За БМВтата и Нисаните ...
Модератор: bum_bum
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Деба, ае като толкова ги защитавате и ги оставяте да си развяват байрака тука нисанаджиите и аз влизам в числото на тия, които повече няма да пишат в тоя подфорум.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аре ся...нищо не бил казал.Във всяка тема в тунинга се включва,къде уместно къде не...няма лошо нек пише, нали за това е форум.Обаче в 99% от мненията си говори с ирония и надсмешка
Първо лудия спря да пише тука, сега и bum_bum.
На къде отива тоя форум...
Сега към бум бум - братле въобще не се отчайвай и не обръщай внимание на другите кво си пишат...нека си пишат глупости, нека си карат нисаните и нека са обективни.Тука има мнго хора които с интерес четат мненията ти, да не казвам че си пример как трябва да се тунингова една кола(макар и с дертове с мотора, пак ще я направите
).Недей обръща внимание кво си пишат, бъди си пич, бъди над тях 

Първо лудия спря да пише тука, сега и bum_bum.
На къде отива тоя форум...
Сега към бум бум - братле въобще не се отчайвай и не обръщай внимание на другите кво си пишат...нека си пишат глупости, нека си карат нисаните и нека са обективни.Тука има мнго хора които с интерес четат мненията ти, да не казвам че си пример как трябва да се тунингова една кола(макар и с дертове с мотора, пак ще я направите

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
А защо да не дава акъл след като е много по-навътре в нещата от повечето колеги?
Аз бих приел съвет дори и от колега с варбург,стига да знам че си струва и че човека е правил даденото нещо успешно преди мен
А относно колегите които си разбират от работата няма спор че ги има,но освен да ти напишат "смени маторя" и тем подобни друго трудно може да се очаква.
Аз бих приел съвет дори и от колега с варбург,стига да знам че си струва и че човека е правил даденото нещо успешно преди мен

А относно колегите които си разбират от работата няма спор че ги има,но освен да ти напишат "смени маторя" и тем подобни друго трудно може да се очаква.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
(bubsa) написа:А защо да не дава акъл след като е много по-навътре в нещата от повечето колеги?
те няма да пишат смени моторя, ако някой ползва търсачките във форума (поправете ме ако греша)

и наистина има доста хора които не искат да пишат заради глупави нападки

Евала правя все пак на колегите, защото когато ги попиташ на лично винаги ще ти отговорят

Критика се приема
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Аз освен да ви пожелая успешно лечение ... друго няма какво да добавя към хейтърската ви превъзбуда.Аре лека вечер....
без реклами в подписа...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
момчето с дългата косица и голяма петица,дрифтори и на сън,а ако мама му беше биг шефка.....сещате се
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Поговорете си още малко на темата с Нисаните тук, защото от сега нататък видя ли споменаване на нисан в тия подфоруми, директно трия !
П.С. Да, сектантсво !
П.П.С Да, коне с капаци сме, и не искаме да слушаме за Нисан-ите !
П.С. Да, сектантсво !
П.П.С Да, коне с капаци сме, и не искаме да слушаме за Нисан-ите !

R.I.P Landikar
- MaXo
- ентусиаст
-
Бацинкааааааааа къде видя да пишем за Нисани аз, ще ме светнеш ли?Кво е тва убито заглавие? Като искаш да вършиш работа прави го както трябва ... аз написах, че приключих с превъзбудените ... ти правиш отделна тема ... браво на теб... после не му се чело за Нисани ... те комплексарчетата сами прописват за Нисани във всяка тема аххахаха ... а дали дифа е заварен на Нисан или на БМВ ... я кажи има ли значение? Аз за Нисани не почвам да пиша никога ... даже и в Нисан форума ме мързи да пиша ... пиша само на глупаци ... просто като прочета тъпотия и няма как да не реагирам...
без реклами в подписа...

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
може да се уреди да не реагираш, ама не знам колко човека трябва да спрат да пишат за да се случи най-накрая 

- MaXo
- ентусиаст
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5