проект на бъдещето:)
Модератор: bum_bum
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
абе колега за картера чух, че ще прави въртели ама ще се напасва някак си по важното е дали ще се наложи да се сменя дифа и кардана 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
кардана задължително, трябва да се скъсява. дифа, ако искаш ...
ма с картера ще е филм
айде и да видим дали и тоя проект ще е само приказки
ма с картера ще е филм

Myxa-TePoPuCT написа:кардана задължително, трябва да се скъсява. дифа, ако искаш ...
ма с картера ще е филм![]()
![]()
Не е задължително ако си запази старата кутия няма да сменя нищо назад.
За картера и на мен ми е интересно как ще стане

Колега не се обиждай но за мен това е най безмисляния проект!
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Картера момци се прави от някъв картер най близък до истината оставя му се само рамката и после се дават едни 300 лв за аргон заварки и си ти и после го чукваш в някой РЪБ на бордюрче и пиеш една студена вода с ПОТ по гърба
А най накрая разбираш че караш един ПРЪТ със някъв стар мотор дет на кола с 200кила по лека не върви камо ли на тая но ти си знаеш и гори бая

А най накрая разбираш че караш един ПРЪТ със някъв стар мотор дет на кола с 200кила по лека не върви камо ли на тая но ти си знаеш и гори бая

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
BMWPower написа:Картера момци се прави от някъв картер най близък до истината оставя му се само рамката и после се дават едни 300 лв за аргон заварки и си ти и после го чукваш в някой РЪБ на бордюрче и пиеш една студена вода с ПОТ по гърба![]()
А най накрая разбираш че караш един ПРЪТ със някъв стар мотор дет на кола с 200кила по лека не върви камо ли на тая но ти си знаеш и гори бая![]()
Хабсолютно съм съгласен!

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
slatanic написа:BMWPower написа:Картера момци се прави от някъв картер най близък до истината оставя му се само рамката и после се дават едни 300 лв за аргон заварки и си ти и после го чукваш в някой РЪБ на бордюрче и пиеш една студена вода с ПОТ по гърба![]()
А най накрая разбираш че караш един ПРЪТ със някъв стар мотор дет на кола с 200кила по лека не върви камо ли на тая но ти си знаеш и гори бая![]()
Хабсолютно съм съгласен!
ми момци според вас трябва да си карам м40 така ли айде стига не ставайте смешни моляви хващам се на това защото трябва да сменям разпределителен вал,повдигачи и кобилички а ремонта не си заслужава за тоя мотор а колкото го горенето ще ми гори същото като моята понеже ако някой е имал м40 ще знае че са му много къси скоростите а както аз карам на 5 това м20 върви на 4 с тея обороти

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
.....просто да си знаеш:
Вярвам че колегата е счупил много двигатели за да стигне до този извод
biem_w написа:....320-ките същите купета са малко спънати :P и 1.6 ги наказват
Вярвам че колегата е счупил много двигатели за да стигне до този извод

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
добре де, ще взимаш е30 заради мотора за 1200 лева, ще мислиш кардани картери инсталации 100 схеми........ защо просто не намериш някое м50 от е36 готово събрано както си му е реда
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
super_mario написа:slatanic написа:BMWPower написа:Картера момци се прави от някъв картер най близък до истината оставя му се само рамката и после се дават едни 300 лв за аргон заварки и си ти и после го чукваш в някой РЪБ на бордюрче и пиеш една студена вода с ПОТ по гърба![]()
Хабсолютно съм съгласен!
ми момци според вас трябва да си карам м40 така ли айде стига не ставайте смешни моляви хващам се на това защото трябва да сменям разпределителен вал,повдигачи и кобилички а ремонта не си заслужава за тоя мотор а колкото го горенето ще ми гори същото като моята понеже ако някой е имал м40 ще знае че са му много къси скоростите а както аз карам на 5 това м20 върви на 4 с тея обороти
а защо направо не си вземеш една глава от м40 и да си я сложиш ами се занимаваш с къде по скъпи работи !
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
ами като си взема нова глава и от къде да съм сигорен че няма да е като моята глава бе колега аз като го взех това бмв то работише като чисовник ама като му смених маслото и си е.а мам.та и като се знае че там им е слабото място 2-употреба вал никога не бих си взел те чисто нови не искат да ги сменят майсторите заради фалшивите части които заливат пазара ни
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Просто вземи М50/М52, това е истината! Те на Е30 слагат такива двигатели, пък ти на Е36 да слагаш М20?!? Много по-лесно и смислено ще е. А пък най-лесно ще ти е с М42/М44, защото ще ползваш почти всичко от М40 мотора (диф, кардан, кутия, радиатор...).
BMW only!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
това ми е резервен вариант има една ИС за 1000лв цялата с м42 мотор мога да я погледна и нея смисал като вървене като работа на двигателя диагностики компресии и прочие и да избера една от двете ама ме истрах че тея 1,8 ИС се носи слухчета че кривели валчетата
а съм се спрял на м20 защото са много сполучливи като двигатели

а съм се спрял на м20 защото са много сполучливи като двигатели
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
super_mario написа:ми момци според вас трябва да си карам м40 така ли айде стига не ставайте смешни моляви хващам се на това защото трябва да сменям разпределителен вал,повдигачи и кобилички а ремонта не си заслужава за тоя мотор а колкото го горенето ще ми гори същото като моята понеже ако някой е имал м40 ще знае че са му много къси скоростите а както аз карам на 5 това м20 върви на 4 с тея обороти
колега в страхотна заблуда си,този безсмислен проект ще ти излезе златен ,а резултата който очакваш няма и да се доближиш до него

по-лесно ще ти е да сложиш М42 дори и М50 ,ама с тва М20 кви филми се вкарваш не е истина и колко сполучвив според теб е този 20+ годишен мотор със съмнителна подръжка

.......и де прочети че М42 криви валове

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3