m3 na gas...
Модератор: bum_bum
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Всички горива са равностойни, стига колата да е направена както трябва. Сега дали ще е правена в завода или после, разлика няма.
От тогава русото не е на мода.
Не ми харесва как са го монтирали.
Българино, къде отиваш с тея предразсъдъци?! Аз винаги съм казвал, че когато някой почне да ме храни (да не се изказвам по-цинично), тогава може да си позволи да коментира избора ми
Аз лично единствено на нещо клас Астън / Ферари не бих сложил газ, ако мога да си позволя колата, дори и двигателя да позволява.
БМВ моторите особено от поколението на Е36 са перфектни за газчица, обичат я. Ама важно е да има предразсъдъци и да се леят неграмотни коментари
Друго си е да няма една стотинка в джоба, ама да се сме кисели гъзета с М52 1995 година, цялото в ксенони, затъмнени джамове и музиката-сватба
А самия факт че караме 15 годишни парчета желязо , остава леко незабелязан под прикритието на някакъв псевдо-фанатизъм.
Все пак, на евридейка която се кара, газта не й пречи. Ако имаш някое гаражно бижу за уикенда, обаче въобще не може и да става дума.
-----
За да избегна излишни дразги искам да обясня:
Нямам за цел да визирам никой с поста.
Наблюденията ми са на база 7 години каране на газ и 1 година върл противник на газта (първата година, преди тези 7).
Това си е мое лично мнение, което не се сдържах да не споделя.

Българино, къде отиваш с тея предразсъдъци?! Аз винаги съм казвал, че когато някой почне да ме храни (да не се изказвам по-цинично), тогава може да си позволи да коментира избора ми

Аз лично единствено на нещо клас Астън / Ферари не бих сложил газ, ако мога да си позволя колата, дори и двигателя да позволява.
БМВ моторите особено от поколението на Е36 са перфектни за газчица, обичат я. Ама важно е да има предразсъдъци и да се леят неграмотни коментари

Друго си е да няма една стотинка в джоба, ама да се сме кисели гъзета с М52 1995 година, цялото в ксенони, затъмнени джамове и музиката-сватба

Все пак, на евридейка която се кара, газта не й пречи. Ако имаш някое гаражно бижу за уикенда, обаче въобще не може и да става дума.
-----
За да избегна излишни дразги искам да обясня:
Нямам за цел да визирам никой с поста.
Наблюденията ми са на база 7 години каране на газ и 1 година върл противник на газта (първата година, преди тези 7).
Това си е мое лично мнение, което не се сдържах да не споделя.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Малко обобщение:
Каза, че М3 е евридейка, щот газ на евридейка можело...
Каза, че 15-годишните железа, накичени с всекви "екстри" са само за гъзета без пари. Ма на газ ли са на бензин ли са?!
Друго кво каза?!
Ааа да, "псевдо фанатизма". Тфа понятие ако обичаш, го дръж за себе си. Е36 газ повер е твоя фанатизъм явно.
Я кажи колко пари спести като караш 7 години на газ? Кажи, че е по-добре от бензина... кажи за динамиката, кажи и за щайгите отзад. Кажи и защо ти си избрал БМВ?! Да не си го наследил?!
Силни думи в неправилното време и тема според мен. Друго заключение не мога да си направя. Кво искаше да кажеш за Ферари и Астън моторите?! Че били по-високотехнологични от тези на БМВ-ли?!
Каза, че М3 е евридейка, щот газ на евридейка можело...
Каза, че 15-годишните железа, накичени с всекви "екстри" са само за гъзета без пари. Ма на газ ли са на бензин ли са?!
Друго кво каза?!
Ааа да, "псевдо фанатизма". Тфа понятие ако обичаш, го дръж за себе си. Е36 газ повер е твоя фанатизъм явно.
Я кажи колко пари спести като караш 7 години на газ? Кажи, че е по-добре от бензина... кажи за динамиката, кажи и за щайгите отзад. Кажи и защо ти си избрал БМВ?! Да не си го наследил?!
Силни думи в неправилното време и тема според мен. Друго заключение не мога да си направя. Кво искаше да кажеш за Ферари и Астън моторите?! Че били по-високотехнологични от тези на БМВ-ли?!

