Кефи ли ви рат-род стилът ?
Модератор: bum_bum
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Тия двамата маняци ги бех изровил от некъде и тъкмо ги търсех пак
А иначе Джими Шайн е моят човек:
Ето и сайта му:
http://www.jimmyshine.com/hotrod-gallery.htm

А иначе Джими Шайн е моят човек:

Ето и сайта му:
http://www.jimmyshine.com/hotrod-gallery.htm
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
TUZara` написа:
Golf 1 , Beetle-a & BMW-то от поста преди моя
мноооооо ги разбираш нещата а

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
TUZara` написа:Oyama написа:
Не господин японски представител това не е на Photoshop....И на тази ли тема ли си свръх компетентен или на мен така ми се струва.Ако искаш да поспорим...Точно пън за чопове недей да спориш щот гарантирам,че ама грааааааааам не разбираш.
Пич мой фотошоп го показваха при Милен Цветков

Последна промяна Oyama на 28 Ное 2008, 19:32, променена общо 1 път

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Ама айде да незнаеш толкова много, щото точно на БМВ-то съм гледал темата която човека си беше пуснал като си правеше колата

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Eбати тоалетните
.................
Винги съм мразел ръждата ,тия защо никой до сега не ги е светнал да си вземат опел

Винги съм мразел ръждата ,тия защо никой до сега не ги е светнал да си вземат опел

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vld написа:Eбати тоалетните![]()
.................

- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
TUZ по какво разбра за голфа е PhotoShop-нат?Няма нито една разлика между двете снимки.Едва ли някой толкова ще си е играл да го направи абсолютно еднакъв.Намери и дай линк от този конкуср за който спомена.

Абе и да е и да не е фотошоп кво значение има бе значи пуснал човека една тема пуснал и снимки пита кефят ли ви тва онова....всички пускат някоя снимка коментират и в един прекрасен момент се появява ТУЗ рийш ли да каже,че ги чува нещата на ЧЕПА ли е Чопа ли шопа ли е кво е и кво са да ти кажеме евала бате ти си безработния и съвременен зъл хакер супер по-по-най на тая програма...Евала да си жив и здрав
Иначе по темата:
Незнам дали се брои ама тва съм го правил както го каза Оyama със запуснато купе но отлични двигател и окачване с едно Фиат Уно и реакцията на хората с които съм се пускал беше доста интересна
(издаваше ме само съскането
)
Иначе по темата:
Незнам дали се брои ама тва съм го правил както го каза Оyama със запуснато купе но отлични двигател и окачване с едно Фиат Уно и реакцията на хората с които съм се пускал беше доста интересна

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
[quote="Spiro"][/quote]
1-во не съм безработен..точно подобни неща работя.
2-ро не съм хакер(или поне не съм на ниво ХАКЕР,ма явно в твойте представи съм и от теб явно съм по-хакер)
3-то изобщо не ме интересува твоето мнение
4-то изобщо си нямах за цел да се заяждам и да доказвам кое какво е просто констаитах,че някой са на фотошоп
5-то ти пък кой беше,че да ме познаваш и да даваш отценки къв съм и що съм и колко свободно време имам ....
2-ро не съм хакер(или поне не съм на ниво ХАКЕР,ма явно в твойте представи съм и от теб явно съм по-хакер)
4-то изобщо си нямах за цел да се заяждам и да доказвам кое какво е просто констаитах,че някой са на фотошоп
5-то ти пък кой беше,че да ме познаваш и да даваш отценки къв съм и що съм и колко свободно време имам ....
TUZara` написа:Spiro написа:
1.Браво бачкай здраво да изкарваш паруляк
2.Слабо ме интересува дали си хакер или не,и аз представи за теб нямам и не искам да имам ХАКЕРЮ

3.Просто виждам,че си доста активен по форума с доста интересни постове....ма де да знам нали си тузар...
4.Ма заяждай се бе нали ти казах имаш право ти си ТУЗАР
5.Ми като за начало може да ми викаш ГОСПОДИ

Ти ли си тузара от "Секса и града"

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3