проект на бъдещето:)

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 14 Мар 2009, 14:55

абе колега за картера чух, че ще прави въртели ама ще се напасва някак си по важното е дали ще се наложи да се сменя дифа и кардана :shock:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 14 Мар 2009, 15:08

кардана задължително, трябва да се скъсява. дифа, ако искаш ...
ма с картера ще е филм :) :roll:

айде и да видим дали и тоя проект ще е само приказки :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 14 Мар 2009, 16:58

Myxa-TePoPuCT написа:кардана задължително, трябва да се скъсява. дифа, ако искаш ...
ма с картера ще е филм :) :roll:

айде и да видим дали и тоя проект ще е само приказки :P

Не е задължително ако си запази старата кутия няма да сменя нищо назад.
За картера и на мен ми е интересно как ще стане :)
Колега не се обиждай но за мен това е най безмисляния проект!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: колко да кара
Мечтае да кара: Е34-540
Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е

Мнение от BMWPower » 14 Мар 2009, 17:25

Картера момци се прави от някъв картер най близък до истината оставя му се само рамката и после се дават едни 300 лв за аргон заварки и си ти и после го чукваш в някой РЪБ на бордюрче и пиеш една студена вода с ПОТ по гърба ;)
А най накрая разбираш че караш един ПРЪТ със някъв стар мотор дет на кола с 200кила по лека не върви камо ли на тая но ти си знаеш и гори бая :idea: :arrow:
<<<DRIVE BMW ONLY>>>

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Мар 2009, 18:02

BMWPower написа:Картера момци се прави от някъв картер най близък до истината оставя му се само рамката и после се дават едни 300 лв за аргон заварки и си ти и после го чукваш в някой РЪБ на бордюрче и пиеш една студена вода с ПОТ по гърба ;)
А най накрая разбираш че караш един ПРЪТ със някъв стар мотор дет на кола с 200кила по лека не върви камо ли на тая но ти си знаеш и гори бая :idea: :arrow:

Хабсолютно съм съгласен! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 14 Мар 2009, 18:17

slatanic написа:
BMWPower написа:Картера момци се прави от някъв картер най близък до истината оставя му се само рамката и после се дават едни 300 лв за аргон заварки и си ти и после го чукваш в някой РЪБ на бордюрче и пиеш една студена вода с ПОТ по гърба ;)

ми момци според вас трябва да си карам м40 така ли айде стига не ставайте смешни моляви хващам се на това защото трябва да сменям разпределителен вал,повдигачи и кобилички а ремонта не си заслужава за тоя мотор а колкото го горенето ще ми гори същото като моята понеже ако някой е имал м40 ще знае че са му много къси скоростите а както аз карам на 5 това м20 върви на 4 с тея обороти :winky:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 14 Мар 2009, 18:50

.....просто да си знаеш:
biem_w написа:....320-ките същите купета са малко спънати :P и 1.6 ги наказват

Вярвам че колегата е счупил много двигатели за да стигне до този извод ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 14 Мар 2009, 20:51

добре де, ще взимаш е30 заради мотора за 1200 лева, ще мислиш кардани картери инсталации 100 схеми........ защо просто не намериш някое м50 от е36 готово събрано както си му е реда
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `90 e30 sedan

Мнение от JelioNikolov » 14 Мар 2009, 21:07

super_mario написа:
slatanic написа:

ми момци според вас трябва да си карам м40 така ли айде стига не ставайте смешни моляви хващам се на това защото трябва да сменям разпределителен вал,повдигачи и кобилички а ремонта не си заслужава за тоя мотор а колкото го горенето ще ми гори същото като моята понеже ако някой е имал м40 ще знае че са му много къси скоростите а както аз карам на 5 това м20 върви на 4 с тея обороти :winky:

а защо направо не си вземеш една глава от м40 и да си я сложиш ами се занимаваш с къде по скъпи работи !
0888 53 71 53
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 14 Мар 2009, 23:08

ами като си взема нова глава и от къде да съм сигорен че няма да е като моята глава бе колега аз като го взех това бмв то работише като чисовник ама като му смених маслото и си е.а мам.та и като се знае че там им е слабото място 2-употреба вал никога не бих си взел те чисто нови не искат да ги сменят майсторите заради фалшивите части които заливат пазара ни

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 14 Мар 2009, 23:14

Просто вземи М50/М52, това е истината! Те на Е30 слагат такива двигатели, пък ти на Е36 да слагаш М20?!? Много по-лесно и смислено ще е. А пък най-лесно ще ти е с М42/М44, защото ще ползваш почти всичко от М40 мотора (диф, кардан, кутия, радиатор...).
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 14 Мар 2009, 23:19

това ми е резервен вариант има една ИС за 1000лв цялата с м42 мотор мога да я погледна и нея смисал като вървене като работа на двигателя диагностики компресии и прочие и да избера една от двете ама ме истрах че тея 1,8 ИС се носи слухчета че кривели валчетата :)
а съм се спрял на м20 защото са много сполучливи като двигатели

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36
Мечтае да кара: е36

Мнение от xopxe » 14 Мар 2009, 23:35

то се носи слух,че и м20 пука глави :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 15 Мар 2009, 1:14

super_mario написа:ми момци според вас трябва да си карам м40 така ли айде стига не ставайте смешни моляви хващам се на това защото трябва да сменям разпределителен вал,повдигачи и кобилички а ремонта не си заслужава за тоя мотор а колкото го горенето ще ми гори същото като моята понеже ако някой е имал м40 ще знае че са му много къси скоростите а както аз карам на 5 това м20 върви на 4 с тея обороти :winky:

колега в страхотна заблуда си,този безсмислен проект ще ти излезе златен ,а резултата който очакваш няма и да се доближиш до него :confused:
по-лесно ще ти е да сложиш М42 дори и М50 ,ама с тва М20 кви филми се вкарваш не е истина и колко сполучвив според теб е този 20+ годишен мотор със съмнителна подръжка :roll:
.......и де прочети че М42 криви валове :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36
Мечтае да кара: е36

Мнение от xopxe » 15 Мар 2009, 1:16

важното е проекти да има :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning