е свързан с отвора в средата другия с отвора отстрани...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: re
slavianko написа:............Не е така. Утре ще дам задача на бай стругар и като стане готово ще пусна снимки
ти земи си ми дай мойте снимки от днеска,че видео имам да правя

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Oт ТДС няма ли да стане охлаждането?? Директно да си го забодеш и да не го мислиш толкова много?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Имам цялата конзола за филтъра от ТДС но не става за мен. Иначе магистралите и радиятора ще станат да.Zubcho написа:Oт ТДС няма ли да стане охлаждането?? Директно да си го забодеш и да не го мислиш толкова много?
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
slavianko написа:Имам цялата конзола за филтъра от ТДС но не става за мен. Иначе магистралите и радиятора ще станат да.Zubcho написа:Oт ТДС няма ли да стане охлаждането?? Директно да си го забодеш и да не го мислиш толкова много?
Значи ТДС-а все пак те остави доволен се с нещо и мисля е време да смекчиш отношението си към този мотор

Поздрави и дано е хубаво времето на 2.05 да се видим в Пловдив и да се запознаем най-после с теб.
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Като се замисля май само лоши спомени ми останаха от тея ТДС-си но това е друга тема. Иначе за събора едва ли ще съм там. Просто нямам желание да прекарам целият ден в колата на път за там и обратно и да ми останат 2-3ч. Този събор просто не е направен за нас.Zubcho написа:slavianko написа:Имам цялата конзола за филтъра от ТДС но не става за мен. Иначе магистралите и радиятора ще станат да.Zubcho написа:Oт ТДС няма ли да стане охлаждането?? Директно да си го забодеш и да не го мислиш толкова много?
Значи ТДС-а все пак те остави доволен се с нещо и мисля е време да смекчиш отношението си към този мотор![]()
Поздрави и дано е хубаво времето на 2.05 да се видим в Пловдив и да се запознаем най-после с теб.
Иво Андреев
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Далеч съм от мисълта че точно ти не си схванал какво имам в предвид под това че не е за нас. Сигурен съм че ако ида никой няма да ме върне. Ти какво би казал ако бизнеса ти е такъв че не можеш да отделиш повече от ден за такова мероприятие и за да присъстваш трябва да пътуваш минимум 4ч отиване и 4ч връщане и да ти останат 2-3ч да си там. И да се надяваш всеки следващ събор да е на място поне на 2ч път и всеки път да е едно и също. Айде влез ми в положението и кажи че не съм прав.bmwdriver написа:Ако го повториш в още една тема и вече може и да си повярваш.За събора говоря
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ами не мога да те разбера.Това ми е 7-ми събор и за по-малко от 3 дни не съм ходил.
И още нещо - хората се кефят,когато карат повече,а ти мърмориш

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
И аз се кефя когато карам да. И мърморя когато не мога. В случая мърморя точно защото не мога. Все пак не знам защо ми обръщате внимание на мърморенето след като вие ще си покарате. Имам добри впечатления от теб. Помагал си ми със съвети не малко пъти а аз помня тея неща и посленото нещо което искам е да влизам в пререкания с теб. Нека не спорим по въпроса че вече и на мен ми писна всяка година да мърморя едно и също. Просто ви пожелавам приятно и весело изкарване. Това всичко да се върти около столицата го има само в нашата държава и едва ли аз ще променя нещо така че умолявам те нека не спорим повече а аз спирам да мърморя и това е.bmwdriver написа:Ами не мога да те разбера.Това ми е 7-ми събор и за по-малко от 3 дни не съм ходил.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Събора май беше в Пловдив, и там май беше единственната "истинска" писта ....
Пишете по темата за охлаждането на малсълцето, че живо ме интереусва
стига сте мърморили за глупости, който иска намира начин, който не иска
намира оправдание
намира оправдание

R.I.P Landikar
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Ами по темата вчера взех мерки на капачката и после при стругаря. Обаче като го сметнах че трябва да къпя доста голямо парче алуминий и после бай стругар като ми каза ква е глобата щото е прецизна работа малко се разубедих. Отделно няма да имам термостат на капачката и в студеното маслото никога нямада загрее както си трябва.rtzankov написа:Събора май беше в Пловдив, и там май беше единственната "истинска" писта ....
намира оправдание
Та на финала си поръчах от един колега от перформанса цялата конзола за масленият филтър от М3 която си е оригинално със изводи за аслен охладител и утре ще е при мен. Така че ако питате мен май това е решението
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
slavianko написа:........
Да вземем в петък да поработим малко ама по-сериозно? Тъкмо ще смъкнем и картера

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Кире аз почти всеки ден работя сериозноRSxRacer написа:slavianko написа:........
Да вземем в петък да поработим малко ама по-сериозно? Тъкмо ще смъкнем и картера

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2