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Тълкуваш м/у редовете, въпреки че разбираш много добре какво имам предвид.
М3 за много хора е евридейка (за пример Англия, поне съм ги виждал там много). Самият факт че има М3ки на по 200-300к. мили е показателен. Карат си ги хората, все пак е сериен автомобил на една от 3те масови големи марки.
15год. железа... това не искам да го коментирам, щото не ти разбирам изречението. Имах предвид, че някои хора се фанатизират прекалено в 15годишната си Е36ица.
Е36 газ повер
Харесва ми като израз. Факт е че колата си се държи перфектно и няма никакви грижи. Има много хора с Е32 и Е34ки с ГИ във форума, които не забелязвам да се оплакват.
Нито една стотинка не съм спестил за тези 7 години, защото това не е инвестиция, а по-малък разход за пробег. вместо да пръскам 2пъти по хикс лв. на 100км, пръскам само 1път по хикс лв. на 100км.
За Ферари и Астън... Нямам, не коментирам, но като го докарам до момент да мога да си позволя Астън, не мисля да ми е евридейката. => не би ми минало през ума да сложа газ.
М3 за много хора е евридейка (за пример Англия, поне съм ги виждал там много). Самият факт че има М3ки на по 200-300к. мили е показателен. Карат си ги хората, все пак е сериен автомобил на една от 3те масови големи марки.
15год. железа... това не искам да го коментирам, щото не ти разбирам изречението. Имах предвид, че някои хора се фанатизират прекалено в 15годишната си Е36ица.
Е36 газ повер

Нито една стотинка не съм спестил за тези 7 години, защото това не е инвестиция, а по-малък разход за пробег. вместо да пръскам 2пъти по хикс лв. на 100км, пръскам само 1път по хикс лв. на 100км.
За Ферари и Астън... Нямам, не коментирам, но като го докарам до момент да мога да си позволя Астън, не мисля да ми е евридейката. => не би ми минало през ума да сложа газ.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Много добре знаеш какво означава буквичката М. И тя няма нищо общо с евридейка... Тфа, че хората имат пари да си го позволят, не значи, че не се възползват от качествата на този автомобил, далеч надминаващи всички други модификации на дадено купе. Вместо да пръскаш хх лева на 100км, пръскаш х лева и от там кво?! Е тва не моа разбера. Ни моеш да ходиш ли?! Раница ли не можеш да носиш? Явно всичко опира до комфорта и гъзарията?! Кво караш?! БМВ - аууу... Я да видим как набира... Ми то е на газ... Е що бре? Ми щото иначе ми е празен джоба... Така ми звучиш, без да се обиждаш.
Спортен дух, а не евтин лукс... БМВ, а не автомобил...
П.С. за 15-годишните...
Старото БМВ е много повече от новото рено(образно казано, визирайки всекви други марки автомобили). А ако вложиш парите от реното в БМВ-то... сметам знаеш... излиташ момче
Успех, в преместванията от А до Б на всички които не изпитват тръпка от високи скорости и центробежни сили...
П.С. за 15-годишните...
Старото БМВ е много повече от новото рено(образно казано, визирайки всекви други марки автомобили). А ако вложиш парите от реното в БМВ-то... сметам знаеш... излиташ момче

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Re: е30
KPETEH написа:Много добре знаеш какво означава буквичката М. И тя няма нищо общо с евридейка... Тфа, че хората имат пари да си го позволят, не значи, че не се възползват от качествата на този автомобил, далеч надминаващи всички други модификации на дадено купе. Вместо да пръскаш хх лева на 100км, пръскаш х лева и от там кво?! Е тва не моа разбера. Ни моеш да ходиш ли?! Раница ли не можеш да носиш? Явно всичко опира до комфорта и гъзарията?! Кво караш?! БМВ - аууу... Я да видим как набира... Ми то е на газ... Е що бре? Ми щото иначе ми е празен джоба... Така ми звучиш, без да се обиждаш.
П.С. за 15-годишните...
Старото БМВ е много повече от новото рено(образно казано, визирайки всекви други марки автомобили). А ако вложиш парите от реното в БМВ-то... сметам знаеш... излиташ момчеУспех, в преместванията от А до Б на всички които не изпитват тръпка от високи скорости и центробежни сили...
бе не се заяждай прав е ко се правиш на професор
Много добре знаеш какво означава буквичката М. И тя няма нищо общо с евридейка... Тфа, че хората имат пари да си го позволят, не значи, че не се възползват от качествата на този автомобил, далеч надминаващи всички други модификации на дадено купе. Вместо да пръскаш хх лева на 100км, пръскаш х лева и от там кво?! Е тва не моа разбера. Ни моеш да ходиш ли?! Раница ли не можеш да носиш? Явно всичко опира до комфорта и гъзарията?! Кво караш?! БМВ - аууу... Я да видим как набира... Ми то е на газ... Е що бре? Ми щото иначе ми е празен джоба... Така ми звучиш, без да се обиждаш.
П.С. за 15-годишните...
Старото БМВ е много повече от новото рено(образно казано, визирайки всекви други марки автомобили). А ако вложиш парите от реното в БМВ-то... сметам знаеш... излиташ момче Успех, в преместванията от А до Б на всички които не изпитват тръпка от високи скорости и центробежни сили...
Батка, много се вживяваш на професор-меценат!Айде стига с тия схеми М било еди какво си!М е това за което го ползва собственика му!Както може да е кола за уикенда за едни, така може да е евридейка за други!Въпросът тук е защо трябва да плащаш 2 пъти по скъпо?и не ми обяснявай за ускорение и ала бала!Возил съм се на старата С8 на ГИ с 280 по километраж!Като изключим пренебрежителното падане на мощността, всичко друго е +(макар с подходящи настройки и това може да се избегне)!Най малкото караш невероятен автомобил за смешни пари откъм разход!Знам за коли чийто собственици могат совалка да зареждат, ама си карат на газ, защо ли!Сигурно са балъци или скръндзи!Според мене хората са пресметливи и предпочитат да спестят от гориво и да оползотворят тия пари за нещо друго!Много ми е интересно, ако на единия магазин свинското е 10 лв, а на другия 5, от кое ще си купите?
Аз давам пример с един приятел който преди караше Форд дизел и беше най заклетия антифен на газта.От него съм чувал кво ли не-че преебавала мотора,че не вървяла като бензина,че разликата била голяма откъм динамика че на газ горяло 2 пъти повече от бензин ит тн..
По стечение на обстоятелствата сега кара Митсубиши на..ГАЗ и е много доволен.Вика като сипя 20 лв и седмица нагоре се возя и не мисля за нищо
По стечение на обстоятелствата сега кара Митсубиши на..ГАЗ и е много доволен.Вика като сипя 20 лв и седмица нагоре се возя и не мисля за нищо

- 24V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
- Мечтае да кара: B200 Turbo ;)
Ако са еднакви по качество - това от 5 лева разбира се ...
Само тук на Иззззтоокк сме настроени много странно на тема коли с газова .. метанова и тн ...А за този с М-ката .. Евала му правя , ако имам и аз парите - бих го направил без да се замисля
Само тук на Иззззтоокк сме настроени много странно на тема коли с газова .. метанова и тн ...А за този с М-ката .. Евала му правя , ако имам и аз парите - бих го направил без да се замисля

Последна промяна 24V на 07 Фев 2009, 0:39, променена общо 1 път
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
А колко струват консумативите на Е46 М3 ? Ако ще го дава на икономия, по-добре 330D с лек тунинг да речем 

BMW only!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
amd написа:А колко струват консумативите на Е46 М3 ? Ако ще го дава на икономия, по-добре 330D с лек тунинг да речем
Кои консумативи

Пак го обръщате на тъпня и не по темата!Тука говорим за нормални хора, а не такива дето си купуват кола за да спят в нея щото са си продали преди туй къщите!Чисто и просто става дума за икономия, а не за невъзможност за изхранване!Аз каквато и кола да си купувам, първо си мисля много предварително, дали ще имам пари да си я гледам както траа!Евентуално като я зема, що да не и бодна газ да ми е евтинко!Никой не кара на пълната газ нон стоп!Като ми дойде музата, обръщам си я на бенз и бой, макар че както казах е въпрос на настройки и зависимост спрямо разхода, да се направи и на газ да е като на бенз!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5